Banner for Miss Jules

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede overzichtelijke vertrouwde site Ik heb een nagelfrees besteld en kreeg er zelfs nog iets gratis bij wat altijd leuk is natuurlijk Ook had ik naderhand wat vragen en dat kon heel gemakkelijk... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prima spullen, kleur soms wat afwijkend en het is niet goedkoop. Ook de nagel stickers bestaande uit half opgedroogde Biab zijn erg handig! Heerlijke nagelriem olie in doseer pen. Jammer dat de l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Primer, base coat en diamond top coat aangekocht samen met een driedelig biab-setje. Wegens heel erge allergische reactie na bijna 2 jaar gebruik op een andere set (voor 1 keer gecombineerd met ee... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店
  2. 矎容甚品店
  3. 化粧品産業
  4. ネむルサロン

Miss Jules に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Miss Jules: Voor een Stralende Manicure vanuit Huis

Welkom bij Miss Jules, dé specialist in hoogwaardige nagelproducten voor thuisgebruik! Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, wij maken het eenvoudig om zelf een professionele manicure te creëren. Ons assortiment bestaat uit BIAB, Gellak, Polygel en Gel Nagelstickers – allemaal ontwikkeld met gebruiksgemak en kwaliteit in gedachten. Van nagellampen tot removersets, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw nagels perfect te verzorgen.

Wat ons uniek maakt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook het persoonlijke verhaal achter ons merk. Miss Jules is opgericht door Samantha Voermans, die haar liefde voor nagelstyling combineerde met de zorg voor haar zoon Jules, die een zeldzame genetische afwijking heeft. Met elke aankoop draag je bij aan een goed doel en steun je onze Jules.

Bij Miss Jules staat service centraal. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden. Bovendien is Samantha 7 dagen per week beschikbaar voor advies en hulp, ook in het weekend.

Onze missie? Jou voorzien van de beste nagelproducten en begeleiding, zodat je altijd met trots naar je eigen creaties kunt kijken. Ontdek het zelf en sluit je aan bij de vele tevreden klanten die ons merk vertrouwen.

Waarom kiezen voor Miss Jules?

圓該䌁業による蚘述

Voor een stralende manicure, vanuit huis.
Bij Miss Jules bieden we hoogwaardige nagelproducten die speciaal ontworpen zijn voor thuisgebruik. Of je nu kiest voor BIAB, Gellak, Polygel of Dipping Powder, wij maken het gemakkelijk en toegankelijk. Onze producten staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Daarnaast ondersteunen we een bijzonder verhaal: met elke aankoop help je ook onze zoon Jules, voor wie ons merk is opgericht. Jouw schoonheid, onze missie.

Onze sevicegarantie

Snel, betrouwbaar en persoonlijk

Snel, betrouwbaar en persoonlijk
  • Snelle levering: Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan verzenden we jouw pakket dezelfde dag, zodat je meestal de volgende dag al kunt starten.
  • Persoonlijke ondersteuning: Samantha, de oprichter van Miss Jules, is 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen, tips en advies. Zelfs in het weekend staan we voor je klaar.
  • Kwaliteitsproducten: Onze producten zijn zorgvuldig getest, veilig en eenvoudig te gebruiken voor een professionele look vanuit huis.
  • Klanttevredenheid: Niet tevreden? Laat het ons weten, en we zoeken samen naar een oplossing. Jouw glimlach is onze prioriteit!

連絡先

Ben jij op zoek naar prachtige nagels?

Gebruik de code TRUSTPILOT en krijg 10% korting op jouw bestelling!

4.8

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Had een vraag die zelfs op 2e paasdag

Had een vraag die zelfs op 2e paasdag werd beantwoord. Snelle service!

2026幎4月6日

Hi Conny,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over de snelle reactie op je vraag — zelfs op 2e paasdag!

Veel plezier met je mooie nagels!

Lieve groeten, Samantha (Miss Jules)

Zeer tevreden

Snelle levering en ik heb al verschillende producten besteld zoals biab en gellak en ben over alle producten zeer tevreden. Ik heb ook veel aan de instructie video's. Net weer bezig met mijn nieuwste aanwinst.

2026幎4月1日

Hi Karin,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over de snelle levering, de biab en gellak én de instructievideo's!

Veel plezier met je mooie nagels!

Lieve groeten, Samantha (Miss Jules)

5぀星のうち5の評䟡

Zoals altijd mega snelle levering

Zoals altijd mega snelle levering, fijne producten en een goede prijs!

2026幎4月6日

Hi Zahra,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn mega snelle levering, fijne producten en goede prijs!

Fijne producten

Fijne producten, bestel al jaren de base coat , biab en topcoat.
Fijne en betrouwbare levering.

Hi Patricia,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn fijne producten en betrouwbare levering!

Top product.

Top product.
Super fijn om mee te werken, en best wel lang kun je er mee werken.
Achteraf kunnen betalen en snelle levering.

2026幎4月1日

Hi Thea,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn top product, achteraf betalen en snelle levering!

5぀星のうち5の評䟡

Het is keurig op tijd verstuurd

Het is keurig op tijd verstuurd. En de producten zijn top.

Hi Edith,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn snelle levering en top producten!

Mijn ervaring met Miss Jules is altijd

Mijn ervaring met Miss Jules is altijd top! Super snel en efficient.

Hi Denise,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn snelle en efficiente levering en dat jouw ervaring met Miss Jules altijd top is!

Goede servise.goede kwaliteit.Alleen de

Goede servise.goede kwaliteit.Alleen de kleuren kloppen niet helemaal

Hi mevrouw Wisman,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn goede service en kwaliteit. Ik doe mijn uiterste best om de kleuren zo goed mogelijk in beeld te brengen. Helaas blijkt het in sommige gevallen lastig om exact de juiste kleur op ieder beeldscherm te tonen.

5぀星のうち5の評䟡

Goede producten voor eerlijke prijzen

Goede producten voor eerlijke prijzen en erg behulpzaam.

Hi Stegeman,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn goede producten voor een eerlijke prijs en behulpzaamheid!

5぀星のうち5の評䟡

Veel keuze en allemaal even mooi en van

Veel keuze en allemaal even mooi en van goede kwaliteit , ben zeer tevreden .

2026幎3月28日

Hi Annet,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over de vele keuze en de mooie en goede kwaliteit!

Snel bezorgd!!

Snel bezorgd!!! Top kleuren

Hi Lia,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn snelle levering en top kleuren!

Goede overzichtelijke vertrouwde site

Goede overzichtelijke vertrouwde site
Ook had ik naderhand wat vragen en dat kon heel gemakkelijk via app en werd super vriendelijk te woord gestaan
Dus vandaar 5 sterren

Hi Tevreden klant,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn goede en overzichtelijke site, dat je gemakkelijk vragen kon stellen via de App en dat je vriendelijke te woord werd gestaan.

Gewoon goed!

Snel geleverd, vriendelijke klantenservice die snel antwoord geeft bij vragen over product.
Lamp is echt veel beter dan andere lamp die ik had! Goede kwaliteit voor die prijs!

2026幎3月23日

Hi Geraldine,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn snelle levering, vriendelijke klantenservice en goede kwaliteit/prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne producten om mee te werken.

Super fijne producten om mee te werken.
Blijft goed zitten en het resultaat is geweldig(kan menig salon nog een voorbeeld aan nemen😉)lekker thuis mijn eigen ding doen.
Ik ben happy

2026幎3月23日

Hi Patricia,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn super fijne producten en het geweldige resultaat.

Aanrader

Gellak stickers blijven ruim 2 weken zitten. Ze behouden hun glans en raken niet beschadigd. Aanbrengen en verwijderen gaat makkelijk. Echt een aanrader

2026幎3月21日
自発的なレビュヌ

Hi Karin,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn Gellak Stickers.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Fijne producten, mooie kleuren.

2026幎3月13日

Hi Susanne,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo enthousiast bent over mijn snelle, nette levering, fijne producten en mooie kleuren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。