レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

de var yderst behjælpelige med at få bestilt de rigtige vare og få det sendt så en super god oplevelse

5つ星のうち5の評価

Super snabbt hantering/leverans. Även snabb support och mycket trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera MinHoj!

5つ星のうち4の評価

Snabb leverans och tydliga instruktioner hur man skulle montera delen som jag beställde . Vi fick en länk med en monteringsvideo.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans allt i repsatsen till förgasare passade inte men det jag behövde passade mopeden går fint

企業情報

1. 原付自転車販売店
  2. eコマース サービス
  3. オートバイ販売店

当該企業による記述

MinHoj.com är din leverantör när det gäller reservdelar och tillbehör till din moped, motorcykel, minimoto, minicross, fiddy, dirtbike och elsparkcykel med oslagbara priser och service. Vi har mer än 30 års erfarenhet av import och försäljning av mopeder, motorcyklar, ATV:s och reservdelar med ett brett nätverk i både Asien och Europa. Eftersom vi handlar våra produkter direkt från leverantörerna så slipper vi kostsamma mellanhänder och vi kan kontrollera kvalitén allt för att ni som kund ska få högsta kvalité till rätt pris. Vi jobbar hårt för att kunna ge våra kunder ett brett utbud av reservdelar & tillbehör till oslagbara priser med snabba leveranser och bra support. Vi skickar till Sverige,Danmark och Finland från vårt eget lager i Sverige.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Mycket bra och snabba svar och väldigt…

Mycket bra och snabba svar och väldigt hjälpsama.

2026年3月27日

Hej Pierre
Stort tack för ditt fina omdöme 🙏
Vi blir verkligen glada att höra att du upplevde våra svar som både snabba och hjälpsamma.
Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer!

5つ星のうち5の評価

Det gick snabbt att få fram ett beg

Det gick snabbt att få fram ett beg. Bakhjul.

2026年3月14日

Hej Torsten
Tack så mycket för ditt omdöme 🙏
Kul att höra att du tyckte det gick snabbt att få fram ett begagnat bakhjul.
Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar!

Perfekt.

Snabb leverans. Mitt betyg = 10

2026年2月24日

Hej Magnus
Stort tack för toppbetyget 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att allt var perfekt och att leveransen gick snabbt, 10 poäng tillbaka till dig😊

5つ星のうち5の評価

Supersnabb leverans och fina däck med…

Supersnabb leverans och fina däck med vit sida.

2026年2月23日

Hej Kjell-Åke
Stort tack för ditt fina omdöme🙌 Så kul att höra att du är nöjd med den supersnabba leveransen och däcken med vit sida, dom gör verkligen skillnad på helhetslooken 😊
Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar.

2026年2月10日

Hej
Tack så mycket! 🚀 Vi är glada att ni uppskattar den snabba leveransen.

5つ星のうち4の評価

Blev klart nöjd med mina delar

Blev klart nöjd med mina delar, bra bra pris och snabb leverans,kommer givetvis att köpa mer delar från Min hoj.

2025年12月7日

Hej Peter
Stort tack för ditt härliga omdöme 🙌 Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med delarna, priset och den snabba leveransen. Extra kul att du vill handla hos oss igen.

Bra uppdatering

Bra uppdatering, snabb leverans.

2025年11月26日

Hej Ingrid
Tusen tack för ditt omdöme! 🙌 Kul att höra att du uppskattade uppdateringarna och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka!

2025年11月1日

Hej Per
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen. 🚀 🚀

Bra service

2025年10月31日

Hej Johan
Tack så mycket! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med servicen, ni är varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer!

Super snabbt hantering/leverans.

Super snabbt hantering/leverans.
Även snabb support och mycket trevligt bemötande.
Kan varmt rekommendera MinHoj!

2025年10月15日

Hej Joanna
Wow, stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både leverans, support och bemötande. Att du dessutom vill rekommendera oss betyder otroligt mycket🙏. Varmt välkommen tillbaka – vi finns här när du behöver oss igen.

5つ星のうち3の評価

Info om bestäld vara

2025年10月16日

Hej Bengt
Trist du fick denna upplevelsen men det beror nog på att du inte läst/såg det informations mailet vi skickade två dagar efter din beställning. Där berättade vi att din order skulle ta någon dag extra eftersom delen var restnoterad hos vår leverantör. Hoppas du blev nöjd med delen fast leveransen tog ett par dagar extra, nästa gång får du gärna kontakta vår kundtjänst direkt om du har några funderingar.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans o bra reservdelar till…

Snabb leverans o bra reservdelar till rimliga priser

2025年10月18日

Hej Ruben
Tusen tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen, reservdelarna och priserna. Precis så vi vill att det ska vara! Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler delar.

5つ星のうち5の評価

Skapade en artikel åt mig och gjorde…

Skapade en artikel åt mig och gjorde allt så smidigt

2025年10月16日

Hej Sasa
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙌 Vad kul att höra att allt gick smidigt och att vi kunde hjälpa till att skapa artikeln åt dig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva, du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Rätt del

Ganska snabbt levererat

2025年10月6日

Hej Peter
Härligt att höra att du fick rätt del och att leveransen gick smidigt. Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer!

Hej MB
Stort tack för ditt fina omdöme🙏 Vi blir glada att höra att du är nöjd med hjälpen och svaren på dina frågor, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。