レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Har købt et par begyndersko som sidder virkelig dårligt på mit barns fod. Skoene bliver ved med at falde af både når han kravler og går. Har været i kontakt med deres kundeservice som har været meget... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Nogen gange skal der være en dårlig oplevelse før det virkelig er muligt at lave god kundeservice. I forbindelse med en returnering, pga forkert størrelse, gik noget galt, så den nye størrelse dukkede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Strømperne passer min søn så godt, normalt fald strømperne altid af men det gør minifus strømperne ikke. Derudover bevæger han sig mere sikkert med skoene på, og de har en god fleksibilitet og bevægel... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fik disse sko til min datter. Kvaliteten var ikke super og passede ikke rigtig. Too bad, jeg bytter dem til noget andet. Dette kunne jeg ikke da deres hjemmeside ikke virkede. Jeg blev så konta... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ベビー服店

当該企業による記述

Minifus er et aarhusiansk brand, skabt til at støtte børns udvikling gennem leg og bevægelse. Med nordisk design og omtanke skaber vi motoriske møbler, begyndersko og strømper, der gør hverdagen sjovere og mere inspirerende for både børn og voksne. Vi tror på, at de bedste øjeblikke skabes, når børn opdager verden på deres egne præmisser. Når små fødder tager modige skridt, når balance bliver en leg, og når nysgerrighed fører til grin og nye erfaringer. Hos Minifus handler det om at skabe rammerne for alt det – trygge, inspirerende og smukt designede.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

I dont recommend them

you can find the same on shein. very difficult contact. after posting a previous review I immediately got an email that they would refund my money and I don't have to send the goods back, just to remove the review. 15 business days have passed and I still don't have the money. I DO NOT RECOMMEND!

2024年11月9日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Jeg har returneret 3 par sko 14.10.

Jeg har returneret 3 par sko 14.10., har skrevet mail til firmaet - og intet hørt. Ikke tilfredsstillende. Og der er ingen tlf nr på hjemmeside, så ikke mulighed for at komme i kontakt på anden vis.

2024年10月26日
自発的なレビュー
5つ星のうち2の評価

Skoene sidder ikke fast på min søns…

Skoene sidder ikke fast på min søns fødder, slet ikke når han kravler. Skal hele tiden sætte dem på igen, så de bliver ikke brugt. De virker til at passe nogenlunde i størrelsen, men vi må prøve igen, når hans fødder er blevet en anelse større

2024年9月26日
5つ星のうち5の評価

En enestående service

En enestående service, da sko skulle byttes til større størrelse. Og let at få kontakt. - Og så er det bare nogle supergode sko, der støtter, men samtidig er bløde og som ikke er så nemme for barnet at tage af i utide!
hilsen Hanne

2024年8月29日