det er dogeligt programeret og ikkeâŠ
det er dogeligt programeret og ikke bruger hveneligt
det er dogeligt programeret og ikke bruger hveneligt
rigtig god bog med mange detaljer og sjove metaforer
Tydelig woke anti-dansk/white propaganda.
Jeg mistede en bog som hedder Tag gaden tilbage den bog koster 250 kr men fordi bogen kommer fra mitcfu skulle jeg af med 450 kr hvilket jeg synes er totalt dårlig stil og jeg er meget trÊt af at gå på en skole som stÞtter det der Mitcfu fis jeg håber virkelig det bliver lukket ned
filmene er så dårlige at min ged peter gik helt fra den da vi så batman fra far til fire. sikke en l=rte hjemmeside. min ged peter er stadig traumatiseret. efter den oplevelse troede jeg at jeg aldrig behÞvede at bruge CFU igen. men så sagde lÊreren idag skal vi se en film og de to bösse bjÞrne. det var der at peter dÞde
vi ser rigtigt mange film i timerne i stedet for det andet puhbÊ
jeg synes det er noget l o r t at jeg ikke kan se en nazi film. jeg har brugt 4 uger på at reload hjemmesiden så jeg kan se filmen. hvis jeg stadig ik kan se filmen om 1 uge kommer jeg til at blive slået og smadret fordi jeg har fået lektier fra skolen
Det er bare ikke det vÊrd at gå ind på den hjemmeside
dete r et dårligt website fordi at Oles nye autobil
kÞrâ i timen otte mil.
TÞf, tÞf, tÞf, tÞf, tÞf
TÞf, tÞf, tÞf, tÞf, tÞf.
Bilen den er rÞd og fin,
dufter aldrig af benzin.
TÞf, tÞfâŠâŠ
Den kaâ skydâ en vÊldig fart,
når den får en rigtig start.
TÞf, tÞfâŠâŠ
Men en dag den lÞb bardus
ind i sÞsters dukkehus.
Dukkefar og dukkemor
sad så pÊnt ved kaffebord.
Kaffetår og porcelÊn
flÞd på dugen ren og pÊn.
Og den stakkels dukkefar
nu han ingen hoâde har!
TÞf, tÞfâŠâŠ
Jeg kan ikke starte en film og det er noget gammel bras! De burde få lavet det om!
de viser de dårligste film man kan finde. når lÊren skriver mitcfu i browseren har jeg lyst til at gå hjem og aldrig komme tilbage igen
Hejsa, dette er den mest pinende måde at undervise på. Det er jo fuldstÊndig blÊst vÊk fra radaren det man kan lave på den app. :(. KAN IKKE ANBEFALES
Jeg blev hacket ikke gå specielt ikke i skoletid