Super hurtig og flink hjÊlp
Super hurtig og flink hjÊlp, da en skrue var faldet af min barnevogn. Det reddede min dag!
Morten er en guttermand, og hatersne er fra en anden cykelbiks. Du fikser hurtigt og er kontant!â€ïžððð
Skulle have hjÊlp til mine gear og jeg fik hurtig, venlig og billig betjening :)
Må sige at fÞrste indtrykket af forretningen var god. Mit baghjul var sprunget, så dÊk og slange skulle skiftes. Det kostede mig i alt 385. Han kÞbte og monterede et dÊk der kostede dobbelt så meget som det fÞrsiddende uden at underrette mig om det.. Resterende belÞb var så fordi den havde stået over weekenden? Slut kvitteringen gav hvertfald ikke meget mening.
Jeg kÞrte til og med derfra med lÞs bagbremse.
Tak for dÊkskiftet Morten Mengel, men jeg tror ikke at jeg vil benytte mig af din service igen..
Jeg har netop fÃ¥et repareret min gamle cykel hos MM cykelvÊrksted, Mejlgade i Ã
rhus. Mange ting skulle laves, men cyklen var fÊrdig allerede på 2.-dagen efter indlevering. Alt på cyklen fungerer fint nu og prisen var 250 kr. billigere end fÞrst anslået af vÊrkstedet. God kommunikation med mekanikeren. Jeg kan anbefale dette vÊrksted.
Lars BÞjstrup
Fantastisk service. Jeg har de seneste 2 år kun brugt min cykel omkring 5 gange. Den kÞrte mildest talt frygteligt og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg i stedet skulle kÞbe en ny, selvom min cykel kun er 4 år gammel og altså kun brugt ganske lidt. Jeg afleverede cyklen hos MM Cykler kort fÞr lukketid mandag og kunne hente den igen klokken 13 dagen efter. Den kÞrer fantastisk nu.
Hvis du vil opleve helt og igennem dårlig service, så skal I smutte herned. Det er en mand som har gjort sig mester i at vÊre det stik modsatte af kundevenlig. Han ser ikke kunderne i Þjne, og retter på kunden når man forsÞger at vise noget eller at tjekke noget på sin egen cykel. Til sidst giver han kunden skylden for at hans produkt ikke fungerer og han nÊgter at gÞre noget ved det.
Hvis du har en cykel som skal fikset, så skal du ALDRIG gå ned til Morten Strange Mengel.