レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Hurtig kundeservice, ingen problem, fik ombyttet defekt vare fra lager. Man skal dog vÊre klar over de normale 6 hverdage det tager at modtage sine varer. Jeg gentager gerne, det er 6 hverdage.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Let bestilling af vare, som andre netbutikker endnu ikke har formÃ¥et at have pÃ¥ lager. - til ny telefonudgave Bestilte som almindeligt brev forsendelse (som kom fra Sverige) og modtog den korrekte... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店
  2. 携垯電話販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos os på mobiltasken.dk finder du covers, tasker og andet tilbehÞr til din mobiltelefon. Altid hurtige leverancer, fri fagt og lave priser.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Slower delivery, good product

Besides the slower delivery I got what I expected so I'm happy with the cover. Instabox delivered the item in a incorrect service point and the delivery took 5 days (3 work days), but on the other hand the product fits the decsription and specification.

2025幎12月14日

Top service og (trods PostNord) hurtig levering

Jeg bestilte et cover hos Mobiltasken.dk og det blev, ifl. PostNord app sendt efter 1-2 dage. Men efter at pakken havde lagt og gloet på deres sorterings center i en uges tid, valgte PostNord at sende den retur.

Jeg skrev en mail til Mobiltasken og fik svar efter en halv time. Vi tjekkede at min adresse var korrekt indtastet, hvilket den var (tak til Chrome Autofyld) og blev tilbudt en anden forsendelses metode. Modtog mit cover efter 2 dage og jeg er rigtig glad for det.

Deres service er helt i top i min bog, så er her er 5 stjerner og en hel chokolade kiks til Jane fra Mobiltasken! Tusind tak for hurtig svar og hjÊlp.

PostNord kan få en halv Digestive kiks og stikke over i et hjÞrne og skamme sig! Din dumme unge!

2025幎3月26日

Let bestilling af vare

Let bestilling af vare, som andre netbutikker endnu ikke har formået at have på lager. - til ny telefonudgave
Bestilte som almindeligt brev forsendelse (som kom fra Sverige) og modtog den korrekte vare efter 4 hverdage ( deres betingelser siger op til 6 hverdage )
Kan kun sige at jeg er fuldt ud tilfreds.

2024幎10月14日
5぀星のうち1の評䟡

Hvor bliver min vare af?

Bestilte et mobilcover d. 10/5. Jeg Jan se at PostNord har modtaget besked d. 13/5, og at et postcenter skriver at de behandler sagen. Siden er ingenting sket. Jeg har skrevet til kundeservice, som blot insinuerede at jeg havde skrevet forkert adresse. Så nu venter jeg, men ved ikke på hvad.

2024幎5月10日
5぀星のうち5の評䟡

Efter at have lÊst anmeldelser herinde

Efter at have lÊst anmeldelser herinde, var jeg lidt skeptisk ,men må sige at jeg kun har godt at sige
Bestilte covers til OnePlus Nord mandag aften og onsdag morgen lå de i postkassen. Og de er jo i super kvalitet.S
å tak til jer ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎10月4日
5぀星のうち1の評䟡

Cover "slidt op" på en uge!

Mit cover kom fint hurtigt og passede også til min telefon, men allerede fÞrste dag begyndte overfladen at krakelere, og nu her en uge senere er det lÊderlignende cover under fuldstÊndig oplÞsning. Så det var penge lige ud af vinduet.

2023幎6月13日

Super hurtigt.

Super hurtigt.
Var skeptisk omkring at kÞbe noget derfra, efter at have lÊst anmeldelser her.
Men da jeg ikke kunne få det etui, andre steder som jeg ville have, tog jeg chancen.
Det var ingen problemer og jeg modtog varen efter 3 dage 👍👍👍

2023幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Svindel, har aldrig modtaget varerne

Har nu efter flere henvendelser over flere måneder - fortsat ikke modtaget min vare.
Trods flere henvendelser og fortÊllingen om at de sender, har jeg her 3 måneder stadig ikke modtaget min vare.

Et godt råd.
KÞb dine varer et andet sted, det er ren svindel

2022幎10月31日

Mobiltasken.dk er svindel.

Mobiltasken.dk er et svindlerfirma, i over 11. dage har jeg ventet på min ordre, trods at firmaet skrev at leveringstid er mav 6. hverdage.

Hold jer fra at kÞbe på siden, Jane i Kundeservice hos Mobiltasken.DK , gÞr intet for at fremsende nyt eller fÞre pengene retur.

Kort og godt svindel og bedragerri .

Venlig hilsen
Palle / NÊstved.

2022幎8月11日
5぀星のうち2の評䟡

Billigt og dårligt

Billigt og dårligt.
Denne butik har mange varer, som kan virke tillokkende fordi de er billige, men desvÊrre viser det sig også at de er dårlige :/
Jeg kÞbte en 6-pak med skÊrmbeskyttelses-plast til Samsung Galaxy S10e, men beskyttelsesplasten mangler at dÊkke 5 mm hele vejen rundt ved kanten, så det passer overhoved ikke til modellen. Det er meget skuffende og jeg har ikke planer om at kÞbe andet herfra igen.

2022幎7月6日
5぀星のうち1の評䟡

Wish vare til danske priser...

Kina vare så det siger spar 2, altså man får hvad billederne viser, dog var varen for lille.

Kina cover der var for småt til iPhone x

Kan stÊrkt frarÃ¥de at kÞbe her 👎
kÞb istedet direkte fra Kina så stÞtter man arbejderne mest muligt.

NÊgter at ombytter/ acceptere vare retur på deres regning. Man skal selv betale mindste pris af 99kr. For at sende det til Sverige.

Jeg har taget kontakt til forbrugerstyrelsen for at se om dette er lovligt når varen ikke opfylder varebeskrivelse.

2022幎2月21日
5぀星のうち3の評䟡

nej tak

hurtig levering, men virkelig dårlig kvalitet cover, og returforsendelse sker for egen regning til virksomheden, der ligger i Sverige, så det kan slet ikke betale sig. Hvor er det Êrgerligt når 'danske' webshops skjuler deres tilhÞrsforhold.

2021幎6月24日
5぀星のうち1の評䟡

Spar dig ulejligheden med at skrive en

Spar dig ulejligheden med at skrive en anemldelse om deres produkt på hjemmesiden. De sletter det bare - medmindre det er til deres egen fordel. Jeg kÞbte et Crazy Horse flipcover til min Xiaomi mi 11 5g lite - det var spildte penge for coverets låseflap sad ud for fingeraftrykssensoren. Det var spildte penge - og det ville jeg forskåne andre for. Men den anmeldelse er forsvundet... UseriÞst.

2021幎6月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ