BestÀllde en Iphone via CDON den 23/11 och fick veta att telefonen leveras av Mobilshoppen. Har inte kommit Ànnu, trots att det pÃ¥stÃ¥s att det skickats. CDON mÃ¥ste vara ansvariga för vilka underlever... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr otroligt nöjd över mobilshoppens service och agerande. De gav snabb respons pÃ¥ mina mail och körde ut el-scootern jag bestÀllt samma dag jag kontaktade dem. Inga problem, vi blev sÃ¥ glada att f... ãã£ãšèŠã
Oproffsionellt! Aldrig varit med om liknande, ansvarig skyller pÃ¥ sina "extra arbetare"l. Typiskt chefer att skylla nerÃ¥t. Vet du vad, mr idiot, det Àr ÀndÃ¥ ditt ansvar att se dett att det gÃ¥r rÀtt... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BestÀllde en Iphone via CDON den 23/11âŠ
BestÀllde en Iphone via CDON den 23/11 och fick veta att telefonen leveras av Mobilshoppen. Har inte kommit Ànnu, trots att det påstås att det skickats. CDON måste vara ansvariga för vilka underleverantörer de har. Detta Àr sannolikt bedrÀgeri.
Update: Nu har CDON återbetalat summan för mobiltelefonen. Kred för det, men minus att man inte har bÀttre koll på sina underleverantörer. Skadar deras varumÀrke.
BestÀllde och betalade en telefon hosâŠ
BestÀllde och betalade en telefon hos CDON. Fick meddelande att produkten levereras av Mobilshoppen. Samma dag 23/11 2021 meddelade PostNord att Mobilshoppen anmÀlt mitt paket. Idag den 9/12, efter 16 dygn har fortfarande inget paket överlÀmnats till Postnord. Inga svar från CDON kundservice trots 4 försök. CDON skickar mina frågor vidare till Mobilshoppen som fullstÀndigt ignorerar dem. Varför?
Helt klart blufföretag
Köpte en surfplatta via CDON strax innan Black Friday till vÀldigt bra pris. Direkt efter kom avisering från Postnord att de invÀntar paket från Mobilshoppen.
Men inget hÀnde och jag kontakta Mobilshoppen. "Vi kontaktar Postnord direkt". Inget hÀnde. Jag har skrivit till CDON 3 gånger, och Àr fortfarande utan platta. Jag håller CDON ansvariga för att ha tagit in ett blufföretag på sin hemsida :-(
Edit: CDON har nu betalat tillbaka hela beloppet ð
VARNING!!
VARNING!!! Oseriöst bolag som blåser sina kunder och slutar svara på mail.
Sjukt dålig kundupplevelse
Sjukt dålig kundupplevelse. Faktura skickad men ingen leverans....efter en månad! Inget svar ifrån kundservice efter upprepade försök. Handla inte ifrån CDON/Mobilshoppen!
Köpte telefon via CDON
Köpte telefon via CDON
Jag ångrade mig ock skickade tillbaka mobilen inom 14dagar.
Efter drygt en månad har jag fortfarande inte fått pengarna tillbaka.
Varken CDON eller mobilshoppen svarar på mejl eller tel.nr.
Rekomenderas INTE
Uppenbart blufföretag
Uppenbart blufföretag, sajten numera nedtagen och kontaktvÀg finns ej. BestÀllde en vara från dem då det gick via CDON, men den har inte skickats och svar ges ej från kundtjÀnst. Lyckligt nog bestÀllde jag på faktura, som nu ha avstyrts.
CDON og mobilshoppen fraud
CDON og mobilshoppen fraud. Bestilte og betalte en Nintendo Switch hos CDON ved leverandÞr Mobilshoppen men fik aldrig varen. Ren svindel og humbug. Har skrevet til CDON flere gange men de tager ingen ansvar.
BestÀllde ett ps4 via cdon
BestÀllde ett ps4 via cdon, fick vÀldigt snabbt ett mail att paketet var skickat. Paketet var spÃ¥rbart, nÀr jag hÀmtar ut âpaketetâ Àr det ett svart kuvert om att leveranstiden kan bli lite lÀngre pÃ¥ grund av black friday. Varför inte skicka ett mail om detta istÀllet? Gick in pÃ¥ mobilshoppen och dom sÀljer inte ens ps4. Har mailat men inte fÃ¥tt svar, baserat pÃ¥ alla andra recensioner blir det vÀl att avbryta bestÀllningen om det gÃ¥r.
Fick Àndast ett svart kuvert och inteâŠ
Fick Àndast ett svart kuvert och inte min vara, dom skyller på extrapersonal och nu svar dom ej lÀngre på mail.
Oproffsionellt
Oproffsionellt! Aldrig varit med om liknande, ansvarig skyller på sina "extra arbetare"l. Typiskt chefer att skylla neråt. Vet du vad, mr idiot, det Àr Àndå ditt ansvar att se dett att det går rÀtt till!!!
Handla ALDRIG hÀr igen. CDON Àr kontaktat. Snart Àven polis. då detta Àr bedrÀgeri utan dess like.
Saknar vara
BestÀllde Airpods gen 2 och Airpods pro. Fick endast Airpods gen 2. Mejlat flera gånger om vart Airpods pro tog vÀgen. Får till svar att det ska skickas samma dag, om några dagar och direkt kommande dag. Mejlat återigen direkt från min mejl samt genom CDON. Inget svar nu. Har bett om att de ska stryka Airpods pro från fakturan men får som svar att det ska skickas ut.. verkligen synd, har bestÀllt hÀrifrån tidigare och det har inte varit några problem.
Bedragare!!!!!!!!
bedragare! Rekomenderas inte.
Snabba med att boka leverans men sedan tar det stopp ingen vara kommer. SÀmsta företaget jag någonsin varit med, köp ej från detta stÀlle!
Urusel service
Urusel service! Får sjÀlv trycka på för att få höra något om reklamationer, service eller återbetalningar
I vÀrsta fall Àr det rent lurendrejeri
I vÀrsta fall Àr det rent lurendrejeri, får Kamera experten vibbar för er som kommer ihåg det. I bÀsta fall sÀljer de saker de inte har, sÀtter i system att direkt hos cdon markera frakt bokad och att paketet Àr packat för att få tillgång till pengar för att sen köpa in efter redan såld vara med konsekvensen att man kan få vÀnta i månader i dessa tider med mycket bristvaror. Varje gång man kontaktar dom ska sakerna skickas idag vilket naturligtvis aldrig gjordes. Lögnare på den nivån vill man inte göra affÀrer med. Dags för cdon att porta Mobilshoppen och för konsumenter att lÀsa på noggrant innan köp hos Cdon då de inte verkar kunna kvalitetssÀkra sjÀlva lÀngre
Otroligt missnöjd.
Otroligt missnöjd.
BestÀllde en mobiltelefon som nÀr den kom redan har varit öppen ny plombering över den gamla.
Telefonen skickades tillbaka då dom hÀvdade att den var ny trotts bilder på att asken varit öppnad på flera sÀtt Àn bara plomberingen.
Har retunerat den för 14 dagar sen Men rÀkningen ligger fortfarande kvar som pausade.
Mycke dåligt skött Àrende.
BestÀllde ett par Airpods PRO somâŠ
BestÀllde ett par Airpods PRO som skulle ta 1-3 dagar att levererar nu efter 14 dagar har forfarande inget kommit och deras kundtjÀnst varken svarar på mailen eller på numret man kan ringa.
Oseriöst företag eller om inte ett bluff företag. Förstår inte hur CDON kan ha dessa som återförsÀljare.
BestÀllde en elsparkcykel de stod pÃ¥âŠ
BestÀllde en elsparkcykel de stod på deras sida att leveransen Àr mellan 3-7 dagar, nu har det gått 7 dagar och fortfarande ingen scooter, maila dem fick inget svar, ringde numret på deras hemsida numret var avstÀngd, helt oseriösa, rekommenderar att inte köpa från dem, helt oseriösa.
Rekommenderar starkt!
Var sjÀlv orolig över att köpa från detta företag i början men blev glatt överraskad av den snabba leveransen och paketet.
Kom som utlovat, bra packat, snabb leverans!
Rekommenderar denna butik starkt! Kommer köpa från dem fler gånger!
Mycket nöjd.
Mycket nöjd.
Jag bestÀllde en FlÀkt och en airpods PRO och fick den levererad samma dag med Mobilshoppens budbil mycket nöjd och rekommenderar Mobilshoppen starkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ