Tyckte produkten var nytänk. Jag avskyr de små pluttarna man brukar ha bakom örat! Så de köpte jag. Tycker kanske att de kunde sitta lite mer stadigt/tight. Annars bra.
レビュアーのコメントを見てみましょう
sedan jag tog hål i öronen har ett öra inte läkt riktigt på många år. så att sätta in ett örhänge där har varit en utmaning. Har nu använt mina örhängen från MNOP en vecka utan att ta ut dem, inga pr... もっと見る
企業が回答しました
Jag beställde en vigselring och den är över förväntan fin! Jag var lite orolig över att man inte skulle se vad det står i graveringen eftersom ringen är tunn, men det syns tydligt trots att texten är... もっと見る
企業が回答しました
Köpte Neo och Ear climber och de är prick så bra och fina som de ser ut på hemsidan! Valde korta ear climbers för att ha dem i mina bakre hål, vilket passar jättebra. Leveransen gick snabbt och allt k... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bekväma örhägnen och vigselringar. Örhängen så sköna att man kan sova med dem. ♻️ 100% återvunnet äkta silver och guld. 🔨 Handgjort i Sverige
Tärenäs Östergård 2, 57397 , Tranås, スウェーデン
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mina absoluta favoritörhängen
Mina absoluta favoritörhängen! Jag har flera modeller och det lär bli ännu fler vartefter.

MNOP Jewelry からの回答
Snabb leverans och naturligtvis många…
Snabb leverans och naturligtvis många habegärliga smycken
Örhänge Frö comfort
De örhängen jag köpte är oerhört bekväma att ha på sig och att sova med. Sitter även på bra när man t ex torkar sej efter duschen.

Love MNOP jewelry
Such an original and beautiful ring! They were also very helpful when it came to determining the right size. Am so happy, both with the ring and the personal service. Tack så mycket!

MNOP Jewelry からの回答
Sköna och bra att sova i
Jag köpte ear jacket och ear climber. Mina hål var nya och jag tyckte vissa örhängen jag hade var svåra att sätta i i början, men de här var superlätta! De känns inte alls när de sitter i, och går utmärkt att sova i. Ear jackets i guld är de jag sovit mest i, de sitter kvar bra och har inte fastnat i nåt. Ear climber i silver lämnade ett mörkt streck på örat efter några dagar, men så gör väl silver. Jag har små öron och valde de små varianterna, det blev perfekt. Paketet var så fint, det var en fröjd att få packa upp örhängena. Tack!

MNOP Jewelry からの回答
Otroligt fina ringar och hantverk med återvunnen diamant.
Köpte en mini-greta, otroligt fin ring och hantverk med återvunnen diamant. Bra kommunikationer :)

MNOP Jewelry からの回答
Fina smycken och ganska snabb leverans
Fina smycken och ganska snabb leverans. Kunde ha varit med en beskrivning hur man sätter i örhängena. Fick bara med en silikon ”plupp”

MNOP Jewelry からの回答
Mycket nöjd med min produkt och den…
Mycket nöjd med min produkt och den snabba leveransen.

Fina örhängen, men......
Fina örhängen, men svåra att få på.
Varje morgon har de antingen råkat falla av eller så sitter de 'på sniskan', dvs snudd på att falla av helt.

Väldigt nöjd
Lite trixiga att sätt i men sen är de helt perfekta. Märker inte av dem alls på natten och min frisör behövde inte bekymra sig för att kammen skulle fastna. Som nickelallergiker är jag också alltid lite orolig men ingen reaktion överhuvudtaget. Jag är jättenöjd hela vägen från beställning till användning!

Earclimbers
Örhängena är mina favoriter! Det känns bra att beställa när silvret är återvunnet. Snabb frakt och trevligt paket!

Väldigt fina örhängen
Väldigt fina örhängen, dock lite mindre än vad jag trodde, vilket inte gör mig något. Ger ett diskret intryck och är mycket bekväma att ha i öronen. Funkar bra när man ska sova, använder hörlurar osv. Paketet var packat med omsorg och jag skulle inte ha tvekat att ge det som gåva. Inte supersnabb leverans men ändå inte långsam (min produkt fanns i lager). Är sugen att testa nån mer modell och rekommenderar verkligen att handla från detta företag.

Över förväntan!
Jag har nu sovit med örhänget i en vecka och det funkar hur bra som helst. Inte ont alls!

Fenomenal!
Det var smidigt att beställa och vilket personligt paketinslagning som kändes fantastiskt att ta emot! Sedan är örhängena ett vackert konstnärskap!
Fina örhängen, snabb leverans!
Jättefina smycken, snabb leverans, fint packat och så trevligt med hälsningen, chokladen och den praktiska putsduken.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。