Banner for Minox

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Als zeilschool met 1.200 cursisten per jaar hadden we stapels facturen. Sinds drie jaar gebruiken we Minox met scan & herken, en dat scheelt enorm. Facturen worden automatisch herkend en geboekt.... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

de service van de support afdeling is helemaal top. Bij het onverwachts beëindigen van ons bedrijf wordt je toch gehouden aan de service licentie, ondanks 30 jaar bij minox klant te zijn geweest... もっず芋る

䌁業情報

1. 財務䌚蚈゜フト䌚瀟

Minox に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Intuïtieve Boekhoudsoftware

Minox biedt intuïtieve boekhoudsoftware die je administratie eenvoudig en efficiënt maakt. Onze missie is om 100% realtime boekhouden mogelijk te maken, zodat je altijd inzicht hebt in je financiële gegevens. Bij Minox staan klantgerichtheid en innovatie centraal. We luisteren naar onze gebruikers en werken samen om tot de beste oplossing te komen voor jouw specifieke behoeften.

Gebruikersvriendelijke Functionaliteiten

Onze gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware is eenvoudig van opzet en bevat slimme functies die tijd besparen en fouten voorkomen. Met automatische bankkoppelingen, geautomatiseerde boekingen en realtime rapportages heb je altijd een actueel overzicht van je financiën. Daarnaast kun je gemakkelijk fouten corrigeren en zorg je voor een nauwkeurige administratie zonder gedoe.

Flexibel en Toegankelijk Online Boekhouden

Online boekhouden met Minox geeft je de flexibiliteit om overal en altijd toegang te hebben tot je boekhouding, wat essentieel is voor de groei van jouw onderneming of accountantskantoor. Door de cloudgebaseerde software heb je altijd de laatste updates, zonder handmatige installaties.

Voortdurende Innovatie en Ondersteuning

Bij Minox gaan we voor voortdurende verbetering. Door klantfeedback en innovatiesessies ontwikkelen we onze software steeds verder, zodat deze blijft aansluiten op de veranderende wensen van ondernemers en accountants. Of je nu ZZP’er, MKB’er of accountant bent, Minox biedt een oplossing die past bij jouw manier van werken. En met onze persoonlijke support sta je er nooit alleen voor.

Kies voor Minox!

Kies voor Minox en ontdek de voordelen van efficiënte, realtime en volledig geautomatiseerde boekhoudsoftware die je bedrijf helpt groeien!

Meer weten? Bezoek onze website

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Top software en super begeleiding!

Sinds de komst van Omeed en Kishen hebben wij grote stappen gezet ten opzichte van ons oude pakket. Dankzij hun deskundige begeleiding en ondersteuning verliep de implementatie soepel en efficiënt. Omeed en Kishen zijn echte toppers en zeker aan te bevelen als contactpersonen. Ook Minox is wat ons betreft een aanrader als boekhoudprogramma!

2026幎4月17日

Minox conversie

Wij zijn bezig met een conversie van de administraties naar Minox. Minox heeft daar een mooie tool voor gebouwd. Natuurlijk kom je een aantal zaken tegen waarvan je zegt kan dat handiger? Onze contactpersoon Omeed Takie die ook onze onboarding heeft verzorgd is steeds bereikbaar en beschikbaar voor ondersteuning. Oplossing worden verzonnen en bijna realtime uitgevoerd. Wij zijn super tevreden over hoe alles gaat en zeker hoe Omeed alle zaken oppikt en afhandelt.

2026幎3月3日
5぀星のうち4の評䟡

Na mijn review van een poosje terug

Na mijn review van een poosje terug moet ik zeggen dat het goed opgepakt is en ik nu in tevredenheid geholpen ben wel door een persoon met minox hart dit was in het verleden ook altijd prima toen minox nog een eigen merk was. Conclusie een gemotiveerde adviseur is altijd goed en hoop hem nog lang als contactpersoon te mogen houden.

2026幎2月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス