Medisch Keuringsinstituut Nederland レビュヌ 170

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kon er snel terecht. Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren. De arts leefde zich in, in mijn situatie. Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was. Aan het eind maakte hij nog... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afspraak kon op korte termijn worden gemaakt en Ik werd snel geholpen en mijn 2 afspraken konden tegelijk worden afgehandeld. Deskundige arts.

䌁業情報

1. 監察医
  2. 自動車管理局
  3. 運転免蚱センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Prima keuringsorgaan

Uitstekend keuringsinstituut dat snel en correct de zaken afwikkelt

2026幎4月20日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u ons als een uitstekend keuringsinstituut heeft ervaren en dat alles snel en correct is afgehandeld. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slecht

Zeer slecht . Arts was totaal niet voorbereid, wist eigenlijk niet waar ik voor kwam . Liet me de woorden appel , sleutels en tafel na zeggen . Ben allesbijelkaar elkaar 7 minuten binnen geweest . Heb het gestopt op mijn horloge . Moest zeggen welk jaar het was , welke dag , welke maand .
Vantevoren 300 euro aftikken .
Gewoon afzetters .

2026幎4月16日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij werken met ervaren artsen die zich zorgvuldig voorbereiden op iedere keuring. De onderdelen die u noemt (zoals oriëntatievragen en geheugentests) kunnen onderdeel zijn van een standaard beoordeling, afhankelijk van de vraagstelling van het CBR. Wij begrijpen echter dat de duur en het verloop van de keuring bij u vragen oproepen.

Wij nemen uw signaal serieus en kijken dit graag inhoudelijk voor u na. Wilt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij uw dossier kunnen bekijken en u van een passende toelichting kunnen voorzien? Wij wensen u desondanks vele veilige kilometers toe.

Ik kon er snel terecht.

Ik kon er snel terecht.
Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren.
De arts leefde zich in, in mijn situatie.
Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was.
Aan het eind maakte hij nog grapjes.
Hij liet me gelijk zijn oordeel weten.

2026幎3月9日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u snel terecht kon, dat de locatie makkelijk te vinden was en dat parkeren eenvoudig was. Ook prettig dat de arts zich in uw situatie heeft ingeleefd, u geruststelde en zorgde voor een ontspannen sfeer.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met dit centrum was

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mijn vragen geduldig. De service was snel en goed georganiseerd, en ik raad iedereen aan om dit centrum te bezoeken.

2026幎4月17日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u een uitstekende ervaring heeft gehad en dat u ons personeel als professioneel en vriendelijk heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat u met respect en aandacht bent behandeld en dat de arts alles duidelijk en geduldig heeft uitgelegd.

Wij waarderen uw aanbeveling en wensen u nog vele veilige kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle afspraak en deskundige arts

2026幎4月17日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u op korte termijn een afspraak kon maken, snel bent geholpen en dat uw twee afspraken gecombineerd konden worden. Ook prettig dat u de arts als deskundig heeft ervaren.

makkelijk te vinden

makkelijk te vinden , en vriendelijke arts dienalles goed heeft uitgelegd

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat de locatie makkelijk te vinden was en dat de arts vriendelijk was en alles goed heeft uitgelegd. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Goed geregeld en snelle bloeduitslagen

Als verbeterpunt zou ik vooral het onderdeel over bloedafname op de website noemen. Dat kan duidelijker en overzichtelijker worden uitgelegd voor mensen die zich op de keuring voorbereiden.

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en waardevolle review. Fijn om te horen dat uw afspraak goed geregeld was en rustig en professioneel is verlopen. Ook prettig dat de communicatie vooraf duidelijk was en dat de bloeduitslagen snel beschikbaar waren.

Dank voor uw feedback over de informatie rondom de bloedafname op de website. Dit nemen wij mee om onze uitleg duidelijker en overzichtelijker te maken voor toekomstige cliënten.

5぀星のうち4の評䟡

eenvoudig via internet duidelijke afspraak gemaakt

eenvoudig via internet afspraak (datum, tijdstip, plaats) te maken voor gezondheidskeuring tbv CBR / rijbewijs

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u eenvoudig via internet een afspraak kon maken voor uw gezondheidskeuring voor het CBR. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Alles was eerlijk en helder

Alles was eerlijk en helder11

2026幎4月11日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Goed om te horen dat alles eerlijk en helder was.

Ervaren man

Deze heer E,E Chaouat stelde je gerust, en stelde gerichte vragen

2026幎4月7日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u zich op uw gemak voelde en dat de arts u geruststelde en gerichte vragen stelde.

5぀星のうち5の評䟡

De arts was zeer vriendelijk en gaf

De arts was zeer vriendelijk en gaf meteen in indicatie overde uitslag.

2026幎4月7日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de arts zeer vriendelijk was en u direct een indicatie over de uitslag gaf.

Goed snel vakkundig

2026幎4月6日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als goed, snel en vakkundig heeft ervaren.

5぀星のうち2の評䟡

Ik moest een te hoog voorschot betalen

Ik moest een voorschot betalen van €300. De keuringstelde niet veel voor. Toch kreeg slechts € 23 terug. Het kostte me diverse e-mails en een telefoongesprek voordat ik ze kon overtuigen dat dit veel te weinig was. Uiteindelijk is mij beloofd €123 terug te storten. Ik was in de verkeerde duurdere categorie ingedeeld. De toegang tot het kantorencompex en parkeerplaats was onduidelijk en daardoor lastig.

2026幎4月4日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Dank u wel voor uw review en het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat dit zo is verlopen. Graag lichten wij toe dat wij bij iedere aanvraag de gegevens en categorie zorgvuldig controleren om te voorkomen dat cliënten te veel betalen. In sommige gevallen blijkt achteraf dat een andere categorie van toepassing is, waarna wij dit uiteraard corrigeren en het verschil terugbetalen. Fijn dat dit in uw geval is opgepakt en een aanvullende terugbetaling is gedaan. Uw feedback over de bereikbaarheid en toegang tot de locatie nemen wij ook mee om dit duidelijker te communiceren. Wij wensen u ondanks alles nog vele veilige kilometers toe.

Prima keuringsarts

Op een zeer ontspannen en rustige wijze gekeurd voor de verlenging van mijn rijbewijs. Toppie.

2026幎4月1日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u op een ontspannen en rustige wijze bent gekeurd voor de verlenging van uw rijbewijs. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Privacy Policy

ik weet niet wat ik moet op schrijven het was buiten gewoon heel goed.

2026幎3月26日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u het als buitengewoon goed heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Zoals een keuring zou moeten zijn

Perfecte locatie, zeer klantvriendelijk. Professioneel.
Alleen de hoge kosten zijn een min.

2026幎3月27日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de locatie, klantvriendelijkheid en professionaliteit als positief heeft ervaren. Wij begrijpen dat de kosten als een minpunt kunnen worden ervaren en nemen uw feedback hierin mee. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

De reden van het bezoek is natuurlijk

De reden van het bezoek is natuurlijk minder leuk, maar ze zijn daar duidelijk, eerlijk,en geven goede feedback.

2026幎3月27日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u onze aanpak als duidelijk, eerlijk en met goede feedback heeft ervaren, juist in een situatie die minder leuk is. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Zeer snelle keuring

2026幎3月26日

Medisch Keuringsinstituut Nederland からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de keuring als zeer snel heeft ervaren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。