レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Undvik detta företag. Efter nÀstan 6 mÃ¥nader har jag fortfarande inte fÃ¥tt mina varor. Trots upprepade kontakter fÃ¥r jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen Àr mycket bristfÀllig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi bestÀllde en soffa för ca 2 mÃ¥nader sen Àven fast att det stod 1-2 veckors leveranstid sÃ¥ har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. De... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min mamma har vid tvÃ¥ tillfÀllen handlat möbler dÀr. Första gÃ¥ngen gick vÀldigt smidigt. Andra gÃ¥ngen hade vi lite bekymmer med soffan dÃ¥ det skulle göras nya hÃ¥l. Vi var lite rÀdda att trÀet akulle... もっず芋る

䌁業情報

1. リビングルヌム甚家具の店

圓該䌁業による蚘述

Möbeloutleten Àr en fysisk och E-handel möbel outlet butik. Vi sÀljer varor som kommer från konkurslager, restpartier och E-handel returer och fotoexemplar varor.

3.3

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

De Àr mycket hjÀlpsamma och svarar på

De Àr mycket hjÀlpsamma och svarar på mejl snabbt

2026幎3月23日

Möbeloutleten からの回答

Tack snÀlla för din fina feedback! 🀍

Det betyder mycket för oss att du upplever oss som hjÀlpsamma och snabba i kommunikationen – precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas.
Du Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig igen! 💫

BestÀllde matbord ”Virella” och Àr sååå

BestÀllde matbord ”Virella” och Àr sååå nöööjd, leveranstiden skulle vara 2-3 veckor ungefÀr pga att det var en bestÀllningsvara. Men sÃ¥fort jag fick notis om att bordet lÀmnat lagret sÃ¥ vart det framme redan nÀsta dag :) sÃ¥ det gick fort!! Leverans via DHL, kom en mycket trevlig och hjÀlpsam budbilschaufför och hjÀlpte mig att bÀra in paketet intill trappan sÃ¥ det var tacksamt :)

Kundservicen Àr femstjÀrnig, den jag talade med (jag tror det Àr Àgaren?) Àr super trevlig, proffessionell och bryr sig verkligen om att kunden skall bli nöjd. Jag hade missat att återkoppla på mitt mejl som jag skickat ut tidigare angående leveranstider och då skickade han ut ett till mejl och frågade om allt hade gått okej med leveransen och om jag var nöjd med mitt bord.

Det kan dröja ett par dagar innan man får svar, men svaret kommer till slut :) jag tror att detta Àr ett ganska nystartat företag och dÀrav så kanske svaret dröjer lite, de gör allting på egen hand liksom, så försök ha lite is i magen! :) seriöst företag som bryr sig om sina kunder med riktigt bra priser, kommer handla hÀr igen!

2026幎4月4日

Möbeloutleten からの回答

Tack snÀlla för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss! 🀍

Vi blir så glada att höra att du Àr nöjd med ditt Virella-bord och att både leveransen och bemötandet levde upp till dina förvÀntningar.
Vi försöker alltid göra det lilla extra, sÃ¥ det vÀrmer extra mycket att du uppmÀrksammar bÃ¥de leveransen och vÃ¥r kundservice. Och tack för ditt tÃ¥lamod ocksÃ¥ – vi Àr ett mindre team som gör allt sjÀlva, sÃ¥ varje förstÃ¥else frÃ¥n er kunder uppskattas enormt 🙏

Hoppas du fÃ¥r massor av fina stunder runt ditt nya bord, och du Àr varmt vÀlkommen tillbaka nÀr som helst! 💫

Undvik detta företag.

Undvik detta företag.

Efter nÀstan 6 månader har jag fortfarande inte fått mina varor. Trots upprepade kontakter får jag inga tydliga besked om leverans. Kommunikationen Àr mycket bristfÀllig och ansvaret verkar helt saknas.

Dessutom får man inte ångra sitt köp, då företaget inte accepterar det, vilket Àr mycket problematiskt ur kundperspektiv.

Att behöva vÀnta ett halvår utan leverans Àr helt oacceptabelt. Min upplevelse Àr att detta företag inte tar sina kunder på allvar.

Jag rekommenderar starkt att man vÀljer en annan leverantör.

2026幎3月17日

Tack för din feedback.

Vi vill gÀrna förtydliga situationen, dÃ¥ den bild som ges tyvÀrr inte Àr helt korrekt. Leveransen har inte varit försenad frÃ¥n vÃ¥r sida – pÃ¥ din egen begÀran höll vi sofforna hos oss under en lÀngre period i vÀntan pÃ¥ att du skulle fÃ¥ möjlighet att ta emot dem. Detta gjorde vi som en service för att underlÀtta för dig.

Vi kan Àven bekrÀfta att leveransen nu Àr genomförd.

BestÀllningen avsåg dessutom en specialtillverkad produkt i en unik fÀrg, vilket innebÀr att den producerats specifikt efter dina önskemål. DÀrför omfattas köpet inte av ångerrÀtt, i enlighet med gÀllande villkor för specialbestÀllda varor.

Vi beklagar om kommunikationen upplevts som bristfÀllig och tar till oss av den synpunkten. Vår ambition Àr alltid att hjÀlpa våra kunder på bÀsta möjliga sÀtt.

Good service!

Good service!

2026幎3月10日

Möbeloutleten からの回答

Thank you very much for your kind feedback! ☺

We’re happy to hear that you are satisfied with our service and look forward to assisting you again soon.

Kind regards,

VÀldigt snygga fåtöljer/recliner.

VÀldigt snygga fåtöljer/recliner och bra kvalitet. Snabb leverans, det tog 5 bara fem dagar att få dem. Vi Àr mycket nöjda med det hela.

2026幎2月25日

Möbeloutleten からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi Àr verkligen glada att höra att ni Àr nöjda med både fåtöljerna, kvaliteten och den snabba leveransen.

Det betyder mycket för oss att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.
Vi hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i era nya recliner-fåtöljer under lång tid framöver.

Ni Àr alltid varmt vÀlkomna tillbaka till oss!
/Jehad, Möbeloutleten

5぀星のうち5の評䟡

Inget bra ni skickade fel möbel som var

Inget bra ni skickade fel möbel som var billigare. Har skickat fler meddelande till er utan respons. Har inget bra att sÀga om er. Ni svarar inte i telefon, ber att lÀmna meddelande, jag gör det, ni ringer inte tillbaka, svarar ej på skriftliga meddelande. Mvh siv

2026幎2月23日

Hej Siv,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar verkligen att du har fått fel möbel levererad och för den frustration detta har orsakat.

Vi har några dagars svarstid på mejl, men vi har nu återkopplat till dig via mejl för att tillsammans hitta en bra lösning på Àrendet. Vår ambition Àr sjÀlvklart att rÀtta till felet så snabbt och smidigt som möjligt.

VÀnligen kontrollera din inkorg (och gÀrna Àven skrÀpposten) och återkom till oss dÀr, så hjÀlper vi dig vidare.

Vi bestÀllde en soffa för ca 2 mÃ¥nader

Vi bestÀllde en soffa för ca 2 månader sen Àven fast att det stod 1-2 veckors leveranstid så har soffan fortfarande inte levererats. Jag mailade de och fick i respons att det skulle ta 6-10 veckor. Det har gått mer Àn 10 veckor och vi har fortfarande inte fått ett meddelande nÀr soffan ska skickas. JÀttedåligt!

2026幎2月13日

Dyr retur

Gör inte affÀr med detta företag. Utöver en extremt dyr retur historia på 1400:-!!
Retur på 1000:- och 395:- för frakt åker köparen på. Den sistnÀmnda summan informerar dem inte om. Varorna kom efter 2 veckor. Då det var ångrat köp försök te jag göra en retur. Företaget gick knappt att nå.

2026幎2月4日

Hej Therese,

Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förvÀntningar.

Våra retur- och fraktkostnader baseras på de faktiska kostnader som uppstår för oss som företag och framgår av våra köpvillkor vid köptillfÀllet. Frakt kan tyvÀrr bli kostsam, sÀrskilt vid retur.

Vi tar till oss din feedback kring leveranstid och kommunikation och arbetar kontinuerligt med att förbÀttra vår service. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice så hjÀlper vi gÀrna till vidare.

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt smidigt och otroligt trevligt

VÀldigt smidigt och otroligt trevligt bemötande av personalen dessutom bra priser och bra kvalitet

2026幎1月23日

Hej Abdelkader!

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde både ett smidigt bemötande, bra priser och god kvalitet. Det uppskattar vi verkligen och hoppas få vÀlkomna dig igen!

5぀星のうち1の評䟡

Efter en mÃ¥nad sedan jag bestÀllde har

Efter en månad sedan jag bestÀllde har jag fortfarande inte fått något leveransbesked.

2026幎1月28日

Hej Anne,

Vi beklagar verkligen att leveransen drog ut pÃ¥ tiden och förstÃ¥r frustrationen. Leveranstiden blev lÀngre Àn den angivna tiden pÃ¥ 1–2 veckor och varan skickades först cirka en mÃ¥nad efter bestÀllning.

Även om vi haft löpande kommunikation under processen tar vi till oss att upplevelsen inte blev som förvÀntat. Tack för att du delar med dig – vi ser över vÃ¥ra rutiner för att bli tydligare och snabbare framÃ¥t.

5぀星のうち4の評䟡

The product was super nice but the

The product was super nice but the delivery time was long.

2026幎1月5日

Möbeloutleten からの回答

Thank you so much for your review and for the kind words about the product! 🙏

We’re sorry to hear that the delivery took longer than expected and truly appreciate your feedback. We hope you still enjoy the product!

Best regards,

Fick inte som jag har vÀntat

Fick inte som jag har vÀntat
Masa flÀkor och luktar så illa

2025幎12月10日

Möbeloutleten からの回答

Tack för din feedback. Tråkigt att höra att produkten inte motsvarade dina förvÀntningar.
Upplevelsen du beskriver Àr inget vi kÀnner igen som normalt för produkten. Vi har varit i kontakt med dig och erbjudit retur om du önskar, vilket sjÀlvklart fortfarande gÀller. Hör gÀrna av dig till vår kundtjÀnst så hjÀlper vi dig vidare.

5぀星のうち1の評䟡

Köp från en riktig möbelaffÀr eller sajt

Finns inte mycket mer att sÀga

2025幎11月30日

Hej David,
Tack för din återkoppling.

Vi Àr ledsna att stolarna inte motsvarade dina förvÀntningar. NÀr du kontaktade oss erbjöd vi ett prisavdrag, men eftersom det belopp du önskade låg över vad vi kunde erbjuda valde vi i stÀllet att ge full återbetalning och ordna retur av stolarna.

Vi försöker alltid hitta lösningar som både kunden och vi kan stå bakom, och beklagar att denna situation inte kunde lösas på ett sÀtt som passade dig. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjÀlp framöver Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss.

Impeccable!

Great prices, impeccable customer service and flawless and accommodating delivery! Highly recommend and will use again when adding to my furniture!

2025幎11月18日

Möbeloutleten からの回答

Thank you so much, Mikaela, for this wonderful review ☺ It makes us happy and motivates us to become even better!

We hope we’ll have the opportunity to offer you the very best again in the future!

Wishing you a wonderful day!

Warm regards,

5぀星のうち5の評䟡

Bra och prisvÀrda varor samt snabb

Bra och prisvÀrda varor samt snabb leverans , lite för dyr frakt

2025幎11月12日

Hej Ulla-Britt!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glÀdjer oss så mycket att du Àr nöjd! Vi tar till oss din feedback och jobbar på att förbÀttra oss!

Trevlig helg!

StÀmmer bra med bild

Snabb leverans,

2025幎11月12日

Hej Anita!

Tack sÃ¥ mycket för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att leveransen kommer i tid och att du Àr nöjd! ☺

Tack igen för att du tog dig tiden och ge oss omdöme! Det hjÀlper oss att utvecklas!

5぀星のうち2の評䟡

BestÀllde tvÃ¥ kuddfodral.Behöver komma

BestÀllde två kuddfodral.Behöver komma i kontakt med företaget.TyvÀrr så Àr det helt omöjligt de svarar inte på telefon eller mail.

2025幎10月30日

Hej Pia!
Tack för att du hörde av dig och beklagar att du haft svårt att nå oss. Det låter verkligen inte som den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi ber om ursÀkt för det intrÀffade.

Ser att du varit i kontakt med oss på telefon 2 dagar sedan och fått hjÀlp! Hoppas du blir nöjd med kuddfodralen!

5぀星のうち2の評䟡

Det var inte som jag förvÀntade

Det var inte som jag förvÀntade

2025幎9月26日

Hej Tushe,

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Vad synd att produkten inte riktigt motsvarade dina förvÀntningar. Vi vill gÀrna förstå vad som inte kÀndes rÀtt, så att vi kan förbÀttra oss och hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt.

Hör gÀrna av dig till oss på kundservice@mobeloutleten.se , så tittar vi nÀrmare på det och försöker hitta en lösning.

VÀnliga hÀlsningar,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス