Undvik detta företag. Efter nÀstan 6 mÃ¥nader har jag fortfarande inte fÃ¥tt mina varor. Trots upprepade kontakter fÃ¥r jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen Àr mycket bristfÀllig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestÀllde en soffa för ca 2 mÃ¥nader sen Àven fast att det stod 1-2 veckors leveranstid sÃ¥ har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. De... ãã£ãšèŠã
Min mamma har vid tvÃ¥ tillfÀllen handlat möbler dÀr. Första gÃ¥ngen gick vÀldigt smidigt. Andra gÃ¥ngen hade vi lite bekymmer med soffan dÃ¥ det skulle göras nya hÃ¥l. Vi var lite rÀdda att trÀet akulle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Möbeloutleten Àr en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi sÀljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.
per albin hanssons vÀg 40, 21124, Malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 92ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De Àr mycket hjÀlpsamma och svarar på mejl snabbt

Möbeloutleten ããã®åç
BestÀllde matbord âVirellaâ och Àr sååå nöööjd, leveranstiden skulle vara 2-3 veckor ungefÀr pga att det var en bestÀllningsvara. Men sÃ¥fort jag fick notis om att bordet lÀmnat lagret sÃ¥ vart det framme redan nÀsta dag :) sÃ¥ det gick fort!! Leverans via DHL, kom en mycket trevlig och hjÀlpsam budbilschaufför och hjÀlpte mig att bÀra in paketet intill trappan sÃ¥ det var tacksamt :)
Kundservicen Àr femstjÀrnig, den jag talade med (jag tror det Àr Àgaren?) Àr super trevlig, proffessionell och bryr sig verkligen om att kunden skall bli nöjd. Jag hade missat att återkoppla på mitt mejl som jag skickat ut tidigare angående leveranstider och då skickade han ut ett till mejl och frågade om allt hade gått okej med leveransen och om jag var nöjd med mitt bord.
Det kan dröja ett par dagar innan man får svar, men svaret kommer till slut :) jag tror att detta Àr ett ganska nystartat företag och dÀrav så kanske svaret dröjer lite, de gör allting på egen hand liksom, så försök ha lite is i magen! :) seriöst företag som bryr sig om sina kunder med riktigt bra priser, kommer handla hÀr igen!

Undvik detta företag.
Efter nÀstan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen Àr mycket bristfÀllig och ansvaret verkar helt saknas.
Dessutom får man inte ångra sitt köp, då företaget inte accepterar det, vilket Àr mycket problematiskt ur kundperspektiv.
Att behöva vÀnta ett halvår utan leverans Àr helt oacceptabelt. Min upplevelse Àr att detta företag inte tar sina kunder på allvar.
Jag rekommenderar starkt att man vÀljer en annan leverantör.

Möbeloutleten ããã®åç
VÀldigt snygga fåtöljer/recliner och bra kvalitet. Snabb leverans, det tog 5 bara fem dagar att få dem. Vi Àr mycket nöjda med det hela.

Möbeloutleten ããã®åç
Inget bra ni skickade fel möbel som var billigare. Har skickat fler meddelande till er utan respons. Har inget bra att sÀga om er. Ni svarar inte i telefon, ber att lÀmna meddelande, jag gör det, ni ringer inte tillbaka, svarar ej på skriftliga meddelande. Mvh siv

Möbeloutleten ããã®åç
Vi bestÀllde en soffa för ca 2 månader sen Àven fast att det stod 1-2 veckors leveranstid så har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. Det har gått mer Àn 10 veckor och vi har fortfarande inte fått ett meddelande nÀr soffan ska skickas. JÀttedåligt!
Gör inte affÀr med detta företag. Utöver en extremt dyr retur historia på 1400:-!!
Retur på 1000:- och 395:- för frakt åker köparen på. Den sistnÀmnda summan informerar dem inte om. Varorna kom efter 2 veckor. Då det var ångrat köp försök te jag göra en retur. Företaget gick knappt att nå.

Möbeloutleten ããã®åç
VÀldigt smidigt och otroligt trevligt bemötande av personalen dessutom bra priser och bra kvalitet

Möbeloutleten ããã®åç
Efter en månad sedan jag bestÀllde har jag fortfarande inte fått något leveransbesked.

Möbeloutleten ããã®åç
The product was super nice but the delivery time was long.

Möbeloutleten ããã®åç
Fick inte som jag har vÀntat
Masa flÀkor och luktar så illa

Möbeloutleten ããã®åç
Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

Möbeloutleten ããã®åç
Bra och prisvÀrda varor samt snabb leverans , lite för dyr frakt

Möbeloutleten ããã®åç
BestÀllde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.TyvÀrr så Àr det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

Möbeloutleten ããã®åç
VÀldigt snabb leverans till Sthlm, har bestÀllt en soffa den kom 2 dagar efter, speglarna kom efter 4 arbetsdagar. UtmÀrkt förpackning, DHL chauffören va vÀldigt trevlig, troligtvis så gör ja flera bestÀllningar i framtiden.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã