レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

MMD Biler er alt det modsatte af en typisk brugtvognsforhandler. Blev mødt af en venlig sælger der var meget åben og ærlig. Vi havde en god forhandlings proces, hvor jeg solgte min gamle bil og købte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har ventet lidt for at skrive anmeldelsen, efter at have købt min lille C1 fra 2010 - i Januar. Jeg er tilfreds med den, der har slet ikke været noget alvorligt at komme efter, bilen starter hver... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse! Vi købte vores første bil hos M.M.D biler og fik rigtig god råd og vejledning og enorm hurtig betjening ift. klargøring af bilen. Der tilkom desværre lidt problemer med indsu... もっと見る

企業情報

1. 乗り物・運輸

さまざまな外部ソースから提供された情報

MMD biler er en virksomhed, hvor vi primært beskæftiger os med køb/salg og reperation samt service af alle slags biler.

• Nordbirkvej 3A, 5240, Odense, デンマーク

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Citroen xsara de var super…

Jeg købte en Citroen xsara de var super serviceminded og hjælp somme flinke og Top professionel. Og de holdte deres ord kan stole på dem mega seje fyre og det er ikke sidste gang jeg køber bil hos dem giver Top karakterer for deres top klasse service

2024年10月19日

Købte en Hyundai I10

Købte en Hyundai I10, sidst i juli.
Ejeren er flink og tillidsvækkende og de få fejl, der har været efter købet,er blevet udbedret, med det samme.
Mine bedste anbefalinger herfra.
Martin

2024年8月15日

Virkelig god service

Virkelig god service, og god kundeservice, det var en super oplevelse, men en ærligt oprigtigt håndtering er mig som kunde holder aftaler og punkt til prikke kan virkelig anbefales 👍

2024年4月4日

MMD Biler fremragende service

MMD Biler tilbyder en fremragende kundeoplevelse. Deres kundeservice er topklasse, med et venligt og imødekommende team, der går ud over det sædvanlige. Jeg var især imponeret over deres transparente prissætning og deres indsats for at gøre købsprocessen så glat som mulig. Kan varmt anbefales til alle, der søger en pålidelig bilforhandler.

2024年4月24日

Anbefalelsesværdigt

Det har været super god service hele vejen og meget tilfreds med den gode behandling! Jeg vil varmt anbefale andre kunder som har i mente at købe brugt bil. Det er her jeg vil handle fremover ift. service og meget kompetente medarbejdere og positiv oplevelse med MMD Biler.

2024年4月24日

Fremragende købsoplevelse hos MMDbiler

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at købe en ny bil hos MMDbiler, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med oplevelsen. Fra start til slut var personalet utroligt hjælpsomt og informativt. Jeg modtog fremragende assistance igennem hele processen, og de gav mig en grundig vejledning om bilens funktioner, hvilket gjorde min beslutningsproces meget lettere.

Prisfastsættelsen var transparent. Ved afhentning var bilen fejlfrit klargjort og klar til at køre. Jeg har brugt bilen uden problemer, og jeg er meget tilfreds med købet.

Jeg vil varmt anbefale MMDbiler til enhver, der overvejer at købe en bil. Tak for en ærlig og behagelig handel!

2024年4月19日
5つ星のうち5の評価

Hos MMD Biler er servicen i top!

Hos MMD Biler er servicen i top!

Behandling lige fra man kommer ind af døren til at man bliver stukket nøglerne i hånden er kort sagt bare fantastisk. Medarbejder er utroligt søde og helt klare i kommunikation når det kommer til eventuelle sygdomme der kan forekomme med bilen i fremtiden. Alt i alt helt fantastisk kundeforløb som varmt kan anbefales herfra. Vi kommer igen!

2024年4月19日
5つ星のうち1の評価

Kan ikke finde ud af at overholde simple aftaler

Købte bil der sidste år som jeg er rigtig glad for, lavde en aftale med dem om at de første 6 måneder var der havl pris på eventuelle reaprationer.
Dette har de ikke over holdt.
Måtte ringe flere gange til dem hvor de lovede at vende tilbage hvilket de ikke gjorde så man måtte kontankte dem igen hvor man får samme besked om at de vil ringe men det gør de ikke.
Valgte at skrive en dårlig anmendelse på dem hvilket fik dem til at opsøge mig på min private adresse, hvor de "undskyldte" for ikke at have vendt tilbage for de havde smidt vores nr ud ved en fejl, hvor til de sagde de ville ringe når de havde snakket med deres mekaniker, dette skete så heller ikke.
Jeg kontakter dem igen (dette er næsten 4 månder efter første gang jeg prøvede at få fat i dem) hvortil de til sidst siger jeg kan kommer kl 11 hvor til jeg forklare dem at jeg midster en hel dag løn på dette og det er jeg ikke villig til efter deres dårlige servis.
Det viste sig så at bilen jeg købte havde filtre der var fyldte og det ene dæk kan man åbenbart ikke fylde ordenligt luft i, de problemer solgte de bilen med.
Hvis en professionel mekaniker havde kigget på den som de påstod der havde været ville de havde set de 2 ting.
Jeg har nu opgivet efter 4 månders kamp med dem.

2024年4月20日
5つ星のうち5の評価

Jeg var ude ved MMD biler

Jeg var ude ved MMD biler, havde en rigtig god samtale med sælger 😊 Jeg valgte så at springe fra da mit hus endnu ikke er solgt, og det var helt okay og fuld forståelse derfra, men jeg kommer helt sikkert derud igen når huset er væk 😊 Rigtig god service.

2024年4月9日

Fantastisk oplevelse herfra

Fantastisk oplevelse herfra!
Selvom der kom et afslag på prisen, så var der bestemt ikke afslag på servicen! Fik både service tjek, rettelse af bule og en masse gode ord med på vejen. Helt klart en forhandler jeg personligt kan anbefale

2024年3月19日

Flinke og professionelle.

Flinke og professionelle.
Jeg har haft købt en bil hos MMD Biler for omkring 2 uger siden, hele processen gik fint indtil SKAT´s system begyndte at drille. Derfor kunne vi ikke få udleveret vores bil med nummerplade den dag.
Men i stedet fik vi bilen leveret hjem til os dagen efter helt gratis! Vi slap for at skulle køre hele vejen fra tæt Fredericia.

2023年12月19日
5つ星のうち5の評価

Jeg har købet en bil fra MMB BILER og…

Jeg har købet en bil fra MMB BILER og jeg er meget glad for den. De meget hjælpsom og gøre alt for at man får en god oplevelse. Det er først gang jeg køber en bil og de hjalp mig med at finde den rette bil efter mine behov. Jeg har helt klart anbefale deres service!!

2023年12月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg købte en bil for halvanden måned…

Jeg købte en bil for halvanden måned siden fra MMD biler. Jeg har været meget glad for bilen men for 3 dage siden gik batteriet ned. Jeg kontaktede MMD biler og de skiftede det gamle batteri til et helt nyt batteri i løbet af få timer. Jeg fik en låne bil imellemtiden. Det var virkelig god service og rigtig søde og hjælpsomme medarbejder. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber bil derfra. Kan stærkt anbefale MMD biler.

2023年11月27日
5つ星のうち1の評価

En advarelse

En advarelse! Har købt en Panda og betalt for eftersyn ved levering, det er aldrig blevet fortaget, jeg har måtte slås med forhandleren om at få min penge retur og jeg har da også fået dem, men købeloven kender han ikke, så lad vær med at købe bil der.

2023年7月28日

Trustpilot エクスペリエンス