Service varmepumpe
Tak, for besÞg for service af varmepumpe. God service og god snak omkring indstillinger, fif med mere.
Klar anbefaling herfra, og husk en kop kaffe til håndvÊrkeren er på sin plads.
Vi leverer god service og endnu bedre VVS-arbejde Står du og mangler hjÊlp fra en dygtig VVS-installatÞr? TrÊnger dit gamle badevÊrelse til at blive opfrisket eller renoveret? MK VVS & Teknik er et VVS-firma med beliggenhed i Otterup på Nordfyn. Vi udfÞrer alle slags opgaver indenfor VVS-service og teknik, og vi arbejder for både private og erhverv.
Aggershusvej 11A, 5450, Otterup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Klar anbefaling herfra, og husk en kop kaffe til håndvÊrkeren er på sin plads.
Jeg fik renoveret badevÊrelse i 2022. Jeg har siden haft 3 vandskader, alle monteringsskader, grundet manglende muffer og tÊtning imellem rÞr eller manglende isolering, hvilket har fÞrt til frosne vandrÞr. UtÊt cisterne, vand i gulv. UtÊt tilslutning ved bruser, vand i vÊg (2 gange). VVS arbejdet er blevet kritiseret af sagkyndige, som har vÊret forbi af flere gange. Derfor kan jeg simpelthen ikke give andet end 1 stjerne.
Selvom bÃ¥de ledelse og montÞr virkede som flinke mennesker, sÃ¥ er der trods en god indledende dialog, meget langt fra den dialog, til det udfÞrte arbejde â og til en professionel hÃ¥ndtering, nÃ¥r man klager over det udfÞrte arbejde.
Jeg kan kun pÃ¥ det kraftigste anbefale, at man finder et andet VVS firma til opgaven, kom ikke i samme situation som os â det har vÊret et meget, meget dyrt bekendtskab â og yderst skuffende.
En mindre opgave, som at klargÞre og opsÊtte 3 stk. vandhaner; 1 stk. i kÞkken, 1 stk. i bryggers og 1 stk. i badevÊrelse, synes at vÊre for stor en opgave.
⢠At man skal betale for at tingene bliver efterladt,
med utÊtte vandrÞr, er ikke ok.
⢠At man skal betale for at vandhaner ikke er sat
ordentligt fast, sÃ¥ de âhopperâ af og der stÃ¥r et
vandfald af vand ud over det hele, er ikke ok.
⢠At man skal betale for at se på skÊve vandhaner
m.m., er ikke ok.
⢠At man skal betale for at vandrÞr/vandlås bliver
installeret modsat, hvad man egentlig har aftalt i
den indledende dialog og givet prÊcis instruks
om, er ikke ok.
⢠At man uhÊmmet sender en fuld faktura på 13,5
time og så noterer, at vi har fået kr. 1000,- i
"rabat/krediteringâ for det dÃ¥rlige stykke arbejde
/oplevelse, er absolut ikke ok.
⢠At man ikke får en hÞflig undskyldning, for ople-
velsen, men kun bliver mÞdt med larmende tavs-
hed, sammen med fakturaen, er ikke ok.
Jeg ville skynde mig at lede efter et andet VVS firma! De annoncerer godt nok at de er âEliteâ â hvordan de har fÃ¥et den, mÃ¥ stÃ¥ hen i det uvisse.
Konge service og hurtig udrykning!
Vi har brugt MK VVS & Teknik i 2 omgange. Er helt paf over serviceniveau og den hjÊlpsomhed vi har mÞdt. Vi kan derfor kun give de varmeste anbefalinger og bruger helt sikkert MK VVS & Teknik igen.
Fornemt tilbud, priserne overholdt, perfekt udfÞrt arbejde og tidsplan overholdt. Vores bedste anbefalinger herfra
Hilsen Birthe og JÞrgen Reinholdt
Tak for hurtig respons og udfÞrsel.
Jeg fik en lÊkage alarm i min kÊlder. Fandt ud af at det var radiatoren som var begyndt at lÊkke vand.
Ringede til MK vvs og fortalte dem problemet og fik en rigtig dygtig og kompetent vvs'er ud nÊste morgen.
Arbejdet han udfÞrte var meget pÊnt og professionelt og var en meget flink person.
Jeg vil bestemt bruge jer nÊste gang jeg har et vvs problem.
Mange tak.
Pålidelig leverandÞr - kommer til tiden, bestilt arbejde udfÞrt perfekt og effektivt, rydder op og gÞr rent efter udfÞrt arbejde.
Gode samarbejdspartnere! Levere altid et godt stykke arbejde til den aftalte tid.