Banner for Mirlux

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top ervaring!! Was iets niet goed, geen discussie gelijk voorstel of nieuwe of vergoeding. Geld gelijk weer terug overgemaakt. Aan het team complimenten over de behandeling en afhandeling.

5぀星のうち4の評䟡

Mooie spiegel, goed afgewerkt. Vergrootspiegel is niet erg functioneel. Prima kwaliteit / prijsverhouding. Communicatie over vertraagde levering kan beter. Verder zijn we er wel blij mee. 👍🏻

5぀星のうち5の評䟡

Het kleine spiegeltje ontbrak contact opgenomen en werd zo vriendelijk benaderd en het spiegeltje word gelijk opgestuurd. Zeldzaam zo n persoonlijke en lieve bericht terug te krijgen tegenwoordig. Dus... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bedrijf levert wat gevraagd wordt. Mijn roeitrainer was bijzonder goed aangeleverd en verpakt. Na opening bleek nog eens dat het apparaat van zeer goede kwaliteit was. Een aanrader!

䌁業情報

1. バスルヌム甚品店
  2. 济宀リフォヌム業
  3. 鏡店
  4. シャワヌルヌムのドア専門店

圓該䌁業による蚘述

Mirlux staat voor sanitair waarin design, kwaliteit en functionaliteit samenkomen. Van stijlvolle badkamermeubels en moderne doucheoplossingen tot hoogwaardige spiegels, wij selecteren ons assortiment met oog voor detail, duurzaamheid en comfort. We leveren snel uit voorraad en bieden persoonlijk advies voor en na je aankoop. Ons team reageert doorgaans binnen 24 uur en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Bij Mirlux kies je voor doordacht design, betrouwbare kwaliteit en service waar je op kunt vertrouwen.

Onze belofte

圓該䌁業による蚘述

✹ De badkamerspecialist
Mirlux biedt een breed assortiment hoogwaardig sanitair voor badkamers waarin comfort, uitstraling en kwaliteit samenkomen. Van functionele basisoplossingen tot verfijnde designs, elk product is geselecteerd met oog voor duurzaamheid, gebruiksgemak en een luxe afwerking. Bij ons vind je alles om jouw badkamer in balans te brengen, waaronder badkamerspiegels, douchewanden, douchecabines, badkamermeubels en toiletmeubels. Zo combineer je verschillende elementen moeiteloos tot één stijlvol geheel, met het gemak van één betrouwbare aanbieder.
🚚 Snelle & gratis levering
Bestel je voor 15:00 uur op een werkdag? Dan heb jij jouw bestelling de volgende dag in huis! bestellingen worden gratis verzonden.
🔁 Gratis retourneren
Ben je nog niet helemaal tevreden? Je hebt 30 dagen de tijd om eenvoudig gratis te retourneren.
💬 Persoonlijke klantenservice
Via WhatsApp, e-mail. Ons team van productspecialisten staat klaar met eerlijk advies en snelle service.

BEOORDEEL ONS EN MAAK KANS OP 1 VAN DE MIRLUX CADEAUBONNEN

Van uw review leren wij het meeste

Van uw review leren wij het meeste
Bij elke 250 nieuwe reviews verloten wij 5 Mirlux Cadeaubonnen , schrijf een review en maak direct kans.

連絡先

Promotion box for Mirlux

Ontdek ons assortiment

Design én betaalbaarheid in één, jouw badkamerupgrade

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Order never delivered and no response from Mirlux

I ordered a mirror from Mirlux in January (three months ago!) and I still have not received it. Despite contacting the company many times and finally requesting a cancellation and refund, I have received no reply at all.
This level of communication and service is completely unacceptable. I paid in good faith and never received the product, nor any explanation or solution. I am now forced to demand a full refund and consider further action through consumer protection channels.
I do not recommend Mirlux and would strongly advise others to avoid ordering from this company.

2026幎4月16日

Goed contact

Goed contact, snelle levering. Prachtig materiaal.

2026幎4月2日

Mirlux からの回答

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het materiaal.

Top kwaliteit spiegel

Top kwaliteit spiegel, verwarmd, dus nooit meer last van een beslagen spiegel. Makkelijke montage.

2026幎4月1日

Mirlux からの回答

Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en het gebruiksgemak van de spiegel.

Mooie spiegel

Mooie spiegel,zeer leuk was de vriendelijke mail die we kregen voor eventuele hulp.
Zeer snelle levering en correct verpakt
Dikke merci

2026幎3月31日

Mirlux からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u onze service en snelle levering waardeert.

Habe am 10.03.26 einen Spiegel

Habe am 10.03.26 einen Spiegel vorbestellt .Die Lieferzeit betrug ca.2 Wochen Lieferung ca.24.03.26.Am 24.03 wurde es nicht versendet .Bis heute habe ich den Spiegel nicht bekommen .Die Lieferung wurde immer verschoben .Heute Kauf abgebrochen und Geld zurÃŒckbekommen .Achtung Mirlux arbeitet von zuhause aus !Ein Reihenmittelhaus in der Niederlande .
Nicht zu empfehlen

2026幎4月10日

Een mooie spiegel gekocht

Een mooie spiegel gekocht, met verwarming en ledverlichting.
Snel geleverd en makkelijk te installeren.

2026幎3月30日

Mirlux からの回答

Dank voor uw feedback! Fijn dat de installatie eenvoudig was en dat u tevreden bent met de spiegel.

Finger weg von dieser Firma

Sehr enttÀuschende Erfahrung. Der bestellte Spiegel wurde defekt ausgeliefert. Seit inzwischen 3 Monaten wird mir immer wieder versprochen, dass der Spiegel abgeholt wird – passiert ist bisher nichts. Inzwischen erhalte ich gar keine RÃŒckmeldung mehr. So ein Kundenservice ist absolut nicht akzeptabel.

2026幎1月7日

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. We hebben twee spiegels besteld, maar na een lange wachttijd werd slechts één exemplaar geleverd. Deze blijkt bovendien defect: de aan/uitknop werkt niet, de dimfunctie reageert niet en de klok is gedeeltelijk onleesbaar.

De tweede spiegel is nog steeds niet geleverd en op onze mails krijgen we geen enkele reactie. Tot op heden geen oplossing of communicatie ontvangen. Dit is bijzonder onprofessioneel. Geen aanrader!

2026幎3月26日
5぀星のうち2の評䟡

Nog steeds niks ontvangen

Nog steedse niks ontvangen - verkeerd adres op pakket

2026幎3月27日

Mirlux からの回答

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@mirlux.nl
? Dan kunnen wij dit direct voor u uitzoeken en oplossen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。