Duidelijke site, per categorie ingedeeld en makkelijk om te bestellen! Mooie kleuren. Makkelijk te bestellen en als club member spaar je punten. Keurig verpakt en snel in huis. Ik bestel graag bij mi... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb de primer, basecoat en diamond topcoat. Ik ben er erg blij mee. Het was makkelijk aan te brengen en de topcoat glimt helder. De producten waren binnen 1 dag binnen. De verzorging en verpakking... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne spullen en altijd snel verzonden. Jammer dat post.nl er altijd zo vreselijk lang over doet. Maar daar kan MissJules niks aan doen. Ik heb mijn spulletjes weer aangevuld en kan weer... ãã£ãšèŠã
Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de z... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik vind het een goed product. Ik moet nog enige ervaring opdoen in het gebruik er van maar het gaat steeds beter.

Miss Jules ããã®åç
Snelle levering, mooi ingepakt, lief kaartje erbij... en product dat je snel onder de knie hebt. Dankjewel voor de toegang tot de turorials, Miss Jules â¡

Miss Jules ããã®åç
Primer, base coat en diamond top coat aangekocht samen met een driedelig biab-setje.
Wegens heel erge allergische reactie na bijna 2 jaar gebruik op een andere set (voor 1 keer gecombineerd met een gellac) beslist op zoek te gaan naar hema- en tpo vrije biab en zo kwam ik op de producten van Miss Jules uit.
Bestelling wordt mooi aangeleverd en de producten zelf...ik merk zoveel verschil met de vorige biab (geen brandend gevoel meer aan de nagels onder de lamp).
Mijn geïrriteerde huid bleef na gebruik van de biab van miss Jules ook rustig !
Biab is ook heel makkelijk te hanteren. Mijn nare ervaring heeft zo alsnog een positief gevolg gekend.

Miss Jules ããã®åç
Gezocht op de site wat ik hebben wilde, besteld en de volgende dag al in huis. Ga t van de week onder leiding van een vriendin leren om t aan te brengen. Heb er veel zin in.

Miss Jules ããã®åç
Erg slecht,de lak blijft plakkerig en de lamp hard de lak niet uit na meerdere malen de nagels onder de lamp te hebben gehouden.

Miss Jules ããã®åç
Ik heb starterspakketten besteld en nog wat extra, handige tips via QR code. Snel geleverd en alles netjes verpakt.

Miss Jules ããã®åç
Reageren netjes en snel bij problemen.
En de spullen zijn echt top!

Miss Jules ããã®åç
De lagen laten snel los, ik hoop met de hulp van de verkoper een betere aanpak te vinden. Work in progress.

Miss Jules ããã®åç
Snelle levering, afspraak wordt nagekomen, duidelijke informatie bij vragen, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Miss Jules ããã®åç
Ik had een bestelling geplaatst, kreeg hiervan alleen geen bevestiging . Een appje gestuurd en alles is binnen no time geregeld. Super ðð».
De bestelling is binnen, netjes op tijd.
De gellak Nude valt mij erg tegen. Het lijkt wel baby roze (denk dat ik mijn dochter er wel blij mee kan maken).

Miss Jules ããã®åç
Heel erg tevreden met de producten van Miss Jules! Supersnelle verzending ook iedere keer, merci!

Miss Jules ããã®åç
Snelle levering, ook fijn dat je losse producten makkelijk kunt aanschaffen in plaats van alleen maar startersets.
De polygel is wel even wennen om mee te werken maar ik gebruik het niet voor verlenging, ik gebruik het om bijvoorbeeld een nagel te verstevigen bij een beschadiging. Werkt hiervoor perfect.

Miss Jules ããã®åç
ik ben heel blij met de biab startersset.
hele goede service dankje wel ervoorð

Miss Jules ããã®åç
Snelle levering. Daarnaast werkt het fantastisch, vloeit goed uit en mijn nagels zijn supersterk! Een aanrader.

Miss Jules ããã®åç
Top.produkt en duidelijke beschrijving .
Leuk.handig opberg tasje erbiij

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ