Det uppstod viss förvirring nÀr vi kom för att hÀmta veden. Lagret hade inte fÃ¥tt nÃ¥gon info om vÃ¥r bestÀllning trots att jag bÃ¥de fÃ¥tt orderbekrÀftelse vid köpet och mailat med personal och fÃ¥tt oke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Lite otydligt pÃ¥ hemsidan vad som gÀller vid hÀmtning (framförhÃ¥llning/orderlÀggning för hÀmtning eller för leverans?) men de var mycket hjÀlpsamma och ordnade hÀmtning med kort framförhÃ¥llning. Mycke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bra service. Snabb kontakt via mail. Och föraren hörde av sig innan leverans. Bra kvalité på veden. Samt levererades precis dÀr jag vill ha veden. Kort skickades oxå efter leverans.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ni får 5 stjÀrnor Hade det funnits 10 stjÀrnor hade ni fått det. Leverans följande daf kl 05.30
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BestÀll din björkved med fri frakt Min Ved Àr ett bra alternativ till er som vill bestÀlla torr och fin björkved med hemkörning! Ni Àr enbart ett par klick ivÀg från att elda! Vi paketerar veden i smidiga 40 liter sÀckar som vÀger ca 15 kg för lÀttare hantering. Alla våra priser Àr inklusive hemleverans Det går Àven bra att hÀmta sjÀlv på vårt lager på VÀrmdö. UpphÀmtningen sker på måndagar, onsdagar och fredagar mellan 08.00-14.00 Då kostar en sÀck endast 69kr (vid köp av minst 10 sÀckar)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin och torr ved!
Ni får 5 stjÀrnor
Ni får 5 stjÀrnor
Hade det funnits 10 stjÀrnor hade ni fått det.
Leverans följande daf kl 05.30
Fin ved till bra pris
Det uppstod viss förvirring nÀr vi kom för att hÀmta veden. Lagret hade inte fått någon info om vår bestÀllning trots att jag både fått orderbekrÀftelse vid köpet och mailat med personal och fått okej ang upphÀmtningstiden. Men ett snabbt telefonsamtal senare så löste sig allt och vi fick också hjÀlp att lasta vedpallen på slÀpet.
Fin ved till bra pris nÀr man hÀmtar sjÀlv!
Bra ved och bra service.
Lite otydligt pÃ¥ hemsidan vad somâŠ
Lite otydligt på hemsidan vad som gÀller vid hÀmtning (framförhållning/orderlÀggning för hÀmtning eller för leverans?) men de var mycket hjÀlpsamma och ordnade hÀmtning med kort framförhållning. Mycket uppskattat! Bra service, bra kvalité. 100/100!

Bra och prisvÀrd ved
I mitt tycke lagom kluvet ved. Torr och bra. Fin service nÀr jag hÀmtade veden. PrisvÀrt.

MinVed.se ããã®åç
Mkt bra kvalitet, enkelt att hÀmta?
Mkt bra kvalitet, men lite stora klabbar. . Bra vore om man kunde hÀmta på samma dag också, istÀllet för vid deras utdelningsdagar. Bra service cid uthÀmtning

DÃ¥ligt skyltat
Dåligt skyltat, trÀffade två personer som jobbade dÀr, ingen var serviceminded. Till och med otrevliga mot varandra. Ville skjuta upp leveransen en vecka pga hög belastning. Jag var ensam dÀr... Kommer inte handla dÀr igen.

MinVed.se ããã®åç
Det gÃ¥r snabbt och enkelt att fÃ¥ hemâŠ
Det går snabbt och enkelt att få hem bra ved. à terkopplingen nÀr veden Àr levererad tycker jag Àr toppen. Bra bemötande på alla sÀtt.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã