Duidelijke site, per categorie ingedeeld en makkelijk om te bestellen! Mooie kleuren. Makkelijk te bestellen en als club member spaar je punten. Keurig verpakt en snel in huis. Ik bestel graag bij mi... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Primer, base coat en diamond top coat aangekocht samen met een driedelig biab-setje. Wegens heel erge allergische reactie na bijna 2 jaar gebruik op een andere set (voor 1 keer gecombineerd met ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Miss Jules ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alle producten van Miss Jules zijn HEMA-vrij, TPO-vrij en vegan. Elke formule is ontwikkeld voor thuisgebruik: makkelijk aan te brengen, ook als je nog nooit met gel hebt gewerkt.
Ik help je graag op weg met duidelijke uitleg, stap-voor-stap video's en eerlijk advies. Twijfel je welk product bij je past? Stuur me een berichtje, ik denk met je mee.
Liever eerst in de winkel kijken? Miss Jules is ook verkrijgbaar bij een groeiend aantal DA drogisterijen en MOOI parfumeriezaken in Nederland, inmiddels op meer dan 50 verkooppunten.
Miss Jules is meer dan een nagelmerk. Het merk is vernoemd naar mijn zoon Julian, die een zeldzame genetische afwijking heeft (KCNB1). De opbrengst helpt om hem de zorg en therapie te geven die hij nodig heeft. Met elke bestelling draag je daar een beetje aan bij.
Van een compleet starterspakket gelnagels tot losse gellakkleuren: je bestelt alles eenvoudig op missjules.com. Zo doe je thuis je eigen manicure, wanneer het jou uitkomt.
Waar Miss Jules voor staat
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Veilig voor je nagels en je huid
- Alle producten zijn HEMA-vrij, TPO-vrij en vegan. Zo geniet je zorgeloos van gelnagels, ook met een gevoelige huid.
- Eerlijk advies, geen verkooppraatjes
- Twijfel je over een kleur of product? Stuur me een berichtje. Ik denk met je mee en adviseer alleen wat echt bij je past.
- Met elke bestelling steun je Julian
- Miss Jules is vernoemd naar mijn zoon Julian, die een zeldzame genetische afwijking heeft (KCNB1). De opbrengst helpt hem aan de zorg en therapie die hij nodig heeft.
Onze verzendbelofte
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
é£çµ¡å
Jaap ter Haarstraat 37, 1321 LB, Almere, ãªã©ã³ã
- info@missjules.nl
- missjules.com
Zelf thuis salonwaardige nagels?
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, persoonlijk contact. Was iets niet juist met mijn bestelling direct opgelost. Hele fijne service!

Had een vraag die zelfs op 2e paasdagâŠ
Had een vraag die zelfs op 2e paasdag werd beantwoord. Snelle service!

Zeer tevreden
Snelle levering en ik heb al verschillende producten besteld zoals biab en gellak en ben over alle producten zeer tevreden. Ik heb ook veel aan de instructie video's. Net weer bezig met mijn nieuwste aanwinst.

Miss Jules ããã®åç
Zoals altijd mega snelle levering
Zoals altijd mega snelle levering, fijne producten en een goede prijs!

Fijne producten
Fijne producten, bestel al jaren de base coat , biab en topcoat.
Fijne en betrouwbare levering.

Top product.
Top product.
Super fijn om mee te werken, en best wel lang kun je er mee werken.
Achteraf kunnen betalen en snelle levering.

Miss Jules ããã®åç
Het is keurig op tijd verstuurd
Het is keurig op tijd verstuurd. En de producten zijn top.

Mijn ervaring met Miss Jules is altijdâŠ
Mijn ervaring met Miss Jules is altijd top! Super snel en efficient.

Goede servise.goede kwaliteit.Alleen deâŠ
Goede servise.goede kwaliteit.Alleen de kleuren kloppen niet helemaal

Miss Jules ããã®åç
Goede producten voor eerlijke prijzenâŠ
Goede producten voor eerlijke prijzen en erg behulpzaam.

Miss Jules ããã®åç
Veel keuze en allemaal even mooi en vanâŠ
Veel keuze en allemaal even mooi en van goede kwaliteit , ben zeer tevreden .

Goede overzichtelijke vertrouwde site
Goede overzichtelijke vertrouwde site
Ik heb een nagelfrees besteld en kreeg er zelfs nog iets gratis bij wat altijd leuk is natuurlijk
Ook had ik naderhand wat vragen en dat kon heel gemakkelijk via app en werd super vriendelijk te woord gestaan
Dus vandaar 5 sterren

Gewoon goed!
Snel geleverd, vriendelijke klantenservice die snel antwoord geeft bij vragen over product.
Lamp is echt veel beter dan andere lamp die ik had! Goede kwaliteit voor die prijs!

Miss Jules ããã®åç
Super fijne producten om mee te werken.
Super fijne producten om mee te werken.
Blijft goed zitten en het resultaat is geweldig(kan menig salon nog een voorbeeld aan nemenð)lekker thuis mijn eigen ding doen.
Ik ben happy

Aanrader
Gellak stickers blijven ruim 2 weken zitten. Ze behouden hun glans en raken niet beschadigd. Aanbrengen en verwijderen gaat makkelijk. Echt een aanrader

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ