Har købt et par begyndersko som sidder virkelig dårligt på mit barns fod. Skoene bliver ved med at falde af både når han kravler og går. Har været i kontakt med deres kundeservice som har været meget... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nogen gange skal der være en dårlig oplevelse før det virkelig er muligt at lave god kundeservice. I forbindelse med en returnering, pga forkert størrelse, gik noget galt, så den nye størrelse dukkede... もっと見る
Strømperne passer min søn så godt, normalt fald strømperne altid af men det gør minifus strømperne ikke. Derudover bevæger han sig mere sikkert med skoene på, og de har en god fleksibilitet og bevægel... もっと見る
Fik disse sko til min datter. Kvaliteten var ikke super og passede ikke rigtig. Too bad, jeg bytter dem til noget andet. Dette kunne jeg ikke da deres hjemmeside ikke virkede. Jeg blev så konta... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Minifus er et aarhusiansk brand, skabt til at støtte børns udvikling gennem leg og bevægelse. Med nordisk design og omtanke skaber vi motoriske møbler, begyndersko og strømper, der gør hverdagen sjovere og mere inspirerende for både børn og voksne. Vi tror på, at de bedste øjeblikke skabes, når børn opdager verden på deres egne præmisser. Når små fødder tager modige skridt, når balance bliver en leg, og når nysgerrighed fører til grin og nye erfaringer. Hos Minifus handler det om at skabe rammerne for alt det – trygge, inspirerende og smukt designede.
Klostergade 70B, 8000, Aarhus, デンマーク
- info@minifus.dk
- minifus.dk
ネガティブなレビューの 53%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har nu prøvet at kom i kontakt ang…
Jeg har nu prøvet at kom i kontakt ang min ordre 2 gang uden held. Og har stadig ikke fået min ordre
Men sjovt nok er pengene trukket
sidder dårligt på fødderne
sidder dårligt på fødderne. babyen træder ud af dem. og så er de gået i stykker efter to dage.
Høje forventninger.. produkt med plads til forbedring..
Hurtig levering af produkterne. Desværre levede de ikke op til forventningen, da de sidder dårligt om mit barns fod. Herefter relativ hurtig mailkorrespondance om returning, hvor minifus var flinke til at oprette et returlabel til anvendelse. Jeg afventer fortsat tilbagebetalingen.
Spar jeres penge og køb noget…
Spar jeres penge og køb noget ordenligt. Skoene kommer og der står tydeligt made in china på, derfor blev jeg nysgerrig og slog præcis de samme op på TEMU … til jeres store overraskelse meget billigere pris - lidt skuffende men det forklarer hvorfor de sad så dårligt og gled af sønnens fod.
Heldigvis fik jeg returneret dem. Det var det eneste gode ved deres service. Måske var det fordi jeg skrev til dem hver dag indtil de svarede mig :-)
Rigtig god service
Rigtig fin service både ved ombyt af produkter og ved returneringer :-)
Skoene glider ned når baby rejser sig
Skoene glider ned når baby rejser sig. Har købt 3 par og får dem ikke brugt. Har prøvet del af flere omgange, men det samme sker hver gang. Ærgerligt.

Minifus からの回答
12/10 kundeservice
!!! KUNDESERVICE HELT I TOP !!!
Da jeg havde lavet en anmeldelse af deres sko besvarede de dette via mail og her kom de med en forklaring på mit problem og refunderede pengene samt sendte nye par sko i en ny str. så problemet med de forrige sko kunne løses. Dette viser mig at de virkelig brænder for god kundeservice og at deres kunder skal have en god oplevelse ved at handle ved dem.
Problemet blev desværre ikke løst... om det så er min søn der har en fod der ikke passer i de her sko, det ved jeg ikke, men han kan simpelthen ikke gå i dem uden han ender ud over det hårde gummi i bunden hvilket jo kan resultere i evt. vridning i foden osv.
Så mega ærgerligt, men god kundeservice ! det kunne MANGE virksomheder lærer af
Hurtig levering og super fine sko
Hurtig levering, fine sko og super kundeservice :-) Vender gerne tilbage!
Hurtig levering og meget serviceminded
Hurtig levering og meget serviceminded. Utrolig kort svartid. KÆMPE anbefaling 🫶🏼
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Er meget tilfreds med skoene, jeg købte til min datter. Dog en anelse brede i forhold til størrelsen, så de sidder lidt løst omkring anklen. Men ellers er jeg egentlig meget tilfreds.
Super fine sko og god oplevelse at…
Super fine sko og god oplevelse at handle ved jer. Futterne falder dog ofte af. Håber de sidder bedre fast når min datter kommer til at gå.
Super fine sko til de små
Super fine sko til de små, god kvalitet og hurtigt levering.
Vi har bestilt om formiddagen og næste dag var skoene allerede foran vores dør.
Meget tilfreds.
Hurtig levering og gode sko
Hurtig levering og gode sko
De er nemme at tage på, og støtter foden godt
Så fine futter og nem og hurtig levering
Hurtig, nemt og perfekt
Jeg er rigtigt glad for mit køb og de er nemme at få på min datters føder, de kom hurtigt af jeg havde bestil dem
God kundeservice
Rigtig god kunde service og hurtige til at hjælpe og svare på spørgsmål.
God og hurtig service
Fine produkter og hurtig levering.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。