Har lige kÞbt 6 Fredeciastole. Fantastisk service. Hurtig levering. Deres vision om at sÊlge kvalitetsmÞbler til fair priser holder stik. MÞbelinternatet fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. Det er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fandt en sofa pÃ¥ hjemmesiden, men var i tvivl om hvordan farven var i virkeligheden. Sendte en mail og spurgte om det var muligt at komme og se den inden kÞb. Det var det selvfÞlgelig. Jeg blev mo... ãã£ãšèŠã
MÞbelinternatet er virkelig god til at svare hurtigt pÃ¥ henvendelser pÃ¥ e-mail. Det giver en god tryghed til firmaet. Havebordet, som vi kÞbte er desuden af rigtig god kvalitet og et flot mÞbel.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var meget svÊrt at se farven pÃ¥ bordpladen pÃ¥ det havebord jeg bestilte og det stod ikke i beskrivelsen. Jeg var overbevist om at den var mÞrkegrÃ¥, men den var i virkeligheden mÞrkebrun, sÃ¥ jeg br... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MÞbelinternatet ApS er en dansk online mÞbel- og havemÞbelbutik, der gÞr det muligt at indrette hjem og udeliv med kvalitetsmÞbler til priser, der ikke koster en formue. Vi startede MÞbelinternatet ud fra en helt personlig oplevelse: da vi selv flyttede hjemmefra, opdagede vi hvor dyrt det kunne vÊre at mÞblere en bolig ordentligt. Den erfaring er grunden til, at vi i dag tilbyder et bredt udvalg af sofaer, spisestuemÞbler, loungesÊt, havemÞbler og udendÞrs pergolaer - alt sammen navngivet efter danske stednavne, fordi vi er stolte af at vÊre en dansk virksomhed, der taler til danske kunder. Hos os går kvalitet og god service hånd i hånd med en fair pris. Vi lÊgger vÊgt på hurtig levering, Êrlig kommunikation og en kundeservice, der er klar til at hjÊlpe, hvis noget skulle gå anderledes end forventet. Vores mål er enkelt: at vÊre din foretrukne mÞbel-webshop - både når det gÊlder produkter, pris og oplevelsen omkring dit kÞb.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
âââââ
âââââ
Vi kÞbte Gentofte Pergola 3x4 meter hos MÞbelinternatet, og vi er virkelig imponeret
Kvaliteten er langt over forventning. Pergolaen er utrolig stabil, materialerne er solide, og når den fÞrst er samlet, står den virkelig godt! Den giver et eksklusivt udtryk i haven, og vi er meget tilfredse med kÞbet.
Det, der virkelig overraskede os, var leveringen. Vi bestilte, og allerede 16 timer senere stod pergolaen hos os. De havde alligevel en bil i området med andre leveringer og tog vores ordre med, hvilket var en fantastisk service.
Alt i alt en super oplevelse med både produkt og kundeservice. Vi handler gerne hos MÞbelinternatet igen og kan varmt anbefale dem!
Virkelig god oplevelse med at handleâŠ
Virkelig god oplevelse med at handle med mÞbelinternatet.
God kommunikation og fin levering.
Ved problem fandt vi en god lÞsning. Jeg vil helt klar anbefale firmaet.
Hurtig levering, god kvalitet og fair pris
KÞbte en Pergola 3x4 meter om mandagen og fik den leveret allerede om torsdagen. KÞbt via deres hjemmeside og der kom hurtig information omkring leveringsstatus på mail. Blev lidt mistÊnksom dag jeg modtog varen, for den var mÊrket med et andet firmanavn som afsender "HavemÞbelland". Samlede pergolaen på 6 timer, af 2 personer. Alle komponenterne var der, og hele samlesÊttet passede perfekt sammen. Kvaliteten er god til prisen, dog havde en enkelt "tagvinge" lidt bobler under malingen, som om den ikke var renset ordenligt fÞr maling. Alt i alt en god oplevelse at handle med MÞbelinternatet!

Mobelinternatet ããã®åç
Rigtig god pergola for pengene!
Vi kÞbte en Pergola 4 x 3 meter for lige under 7000 kroner. Ekstremt billigt isÊr i betragtning af at det er ren metal konstruktion og der intet plastik er at finde!
Den skal nok holde i mange årtier.
Samlingen af produktet var mere indviklet end jeg havde regnet med - men det er kun dejligt det hele er skruet godt fast så det står stabilt.
Det kunne vÊre rart med sider på det korte led -det lader til man kun kan få på den lange side (4 meter) og ikke den kortere på 3. Ligeledes kunne et tilkÞb af måske en markise også vÊre rart for at tage skyggen i siderne

Mobelinternatet ããã®åç
Pris og kvalitet hÊnger sammen
Pris og kvalitet hÊnger sammen, så forvent ikke lÊkkerier når du kÞber billigt.
Hurtig levering.
â-
Efter denne anmeldelse havde vi kommunikation med firmaet, der tilbÞd at eftersende nye dele af det, der er defekt. Igen hurtig og sober kommunikation.

Mobelinternatet ããã®åç
Fantastisk service ud over detâŠ
Fantastisk service ud over det sÊdvanlige!

Mobelinternatet ããã®åç
Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for mit nyeâŠ
Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for mit nye loungesÊt! Det stÃ¥r utrolig flot pÃ¥ terrassen og har virkelig lÞftet hele udeomrÃ¥det. Kvaliteten er i top â solide materialer og en flot finish, som lever fuldt ud op til forventningerne.
Derudover var sÊttet overraskende nemt at samle, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Som prikken over iâet var kundeservicen helt fantastisk: venlig, professionel og hjÊlpsom hele vejen igennem.
Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale bÃ¥de produktet og virksomheden til andre, der Þnsker kvalitet og god service. KÊmpe anbefaling herfra! ðð

Super fin oplevelse
Jeg kÞbte en reol, som fuldt ud lever op til mine forventninger - det samme gÊlder service og levering.
De bedste anbefalinger herfra.

4 stjerner må i dette tilfÊlde vÊre ok
4 stjerner må i dette tilfÊlde vÊre ok, da vort cafesÊt IKKE kom til tiden på grund af manglende lagerstyring. MEN da vi kontaktede MÞbelinternatet undskyldte "chefen" for det som skete og arrangerede en forsendelse med en omgang "Kvajbajere" til os. Tak for dem. Ellers er der intet negativt at berette om. Kan anbefales. Tak for god service.

Bestilte 2 stole + bord til altanen
Bestilte 2 stole + bord til altanen, det så pÊnt & kvaliteten er i top. Forbavset over dette kunne kÞbes for en så fin pris.
SjÊldent har jeg oplevet så stor service og gennemsigtighed Samt bedste kommunikation & levering - alt spillede & handler bestemt der igen.

Super kundeservice
Den bedste kundeservice jeg har oplevet hos en webshop meget lÊnge.
Som det nogen gange kan ske, havde jeg lidt problemer med min ordre hos MÞbelinternatet â jeg kunne ikke fÃ¥ leveret med GLS som jeg ellers havde valgt, og da varen kom frem var der en af 4 stole der var skÊv i stellet. Men under hele forlÞbet var deres kundeservice bare i top! De betalte merudgiften for en anden leverandÞr, og gav en refusion for stolen.
Hver hver gang jeg kontaktede dem, hÞrte jeg fra dem indenfor 1 hverdag, og blev endda ringet op i begge tilfÊlde så der kunne komme hurtigt styr på tingene. En oplevelse som ellers kunne have vÊret noget frustrerende blev vendt til en hvor jeg blev hjulpet godt igennem og jeg er meget tilfreds.

Mobelinternatet ããã®åç
Bestilte et loungesÊt en torsdag og detâŠ
Bestilte et loungesÊt en torsdag og det kom allerede om mandagen, der var en fejl på en hynde, men fik tilsendt en ny. Så kun gode anmeldelser herfra

Meget tilfreds med mit kÞb hos jer
Meget tilfreds med mit kÞb hos jer

En af de 4 stolaer jeg kÞbte er ikkeâŠ
En af de 4 stolaer jeg kÞbte er ikke god. Jeg prÞvede at få den til at passe, hvor jeg kunne skrue den fast, men det virker slet ikke. Spild af penge. Den er også meget svÊr at samle.

Mobelinternatet ããã®åç
Det eneste der fungerede var betalingenâŠ
Det eneste der fungerede var betalingen - siden har jeg intet hÞrt eller modtaget

Mobelinternatet ããã®åç
De har ikke leveret som lovet
De har ikke leveret som lovet. Det er dog en acceptabel leveringstid som jeg ikke ville vÊre skuffet over, hvis jeg ikke var sat noget andet i forventning.
Skriv hellere en leveringstid i er sikre I kan overholde. Derudover kan man ikke bruge jeres transportÞrs meddelelser til noget.

Super god service
Jeg tvivlede fÞrst lidt på siden. Man er vel skeptisk.
Men det vidste sig at vÊre en super side at handle på. Var i kontakt på mail da jeg ville hente varen selv på deres lager som sagtens kunne lade sig gÞre. Men valgte alligevel at få det tilsendt. Og hele vejen igennem kunne jeg fÞlge min ordre og da chauffÞren nÊrmede sig kunne jeg se det via et link. Lounge sÊttet er i så fin stand og nemt at samle. Der var en lille fejl på bordet men ikke noget jeg ikke kunne leve med og var i dialog med firmaet om fejlen som vi fandt en lÞsning på. Så kan kun anbefale dette firma..

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã