䌁業情報

3. 移動䜓通信事業者
  4. 携垯電話修理店
  5. 電話修理業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

iPhone reparation Stockholm - Vi lagar din smartphone på 15 minuter. Vi kan laga iPhone iPad, Samsung Galaxy, Tab, Sony Xperia, LG, HTC, Nokia. VÀlkommen!

2.0

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

DÃ¥lig service och delar

LÀmnade in en iPhone 13 för att den inte tog laddning. Efter reparationen kan de jag pratar med inte kan höra vad jag sÀger, raspigt, burkigt och allmÀnt dÃ¥ligt ljud. Tydligen sitter laddport och mikrofon ihop i samma reservdel. Åker tillbaka nÃ¥gra dagar senare och lÀmnar tillbaka den pÃ¥ garanti och dom sÀger att de byter ut delen pÃ¥ nytt. FÃ¥r tillbaka telefonen igen och efter nÃ¥gon timme Àr ljudet lika dÃ¥ligt som innan. Ringer upp mannen i kassan som dÃ¥ pÃ¥ ett otrevligt sÀtt sÀger att han hör allt jag sÀger jÀttetydligt och att det inte Àr nÃ¥got fel, trots att alla andra jag pratar med intygar att ljudet nu Àr dÃ¥ligt. JÀmförde med min frus iPhone 13 och det Àr dag och natt. HÀr lÀmnar jag INTE in min telefon igen. Det har kostat mig pengar och mÃ¥nga onödiga timmar för att byta ut ett problem mot ett nytt.

2025幎1月2日
5぀星のうち1の評䟡

Varning för detta oseriösa företag

Varning för detta oseriösa företag! Blev pålurad ett abonnemang jag inte ville ha.
Samt byte till Telenor mobilabonnemang jag inte hade bett om, som dessutom blev dyrare! Allt för jag tyckte att jag ville få ner min månadskostnad.... NÀr jag inte ville ha detta paket så sa sÀljaren att det inte gick att ångra.

2024幎8月2日

VÀldigt tråkig upplevelse

Jag gick till Euronics Mobilmaster i Liljeholmen för att byta ut min skÀrm som var sprucken. De fixade den på bara en timme, vilket Àr bra såklart, och jag betalade 2500 för min Iphone 11 max pro.

Nu har jag haft den nya skÀrmen i snart en vecka och den fungerar inte bra. Touchen Àr seg och fÀrgtonen på skÀrmen Àr blå/röd och ljusstyrkan Àr låg. Jag blev vÀldigt ledsen och besviken men de ville inte ge någon kompensation, utan bara nÀmnde att jag kan betala någon tusenlapp mer för att få en bÀttre skÀrm.

Euronics mobilmaste Àr INTE apple-certifierade och anvÀnder inte apples egna produkter. Jag har Àven fått upp ett konstigt pop-up meddelande på min telefon lite då och då, och på instÀllningar står det ''important display message'' och information om hur något på min telefon inte Àr en genuin vara eller installation. Dessutom såg jag på kanten av min mobil att det Àr lite lim? som att de anvÀnt lim för att fixa skÀrmen.. Vilket Àr vÀldigt speciellt.

Gå inte hit, utan gå till en apple-certifierad butik som faktiskt kan sin grej och ger er bra produkter. Kosta på er lite mer för det! Det Àr viktigt, och glöm inte att kolla upp er försÀkring också.

2023幎3月15日

Saknar kunskaper

Saknar kunskaper, vill bara flytta över abonnemang till telenor. Ljuger om Telias tjÀnster. Dåligt bemötande. Gå inte dit och byt abonnemang! VÀnd dig direkt till den operatör som du Àr intresserad av.

2023幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

Försök bespara era pengar och gå inte hit!!

Försök bespara era pengar och gå inte till denna typ av "mobilfixare".

Börjar med att jag kommer in med min Iphone XS och frågar om dom kan byta batteri och framsida/skÀrm....vilket var ok sa dom och jag frågar då vad det Àr för typ av skÀrmar (då jag haft erfarenhet av tidigare då jag bytte på ett liknande shady stÀlle med alibaba produkter från china) Frågar återigen om det Àr liknande skrÀp som i lÀnken för någon hundralapp drygt

Står på det dom marknadsför att nej nej de Àr Original vi har....och dom funkar bra.

Ok ,nice sÀger jag då lÀmnar jag in den och dom byter batteri och framsida skÀrm/skÀrmskydd för en nÀtt summa på 3447:-.

Perfekt, plockar upp luren......går några dagar och nÀr lillen vaknar upp en morgon Àr luren helt uppsvÀlld och ser ut att explodera nÀr som.

Går tillbaka och då sÀger man att , oops sånt kan ibland hÀnda men vi byter ut den igen så får vi hålla tummarna....*fniss fniss*.....jag tÀnkte mer att ge mig tillbaka mina pengar så jag kan dra till Apple som byter till en original skÀrm för mer eller mindre samma pris (800:- dyrare skulle det bli med batteribyte inkluderat och då allt original) så betÀnk noga om ni ska ge dessa summor för något som inte fungerar och dom försöker Hustla sig ur med att garanti etc. inte gÀller då det Àr sjÀlvförvållat etc......allt för att inte ta ansvar för att dom sÀljer katastrofgrejer till samtliga lurar.

Han/sÀljaren på plats nÀmnde att ser du att det står Apple original eller?

Det står "bara" Original produkt......ehh.....nÀr jag ser original produkt då tÀnker jag givetvis att det Àr ORIGINAL/OEM givetvis....isåfall ska man inte marknadsföra det på det sÀttet och exemplevis skriva en bÀttre kopia av Original/Oem som kan då ifrågasÀttas....och bör följa med ett extremt förmånligare pris givetvis då det Àr en TVEKSAM kopia man slÀnger på lurarna man byter..

SjÀlv sitter man nu och kÀnner sig total blÃ¥st av dom hÀr skojarna, vilket jag givetvis tar vidare med ARN men rÃ¥der att INGEN gÃ¥r till denna typ av skojarföretag....max till att byta nÃ¥got skÀrmskydd alternativt köpa tillbehör.....men att tro att man ska laga sin telefon som har sprucken skÀrm,battei,kameralins eller annat strul.....tÀnk en gÃ¥ng till och gÃ¥ till ett certifierat bolag som har ORIGINAL/OEM produkter....annars Àr det som att chansa och slÀnga pengar i sjön bara dÃ¥ du garanterat inte fÃ¥r nÃ¥got hÃ¥llbart...utan en Alibaba kopia av tveksam kvalite....sÃ¥ mitt korta rÃ¥d.....GÅ ALDRIG TILL EURONICS MOBILMÄSTER eller nÃ¥got liknande skojbolag osm bedriver den hÀr typ av verksamhet!!!!

2022幎12月22日

En stjÀrna för mycket. Ärligare service 500m bort i skrapan

Började hÀr som en extremt nöjd kund, då de kastar runt med rabatter och distraherar en med lite extra prylar som skal osv. Har bytt skÀrm hÀr några gånger och alltid varit nöjd fram till den senaste och sista gången.

MobilskÀrmen sprack, så gick hit och betalade 3000:- för en ny originalskÀrm till min iPhone 11. Fanns olika alternativ, men iom att telefonen var 2v ny ville jag såklart ha original. Frågade hur de kommer sig att de kan återförsÀlja originalskÀrmar då bara Apple gör det, fick svaret att de anvÀnder sig av gamla delar. Jag sa OK.(Undrar såhÀr i efterhand vad för delar de kan ha lånat av mig från mobilen jag lÀmnade in..)
Får upp ett felmeddelande i telefonen att iPhone inte kan bekrÀfta att skÀrmen Àr orginal- vilket de visar mig och sÀger att de försvinner efter några dagar, och "ifall de inte försvinner, kom tillbaka"...
Jag åkte dit sÀkert åtta-tio gånger, men de sa hela tiden "vÀnta ut det" "vi vet inte vad som Àr fel, det har aldrig hÀnt förut"... No shit.
Fick tillslut nog och gick till en annan reparatör för att undersöka, han sa att skÀrmen de lagt pÃ¥ INTE ENS ÄR ORIGINAL=??? Jobbet dÀremot, var bra gjort med nÃ¥got superlim.. De har alltsÃ¥ lurat mig och ljugit mig rakt i ansiktet att de sÀljer iPhone originalskÀrm..

Pratade dÀrefter med dem i telefonen, och han jag tror Àr chefen skrattade i mitt öra åt mina frustrationer. Jag Àr snart en 30-årig kvinna, Àgaren Àr en man från mellanöstern. Jag som kund kontaktade alltså företaget x antal gånger då de gjort grovt tjÀnstefel, lurat mig på pengar och krÀvde en kompensation, fortfarande under GARANTI-TIDEN, och de skrattade åt mig. Ingen respekt för kunder, eller kanske kvinnor... (Tror ej jag skulle fått samma bemötande om jag kanske hette Mustafa och var 57år gammal Àrligt talat. Såg en recension på google dÀr en 13årig tjej varit med om samma sak, att de skrattade åt henne. Förvånade mig inte ens så som de betedde sig mot mig.)
Svaret jag fick tillslut var att de kunde ge mig 800kr tillbaka. För nÃ¥got jag betalat 3000:- för.. TÀnkte först att det var ett skÀmt? Åkte in till butiken, sÃ¥ att vi kan skratta ihop, pÃ¥ plats, Ã¥t varandra, om det var sÃ¥ himla kul. Chefens aura Àndrades helt nÀr han sÃ¥g mig. Darrig och började bli kaxig, och han trodde jag skulle skrÀmma ivÀg hans andra kunder som stod dÀr... NÀ, jag ville inte skrÀmmas, eller tjafsa, ville bara ha mina pengar tillbaka dÃ¥ han lurat mig. Enligt honom sÃ¥ kunde han inte göra nÃ¥got, fick ett mail till en högre chef, som sitter nÃ¥gonstans i Dubai. Har aldrig fÃ¥tt nÃ¥got svar! Inte heller nÃ¥gon kompensation.

De skyller ifrån sig kritiska kommentarer online och ser inte sina skyldigheter som försÀljare. Det går ju att anmÀla företaget för falsk marknadsföring, funderar nÀstan på att göra det.
Jobbat med försÀljning och kundbemötande i hela mitt liv. Aldrig varit med om så låg service, att skratta åt en frustrerad kund... Så j*kla respektlöst.
GÃ¥ aldrig hit. Usch.

2022幎5月30日
5぀星のうち1の評䟡

SÀljer varor till kampanj priser som de

SÀljer varor till kampanj priser som de skriver att de har i lager men sedan inte kan leverera.

Mina Airpods Max som jag köpte fanns i lager vi bestÀllning men var plötsligt inte tillgÀngliga dagen efter.

Det Àr som att handla av en rolex-försÀljare på en marknad i Turkiet.

Du har ingen aning om vad du får eller nÀr du får det samt om du får det. Det enda du vet Àr att det Àr billigt.

2020幎12月15日
5぀星のうち2の評䟡

Jag skulle byta glas på en iPhone5 som

Jag skulle byta glas på en iPhone5 som sonen tappat i backen. Först upplyser mobilmaster på Götgatan mig inte om att de har olika kvalitet på glaset och nÀmner bara den dyraste varianten. DÀrefter fråga de om jag vill har skÀrmskydd vilket jag tackar ja till. NÀr jag ska betala tycker jag det Àr rÀtt dyrt och frågar vad han tar för skÀrmskyddet. Han tar 299 men rabatterar snabbt ned det till 250kr. Medan jag vÀntar på att det ska bli klart ser jag att de tar 199 kr på hemsidan för ett skÀrmskydd. Tillbaka till affÀren och frågar varför han ska ta 250 kr? Då sÀger han att han inte sett hemsidans skÀrmskydd. De har ett annat mÀrke. Han mÀrker att jag börjar bli rÀtt förbannad och får ytterligare 50 kr tillbaka. Vi har bytt 5 glas på den affÀren men nu tappar han oss som kund för den oÀrliga sÀljstilen. Undvik att bli blåst.

2020幎12月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ