レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Hej, köpte 5st pannlampor. En fungerade inte som den skulle. Skrev detta till Minmio. Fick konstigt formulerade svar tillbaka. Fick skriva 5 gånger typ samma svar. Känns inte jätte proffsigt. Men fick... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag köpte två pannlampor och ingen av dem motsvarade mina förväntningar. Den ena slocknade efter ca 20 minuter under hundpromenaden trots att den var fulladdad och den andra höll batteriet något läng... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Handla INTE från detta företag. Missade att läsa här själv. Har inte fått mina varor beställda för 2 månader sen. Man får bara kontakt via e-post och det verkar vara en chatbot som svarar övertrevligt... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg skrev en dårlig anmeldelse om fem…

Jeg skrev en dårlig anmeldelse om fem lamper, som ikke dukkede op.
De er nu kommet og ser foreløbig fine ud. Håber det holder.
Jeg kunne dog godt have ønsket mig en besked om, at de var på vej, eller en ordrebekræftelse. Det kunne have mildnet min udtalelse.
Men lamperne er kommet, og det er det vigtigste.
Venlig julehilsen
Ulla

2025年12月17日
5つ星のうち2の評価

Bom-kjøp

Jeg bestilte 1 stk, men ble fakturert for 3 ( som jeg fikk) + gebyr for ekstra hurtig levering som absolutt ikke var bestilt. Sensor- bryter fungerer, men slår seg av og på om jeg rører på hodet. Batteriet varer bare noen få minutter ute i -7 grader C. lysstyrken er heller ikke noe å skryte av. Ikke verdt pengene !

2025年1月20日

Handla inte av Minmio

Jag beställde en lampa till julklapp, fick den till nyår.
Har skrivit och frågat hur man gör för att returnera lampan minst 10ggr och får bara automatiserade svar tillbaka. Handla inte av Minmio, det är ett kvalificerat blufföretag.

2024年12月31日

Bondfångeri!

Jag beställde två pannlampor, men ångrade mig omgående. När orderbekräftelsen kom efter några minuter svarade jag att jag ville annullera ordern. Svaret jag fick var att det var för sent - ordern var redan taggad som uppfylld. Deras kundtjänst är en robot, som svarar som om jag fått varorna och är missnöjd. Jag ges möjligheten att returnera varorna och själv betala frakten. Reklamation finns inte i minmios värld. Jag har inte fått lamporna ännu.
När de kommer får jag väl åka till huvudkontoret på Öringevägen 91 i Tyresö och lämna tillbaka lamporna. Det är den enda adress jag har.
Tre veckor efter att jag beställt lamporna har de inte lämnat leverantören(enl. spårningstjänsten).När jag mailar minmio svarar de att jag får
returnera lamporna och betala frakten själv.
Uppdatering: Den 23:e februari har lamporna inte lämnat Kina, men minmio vill ha mina pengar.
Uppdatering: Den 7:e mars finns lamporna kvar i Kina. Klarna har fixat så att pengarna är tillbaka på mitt konto. Bra Klarna, uselt Minmio😡.

2025年1月3日
5つ星のうち1の評価

This product did not meet expectations

This product did not meet expectations. The battery has far too little capacity and does not last even at -2 minus degrees, the lamp goes out within a couple of minutes. It is not suitable for use in the north in winter. This can only be used indoors, but even then it is not suitable as the battery life is very short. I bought ten of these as Christmas gifts and it doesn't feel good to have given this product away as a gift. In the advertising it is said that this is the product you really need, the reality shows otherwise, this product is useless.

2024年12月20日
5つ星のうち1の評価

Jag beställde varor 25 november och…

Jag beställde varor 25 november och sedan 2 december befinner sig dom i en lastbil någonstans i världen. Använde mig av deras spårningstjänst. Det finns inget telefonnummer utan man kan bara kontakta via mail. Jag har skrivit över 10 ggr och fått 3 svar som verkar standardiserat där man skyller på allt möjligt Jag har betalat 486 kr men inga pengar tillbaka. Företaget MinMio har ett annan namn: Christopher E-Handel AB orgnr 559476-8185

2024年11月25日
5つ星のうち1の評価

I never received the items I ordered

I never received the items I ordered. I was bombarded with spam after placing the order. There has been no response from the so-called “customer service.” I consider them fraudsters who are simply running a scam. The advertisement for the product itself is deceptive. I intend to report the company for fraud. The only positive aspect is that I am protected against such scams through my credit card company.

2024年12月29日
5つ星のうち1の評価

Jeg har sendt epost til kundeservice

Jeg har sendt epost til kundeservice, som hevder å svare samme eller senest neste dag, men aldri hørt noe. Har ikke mottatt noe og heller ikke fått svar på spørsmål om spesifikasjoner til hodelykten. Hvis de noen gang dukker opp i posten, går de nok rett i retur dessverre! Useriøst, rett og slett.

2024年12月21日

Total fraud

Total fraud. My order has been "on it's way" 1,5 months. I'm starting to believe that I'll never get the products. The customer service of this company doesn't bother to answer e-mails.

2024年12月18日

レビューの対象になっている企業の方へ