レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var pÃ¥ alle mÃ¥der en fin oplevelse...alle de smukke ting var placeret pÃ¥ hylder og derved fint og overskueligt.. Fx var der ved omrÃ¥det med bÞrnetÞj stillet en hvid reol op, sÃ¥ledes at der var... もっず芋る

Online butikken virkede fint og jeg fik god information hele vejen bÃ¥de om varerne og hvordan jeg kunne fÃ¥ fat i dem. Jeg ville gerne selv hente tingene og samtidig se butikken og blev sÃ¥ sÊrdeles g... もっず芋る

En meget venlig og imÞdekommen service i hele samtalen. Klar og prÊcis information som var anvendelig. Hurtig ekspedition, kun 3 dage og sÃ¥ var pakken klar nÊr min bopÊl. Stor tilfredshed . Birte.... もっず芋る

Jeg bestilte 3 vare, den ene var rÞget til anden side, men snart fik jeg et personligt opkald, om jeg Þnskede resten af min bestilling. SelvfÞlgelig. Meget personligt og til fuld rtilfredsstillelse. V... もっず芋る

䌁業情報

1. リサむクル ショップ
  2. 開拓センタヌ
  3. セカンドハンド ショップ
  4. 叀着店
  5. 䞭叀家具店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Mission Afrika Genbrug! ♻ Vi er en dansk genbrugsorganisation med en webshop og 54 fysiske butikker fordelt over hele landet, hvor vi hver dag arbejder for at gÞre genbrug bÃ¥de sjovt, tilgÊngeligt og meningsfuldt. Hos os finder du et stort udvalg af varer til hjemmet, garderoben og fritiden – alt fra tÞj, sko og accessories til mÞbler, bÞger, vinyl og boligtilbehÞr. 🪑 Vores mÃ¥l er at kombinere bÊredygtighed med social ansvarlighed. Hvert kÞb stÞtter velgÞrende arbejde i Afrika, sÃ¥ du kan handle med god samvittighed og samtidig gÞre en forskel for andre. Vi sÊtter en Êre i at finde varer af hÞj kvalitet, som stadig har mange gode Ã¥r foran sig, og vi tror pÃ¥, at genbrug kan give glÊde og inspiration – bÃ¥de nÃ¥r du handler hos os online og besÞger vores butikker. 🏬 Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ venlig service, hurtig levering og et personligt prÊg i alt, hvad vi gÞr. Mange af vores butikker drives med hjÊlp fra engagerede frivillige, som bidrager til den hyggelige og inspirerende stemning, man mÞder, nÃ¥r man besÞger os. 🥰 Hos Mission Afrika Genbrug hÃ¥ber vi, at alle vores kunder fÃ¥r en positiv oplevelse – uanset om man handler pÃ¥ webshoppen eller tager pÃ¥ opdagelse i en af vores butikker. Vi tager altid imod feedback og bruger det til at blive endnu bedre, sÃ¥ vi kan fortsÊtte med at skabe vÊrdi for bÃ¥de mennesker og miljÞ. ❀

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

142件のレビュヌ

Lille skår i vasen

Lille skår i vasen - meget fint emballeret så formentlig allerede skåret ved afsendelse- jeg har overset bemÊrkning om dette, fint svar fra afsender efter anmeldelse

2026幎4月21日

Mission Afrika Genbrug webshop からの回答

Hej, Du er altid velkommen til at skrive til os, så finder vi en lÞsning. Eventuelt blot en returnering.

I produktets beskrivelse står der i dette tilfÊlde: "Obs. Vasen har et lille afslag i toppen og en luftboble i glasset nederst (se billeder). Prisen er sat herefter.".

Men send rigtig gerne foto til webshop@missionafrikagenbrug.dk så kan vi tjekke op på det. Uanset er der som nÊvnt altid returret på 14 dage.

Vi er kede af at produktet ikke levede op til din forventning. Det er altid Êrgerligt.

Vh Jonathan.

Ønsker ikke at få en kompensation. Tak for svaretHurtig service med at få bogen

Hurtig service med at få bogen. DesvÊrre levede bogen ikke op til beskrivelsen...en brugt bog med blyantsstreger som beskrivelsen lÞd på. Der var også overstregninger og kommentarer med kuglepen. Hvis jeg havde vidst det havde jeg ikke kÞbt bogen...ville hellere betale godt 100 kr mere for en ny bog
Men jeg vil fortsat handle hos jer

2026幎3月12日

Hej Inger,

Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om den hurtige service.

Vi er kede af, at bogens stand ikke levede op til beskrivelsen – det beklager vi. Det er vigtigt for os, at vores beskrivelser er retvisende, isÊr nÃ¥r det gÊlder brugte varer.

Du er meget velkommen til at sende et par billeder til os, så finder vi en lÞsning sammen.

Bogen er prissat lavere end nypris netop fordi den er brugt, men det Êndrer selvfÞlgelig ikke på, at standen skal vÊre beskrevet korrekt.

Tak fordi du stadig har lyst til at handle hos os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Vh Mission Afrika Genbrug

Glad for mine varer og det arbejde i

Glad for mine varer og det arbejde i gÞr. Og at det er pakket forsvarligt. Men synes dog ikke at det er iorden at pakke 3 varer; 4 kagetallerkner, et sÊt sukker skål/flÞde samt stÞrre tallerken i en kasse der har en hÞjde på 55....jeg var jo nÊr aldrig kommet hjem

2026幎3月5日

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pÊne ord om bÃ¥de varerne og vores arbejde, det betyder virkelig meget for os 🙏

Og tak fordi du gÞr os opmÊrksom pÃ¥ emballagen. Vi kan godt se, hvad du mener – nogle gange vÊlger vi en stÞrre kasse for at sikre, at der er god plads til beskyttende fyld omkring skrÞbelige varer, sÃ¥ de nÃ¥r sikkert frem. Men det skal selvfÞlgelig ogsÃ¥ vÊre praktisk at hÃ¥ndtere, nÃ¥r pakken skal hjem.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre til at balancere sikker emballering med en mere håndterbar stÞrrelse.

Tak fordi du handler hos os – og fordi du tager dig tid til at skrive 🙌

Bedste hilsner
Mission Afrika Genbrug