企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Hos MinTandtekniker Aalborg er vi specialister i at lave naturtro tandproteser. Kvaliteten af den protesetand, der bruges, samt teknikken i at lave protesen, har stor betydning for, hvor naturlig protesen vil ende med at se ud. Vi bruger udelukkende de bedste materialer, der er på markedet. Derfor kan vi også tilbyde Danmarks længste garanti – nemlig helt op til 7 års garanti på helproteser!
Vesterbro 44A , 9000, Aalborg, デンマーク
- info@mintandtekniker-aalborg.dk
- mintandtekniker-aalborg.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig dygtig og sætter en ære i at…
Rigtig dygtig og sætter en ære i at lave sit arbejde så kunden går med det største smil.
Er så glad for mine nye tænder. Sindsyg flot arbejde og Tak for din måde at være på, man føler sig velkommen og tryg.
Kan varmt anbefale Betina !!
Tusind TAK for jeg fik mit smil tilbage.
Godt håndværk og empati
Jeg kan varmt anbefale “Min Tandteknikker” på Vesterbro i Aalborg.. Et rigtigt godt, og grundigt håndværk baseret på mine helt specifikke behov, og ønsker. .. Jeg har haft tandprotese i 17 år, og for første gang, har jeg mærket den livskvalitet der kan være ved et velfungerende tandsæt .. Det er helt fantastisk. Stor tak til Betina Staal !
Har fået en ny hel protese der fungerer perfekt god service og en god oplevelse kan anbefales
Jeg har fået en ny hel protese der fungerer perfekt god service og en god oplevelse kan anbefales alt er ok Nils Sangill
Mega flot arbejde
Mega flot arbejde, fantastisk behandling og super service, kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefales.
Meget behagelig og professionel behandling.
Altid god information.
Super service og ikke mindst et flot håndværk der leveres.
Kan varmt anbefales.
Flot arbejde og god service.👍
Jeg kommer jævnlig hos Min Tandtekniker…
Jeg kommer jævnlig hos Min Tandtekniker og er særdeles tilfreds med Betina Staahl.
Kvalitet og faglighed udover det…
Kvalitet og faglighed udover det sædvanlige. De varmeste anbefalinger herfra.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。