Ik snap deze goede reviews totaal niet. Ooit geprobeerd, maar bleek niks voor mij te zijn. Netjes afgemeld. Bevestiging gekregen van de afmelding. En nu wordt er toch nog steeds (al twee maanden... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De Mindsetflix cursus heeft mijn denkwijze naar een ander niveau gebracht. Ik ben 18 jaar oud en erg geïnteresseerd in het onderwerp mindset. Mindsetflix heeft een ontzettend breed aanbod aan cursusse... ãã£ãšèŠã
Kennis is natuurlijk pas macht wanneer je dit gaat implementeren in je leven. Wat een geweldige combinatie van opdrachten, samenvattingen en video's. Zelfs met een druk leven kan je hierdoor i... ãã£ãšèŠã
Ik ben heel erg blij met Mindsetflix. Ik las al veel boeken, maar door deze manier kan ik het geleerde veel beter toepassen. De belangrijkste dingen worden eruit gepikt waardoor je veel sneller tot de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MindsetFlix is hét abonnement om jouw persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Het bestaat uit krachtige boeksamenvattingen, luisterversies, mini-cursussen en opdrachten, geïnspireerd op de beste ontwikkeling- en succesboeken wereldwijd. Door onze vierdimensionale manier van leren, gericht op lezen, luistere, kijken én toepassen, kun je eindelijk eens écht het effect van een goed boek ervaren, zodat jouw leven vanaf nu positief kan gaan veranderen.
é£çµ¡å
Postjesweg 168, 1061 AX, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- support@mindsetflix.nl
- mindsetflix.nl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Met een druk hectisch leven biedtâŠ
Met een druk hectisch leven biedt Mindsetflix mij de mogelijkheid tot mij te nemen wat ik nodig heb in deze fase van mijn leven.
Ik kan het iedereen met volle overtuiging aanraden!
MindsetFlix heeft mij in staat gesteldâŠ
MindsetFlix heeft mij in staat gesteld om de boeken tot mij te nemen die ik graag wilde maar eigenlijk nooit tijd voor had. Een heel boek lezen zie ik als een berg tegenop terwijl een samenvatting en opdrachten mij op een speelse manier in staat stelt om het wel te doen. Complimenten en een aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ