My expectation were a tough and authentic T-shirt, but what I got was a plain white T-shirt, with a print. Feels a bit fake. Company contacted me and wanted to settle. They wanted me to be happy ab... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀntat pÃ¥ detta paket med glÀdje, MEN..som sÃ¥ mÃ¥nga andra skrivit.. De som Àr pÃ¥ bild Àr INTE det som kommer. Jeansbyxorna Àr skrÀp, och inget annat. Detta Àr en scam och sömmar, mÀrken mm Àr inget an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Några av mina strumpor hade kvar klistermÀrken på sig. Dessa visade ett billigare pris Àn det jag betalade. Ni borde ta bort dem innan ni skickar ut produkterna.
BestÀllde ett par byxor som vid leverans inte alls var som de pÃ¥ bild. SÃ¥g ut att vara i ett jeanstyg men i verkligheten bara i polyester. GRYMT BESVIKEN. Har mejlat men svaret dröjer. Vill retuner... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 86ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Huono laatuisia vaatteita ja pitkÀ toimitus aika.Kuvat eivÀt vastaa tuotteita.

Modadresse ããã®åç
tidenes Dà RLIGSTE kvalitet.. ikke likt på bilde som du får.. 500kr rett i dass.. hadde ikke gitt en stjerne en gang men.. kommer ikke til og bestille dÊr igjen!

Modadresse ããã®åç
VÀntat på detta paket med glÀdje, MEN..som så många andra skrivit.. De som Àr på bild Àr INTE det som kommer. Jeansbyxorna Àr skrÀp, och inget annat. Detta Àr en scam och sömmar, mÀrken mm Àr inget annat Àn tryck. Alltså inga sömmar eller påsydda mÀrken. Som arbetsbyxa håller dom definitivt ALDRIG. Kan int förstå att denna "klickbait" ens Àr lagligt. Dom blåser folk på pengar !! Aldrig mer nåt från detta företag !!

Modadresse ããã®åç
BestÀllde ett par byxor som vid leverans inte alls var som de på bild. Såg ut att vara i ett jeanstyg men i verkligheten bara i polyester.
GRYMT BESVIKEN. Har mejlat men svaret dröjer. Vill retunera varan då den ej stÀmmer med vad bilden visar.

Modadresse ããã®åç
Bytet till en annan storlek gick otroligt snabbt, effektivt och övertrÀffade mina förvÀntningar.
Jag gillar verkligen hur lÀtta och praktiska dessa arbetsbyxor Àr. De Àr perfekta för daglig anvÀndning och snabba arbetsuppgifter.
SkrÀp! Riktigt dåliga produkter. Går inte att anvÀnda. Bedragare!

Modadresse ããã®åç
BestÀllde en zip sweatshirt i storlek 5xl men fick den i storlek S.
Mailade om detta och fick till svar att
jag skulle ta bilder på emballage och etiketter och maila dem vilket jag gjorde.
Fick ett svar om att det kommer att kosta mig 50.5000kr?att returnera varan,ja 50.5000kr eftersom fabriken som producerar varan ligger utomlands.
Hur kan man få hålla på så hÀr uppenbarligen har man ej tittat på mina bilder.

Modadresse ããã®åç
Company contacted me and wanted to settle. They wanted me to be happy about my purchase. They offered me another item, or money back. That honors them.

Modadresse ããã®åç
It doesnât look at all like the picture. Cheap material and only a print .

Modadresse ããã®åç
Varan på bilden Àr inte varan som levererades. Kvaliteten på varan var dålig. Varan flögs in som ett litet individuellt importpaket från Kina. Köp
Något lokalt istÀllet.

Modadresse ããã®åç
Jeg kÞbte en GrÞnlands hjerte t-shirt. Da den kom, var det rent kunststof og ikke bomuldsblend. Farverne var blege og var trykt på. Den lignede slet ikke den på billedet i annoncen

Modadresse ããã®åç
Inte alls som på bilderna, fula tryck, ser ut som sydda mÀrken på bilderna, tights tunna, som vanliga trÀningstajts. Ursula klÀder i verkligheten

Modadresse ããã®åç
Bor i Minnesota, mycket snö och bitter kyla hela tiden. Hoodien Àr en livrÀddare â fungerar utmÀrkt för att skotta snö och för dagliga promenader, oavsett om det regnar eller solen skiner. Jag kommer att köpa igen nÀsta sÀsong.
Vi hade en mycket trevlig upplevelse med vår bestÀllning och kundtjÀnstteamet. Ser fram emot att våra lampor fungerar bra och inte har några problem de kommande fem åren. Tack.
Usel kvalitet. Vill ni kasta pengar i sjön och få hem skrattretande klÀder så handla hÀr.
Hade man kunnat ge 0 stjÀrnor så hade jag gett dom det.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã