Minlillebutik レビュヌ

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

RespektlÞs opfÞrsel

Butikken har egentlig et fint udvalg af varer, men min oplevelse af ejerens opfÞrsel trÊkker desvÊrre kraftigt ned.

Jeg oplevede, at ejeren eller en ansat fra Min Lille Butik gik direkte forbi omkring 10 kunder, der stod i kÞ til kassen i SPAR KÞbmand lige ved siden af Min Lille Butik, for at få sendt en håndfuld webshopordrer. Kassemedarbejderen forklarede, at hun måtte vente.

Alligevel valgte hun at blive stående foran kÞen og fortalte kassemedarbejderen at hun havde travlt, selvom der ventede mange andre kunder.
Til sidst virkede det, som om kassemedarbejderen fÞlte sig presset og valgte at ekspedere hende som den nÊste.

At man driver en butik i byen, giver ikke ret til at springe kÞen over foran alle andre. Jeg oplevede det som både respektlÞst og egoistisk over for de kunder, der stod pÊnt og ventede i kÞ. Den oplevelse gÞr desvÊrre, at hverken jeg eller min familie vil stÞtte den forretning.

2026幎8月6日
Minlillebutik ロゎ

Minlillebutik からの回答

KÊre Line

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg er virkelig ked af den situation, du oplevede, og jeg kan godt forstå, at den har efterladt et dårligt indtryk.

Der er ingen undskyldning for, at det kunne opfattes, som om jeg sprang kÞen over. Jeg havde haft ekstra travlt med at lukke butikken, fordi kunderne blev lÊngere end forventet, og jeg skulle skynde mig hjem til mine bÞrn, som var passet med en bagkant. I situationen handlede jeg for hurtigt og fik ikke tÊnkt mig ordentligt om. Det var en fejl fra min side.

Det var på ingen måde min hensigt at vÊre respektlÞs over for de kunder, der stod og ventede, eller at lÊgge pres på medarbejderen i SPAR. Hvis det er sådan, det blev oplevet, vil jeg gerne beklage det oprigtigt.

Jeg tager din feedback til mig, og jeg vil gÞre mit bedste for, at en lignende situation ikke opstår igen. Endnu en gang undskyld, og tak fordi du gjorde mig opmÊrksom på, hvordan min handling blev oplevet.

De bedste hilsner – og endnu en gang undskyld.
Rikke
Ansat i MinLilleButik

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde set forkert på deres

Jeg havde set forkert på deres hjemmeside, skrev til dem på Instagram, fik svar inde for en time, bestilte derefter varen, den blev pakket samme dag og havde den to dage senere.
Dette er anden gang jeg bestiller fra dem og vil klart gÞre det igen. Altid god service og hurtig respons!!

2025幎5月14日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har for nyligt handlet hos

Jeg har for nyligt handlet hos Minlillebutik. Det gik helt upåklageligt. Varen, jeg kÞbte, kunne jeg ikke finde til en bedre pris andre steder på nettet, jeg modtog min pakke 2 dage efter, jeg havde bestilt den, og alt var i orden. Derudover kan jeg godt lide tanken om at stÞtte mindre lokale butikker. Jeg handler i hvert fald gerne hos Minlillebutik igen.

2025幎1月20日
5぀星のうち3の評䟡

Middelmådig service

Bestilte en jakke den 30/12. da de reklamerer med 1-2 dages levering ringer jeg den 3/1 da den endnu ikke er afsendt. Svaret er den jakke har de slet ikke så de annullerede min ordre. Ville vÊre lÊkkert det var gjort fÞr den faktisk skulle vÊre leveret

2024幎12月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス