企業が回答しました
Mobistoxx c'est au Top. Après avoir échoué chez ikea vu leur compétences et aimabilité client qui vous dégoûte actuellement,j'ai opté pour cette alternative.Franchement au Top. Le livreur s'est prés... もっと見る
企業が回答しました
Commande d'un Lit mural escamotable CONCEPTION PRO. Qualité du matériel excellente, en simplifiant, là ou une grande marque nordique met 2 vis de 5, Mobistoxx en met 4 de 8... Deux problèmes, une p... もっと見る
企業が回答しました
Livraison reçue 8 jours après ma commande ( par transports Guisnel + cher mais au top ) Livreurs très sympas, meuble amener directement dans la pièce ( 49 kg...) Montage facile avec notice claire et... もっと見る
| France : www.mobistoxx.fr | Nederland : www.mobistoxx.nl | Belgique : fr.mobistoxx.be | België : nl.mobistoxx.be |
Tramstraat 4, 8560, Wevelgem, ベルギー
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Slecht bedrijf! Kreeg een mail voor de bezorging nadat de eerste niet gelukt was. Maar kreeg vervolgens een mail dat ik €90 moest betalen, heel vreemd. Nadat ik dit gedaan had, kreeg ik maar geen mail voor bevestiging en bezorging. Nu contact gezocht en zeggen ze dat ze het geld niet hebben ontvangen, heb gewoon op de link gedrukt die hun gestuurd hebben. Ik heb ook gewoon bankafschrift gestuurd en het rekeningnummer is dezelfde als de eerste bestelling. Oplichtingspraktijken! Willen overal geld aan verdienen.
Ik heb bewijs van mails van medewerker dat zij meerdere keren aangeeft dat ze mijn overschrijving niet kan vinden. Ook met het bewijs van bankafschriften.
Vervolgens reageren hun dat er verteld is dat ik geduld moet hebben en dat het de volgende dag nagekeken zou worden, maar dit is alleen verteld nadat hij/zij 3 keer verteld had mijn betaling niet te kunnen vinden :
Mijn collega L…, die uw dossier behandelt, is op woensdag afwezig. Zij kan dit indien nodig morgen met u bespreken.
Daarnaast weigeren zij nu mijn bestelling alsnog op te sturen.

Mobistoxx からの回答
Merci encore à mobistoxx. Je suis très contente de mon achat. Le meuble est facile à monter. De plus, le service client est très humain. Suite à une erreur de ma part, ils ont répondu positivement à ma requête. C’est très commercial et je ne peux que recommander le site!

Mobistoxx からの回答
Bonjour,j’ai commandé un buffet marinoix sur le site,il est de très bonne qualité,il y avait une micro fissure sur la façade,mais le SAV m’a fait une re- livraison ,service de qualité ! Très content de mon achat.

Mobistoxx からの回答
Eenmalig en zeer kort een lekkage gehad vanuit de wasmachine, die in deze kast staat. Het gevolg: de kast is direct opgezwollen. Dit vind ik eerlijk gezegd onacceptabel. Bij een kast die bedoeld is om een wasmachine in te plaatsen, mag je minimaal enige weerstand tegen incidenteel vocht verwachten.
De klantenservice reageerde met: “Het spijt ons dat u uw meubel heeft beschadigd.” Alsof dit volledig mijn schuld is. Dat schiet dus tekort.
Voor de duidelijkheid voor andere kopers: deze kast kan absoluut niet tegen vocht. De platen zwellen meteen op, de lade is onbruikbaar en de kast is feitelijk total loss. Dit zegt veel over de kwaliteit van het materiaal.
Zeer teleurstellend.

Mobistoxx からの回答
Tv meubel besteld 2 meter en 10cm. We halen 1 doos leeg.. kijken naar het boekje... en bizar genoeg kan de tv meubel maar 10kg dragen... niet onze tv van 85inch dus... het hele punt van de lange tv meubel is dat onze tv er op kan staan... zonde geld dit. Hopelijk werkt de klantenservice mee.

Mobistoxx からの回答
Perfecte service ! Alles geregeld binnen 1 dag. Incl. Geladen in auto !

Mobistoxx からの回答
Totaal slechte service, 1 doos was stuk bij bezorging en er bleek een hoek af van een plank. Direct aangegeven bij Mobistoxx, maar tot op heden geen nieuwe plank ontvangen. De levering was 17 oktober! Dat is 6 weken geleden! Wat een ontzettend slechte service. We gaan nu maar ons geld terugvragen.

Mobistoxx からの回答
Enige bedrijf die ik heb gevonden waar een wasmachinekast in een paar dagen geleverd kon worden. In elkaar zetten was makkelijk en een stuk sneller dan aangegeven. Ook de service die ik na die tijd heb ontvangen was top.

Mobistoxx からの回答
Een klein beetje angstig na het lezen van al die negatieve reviews over kappotte en missende onderdelen. Heb een mooie dressoir besteld en tv meubel met eigenhaard gedeelte. Ik persoonlijk vind dat als zoveel mensen aangeven dat spullen beschadigd of met
missende onderdelen worden geleverd dat men door de jaren hierop in gaat spelen dat dit niet voorkomt. Want genoeg aanbiedrs die 1 sneller leveren en er 100 voor zorgen dat spullen compleet en wel bij je thuis geleverd laatst had ik bij otto besteld binnen 2 weken had ik de juiste poten voor me eethoekbank. Als ik hier lees hoeveel weken mensen moeten wachten. Dus echt hou echt me hart vast en hoop dat ik een positieve ervaring mag delen. Want als je al zolang dient te wachten op je meubels dan is het laatste wat je wil dat men ze beschadigd ontvangt gezien je niet met schelpen betaald. Dus ik duim dat al die negatieve ervaringen die ik lees. Ik een goede ervaring mag delen.

Mobistoxx からの回答
Satisfaction totale sur les produits et services de chez Mobistoxx.
L'esthétique, la qualité et la fidélité aux photos de présentation sont au rendez-vous.
En 2024 et 2025, nous avons acheté l'ensemble des meubles Marnoix (table basse, meuble télé, vitrine, bahut 4 portes et en 2025 table salle à manger, chaises).
A réception de la première commande,
avons eu un soucis de défauts sur un des pieds de la table basse (peut-être un coup lors du transport) ainsi qu'un panneau de la vitrine vraisemblablement un second choix mélangé au premier choix.
Réclamation prise immédiatement en compte et réglée sur le champs.
Concernant la 2ème livraison ce jour, nous avons également été satisfaits sur tous les points. Un grand merci particulier à Morgan qui a tenu compte de nos impératifs pour la livraison.
En 2024, nous avons également acheté un lit pour notre chambre et envisageons un autre achat l'an prochain pour une chambre enfant.
Nous recommandons Mobistoxx à 100%.

Mobistoxx からの回答
Bestelling en afhalen is vlot verlopen, meubel is in orde. Er waren helpende handen aanwezig om het meubel in te laden, waarvoor dank.

Mobistoxx からの回答
Je tiens à noter mon retour particulièrement positif sur le service client que ce soit en amont de la commande, pendant le suivi de la commande et également en SAV. J'ai eu un défaut sur une planche d'un meuble qui m'empéchait de le monter, le service client a été très réactif et une nouvelle planche m'a été renvoyée dans de cours délais. Assez rare de nos jours pour être signalé. Encore merci à vous.

Mobistoxx からの回答
Top service elke mail wordt de zelfde dag nog beantwoord de juiste mensen op kantoor

Mobistoxx からの回答
Op 17 mei een kookeiland meubel besteld levertijd zou 2 tot negen weken zijn. Na 10 weken niets leverancier komt zijn verplichting niet na. Heb 10% korting gevraagd en gekregen. Meubel zou in week 29 juli komen weer niets. Neen het komt week 33 weer niets. Het komt nu echt op 29 september werd me per telefoon medegedeeld. De zelfde dag weer een mail het meubel komt pas half november. Nu zal je begrijpen dat ik er helemaal klaar mee was en de order heb gecanceld. Heb wel netjes mijn geld terug ontvangen, maar zeer teleur gesteld in Mobistoxx, kortom bedenk voor gij besteld bij dit bedrijf.

Mobistoxx からの回答
Service après-vente de top qualité ! Quand nous avons acheté nos meubles pour la buanderie (machines à laver), nous avons souhaité changer un des meubles contre un différent, ils ont accepté tout de suite et nous avons pu aller le chercher dans la foulée, avec un remboursement de la différence de prix (pas un bon d'achat comme beaucoup font). Récemment, nous avons eu un dégât des eaux avec une de nos machines qui a endommagé le tiroir qui se trouvait sous la machine, ils nous ont donné un nouveau tiroir avec le mécanisme gratuitement. Je recommande vivement. Personnel très sympa et beaux meubles. Merci

Mobistoxx からの回答
Cliente fidèle de Mobistoxx, je n’ai jamais été déçue, et encore aujourd’hui un grand merci pour votre réactivité pour solutionner mon problème de charnière

Mobistoxx からの回答
Le meuble est très jolie, facile à monter. Il y a eu une erreur sur le coloris du passe câble, mais l’entreprise a été à l’écoute et commerçant, avec un geste commercial de leur part. Le sav est très réactif, je suis contente de mon achat !

Mobistoxx からの回答
Zeer goede ervaring met hun klantenservice. Eén van de kastdeuren was beschadigd en ze hebben hun best gedaan om het helemaal in orde te krijgen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。