Fantastisk kundeservice. DAO har forlist min originale pakke, jeg kontaktede Modane fredag d 19.12, i dag 20.12 ligger en ny pakke til afhentning i min pakke shop. Stor ros til Patrick, med 1000 ta... ãã£ãšèŠã
KÞbte 3 stk af disse elastikbÊlter til min far pÃ¥ 89 Ã¥r, nu skal han ikke lÊngere stÃ¥ og finde huller i sine bÊlter, men bare spÊnde sÃ¥ han ikke taber bukserne,og selvom han er dement, kan han godt f... ãã£ãšèŠã
Har netop kÞbt en 1 x HiMo pandelygte via Spotdeal 189 eksl. fragt og hvilken skuffelse. Magen til en gang defekt billigt kinesisk plastik til overpris skal man lede lÊnge efter. Ingen overensstemmel... ãã£ãšèŠã
Nu har jeg haft det ur i noget tid trods utilfredsheden med den usmageligt ringe kvalitet. Andre kÞbere mÃ¥ lige advares: ingen mÃ¥linger er tilnÊrmelsesvis bare lidt rigtige. Puls, blodtryk og iltmÊtni... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er vigtigt for os, at når du handler hos Modane, så siger du på gensyn med en god mavefornemmelse og smilet er garanteret når du åbner din pakke fra os. Og så sÞrger vi for, at du med på beatet, når det gÊlder tidens trends og moderne accessories.
ãã³ããŒã¯
- modane.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bestilte to par handsker igennemâŠ
Bestilte to par handsker igennem spotdeal.dk og modane leverede efter aftale, det ene par gik hurtigt i stykker ved lynlåsen og jeg ringede til modane kundeservice, ingen problemer fik et nyt par dagen efter, men desvÊrre samme resultat dårlig lynlås, ringede igen og vi blev enige om at jeg fik pegene retur på det ene par, samme dag kom belÞbet retur , MEGA god oplevelse hilsen Kaj
De har dårlig kundebehandling. Har fått feil vare og Þnsker en returlapp men det har de visst vanskelig for å forstå og sende ut. Masse mail fram og tilbake uten resultat så langt.
DÃ¥rlig kundebehandling.
Fin kvalitet.
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Varerne er en gave, så selve produktet kan jeg p.t. ikke vurdere.
Hurtig, hÞflig og god service
Jeg bestilte nogle bh'er via et deal tilbud. De passede desvÊrre ikke og blev derfor sendt tilbage. Da jeg et par uger efter stadig ikke havde modtaget refunderingen, kontaktede jeg modane via email. Her fik jeg meget hurtige svar ( de fleste inden for en time) og i lÞbet af ingen tid modtog jeg pengene på min konto. Det var deal udbyderen som ikke havde overfÞrt pengene.
Hurtig, hÞflig og god service
God service og hurtig levering
Flot tÞrklÊde og fin levering
Flot tÞrklÊde og fin levering, alt OK
Noe av det mest useriÞse jeg har sett!
Noe av det mest useriÞse jeg har sett!
Bestilte en overdel men ikke samsvarer med passform og kvalitet på bildet og Þnsker derfor å returnere.
1: Det er ikke vedlagt returskjema i pakken, det er heller ikke mulig å skrive ut fra ordrebekreftelsen. Man må sende E-post for å be om den.
I svar fra Modane får jeg ingen returskjema, kun spÞrsmål om hvorfor jeg Þnsker å returnere varen.
Jeg svarer og ber på nytt om returskjema. Da får jeg dette svaret:
"Beklager ulempene du har medfÞrt. Vi beklager at du Þnsker å returnere varen på grunn av misnÞye.
Kan du vÊre så snill å dele bilder av varen du mottok?
Dette vil i stor grad hjelpe oss med å forstå situasjonen og gjÞre oss i stand til å ta de nÞdvendige skritt for å rette opp problemet."
Nå blir jeg irritert og spÞr på nytt om jeg kan få et returskjema. I neste svar, fortsatt ingen returskjema, men: Jeg kan forstå din bekymring for returen.
Vi beklager på det sterkeste uleiligheten forårsaket av varen, da den ikke er som forventet. For å hjelpe deg bedre og raskt lÞse denne saken, ber vi om samarbeid.
Kan du ta noen bilder av varen du mottok? Dette er obligatorisk for å gå videre med returen.
Din vilje til å hjelpe oss på denne måten er virkelig verdifull. Disse bildene vil forbedre vår evne til å lÞse problemet til din tilfredshet betydelig."
De har ordren min og vet så inderlig godt hva jeg har bestilt, så dette med bilder er kun en måte å "slite" ut kundene på. Så mitt råd er: IKKE HANDLE MEED MODANA!
Hurtig levering godt kvalitetsproduktâŠ
Hurtig levering godt kvalitetsprodukt til fornuftig pris
Hurtig/Êrlig eksekvering og levering
Hurtig eksekvering og levering.
Ingen negative overraskelser.
Produktet modsvarer forventninger.
Er super glad for mine hansker fraâŠ
Er super glad for mine hansker fra Modane, de lever op til kravene. Kan i roligt kÞb et par hvis i mangler.
Fin levering og et godt produkt
Fint produkt til pengene
Hurtig, prÊcis levering. Fint produkt til prisen.
Håber at der snart kan fås noget i voksen stÞrrelse (str 46+
Er lidt skuffet over at strÞmperne erâŠ
Er lidt skuffet over at strÞmperne er for korte og glider let ned pÃ¥ foden ( str. 42-45).â¹ïž
UdmÊrket produkt
At varen blev så hurtig leveret.
At varen blev så hurtig leveret.
At varen havde perfekt pasform
At varen er meget behagelig ogstÞttende at have på
Alt klappede til fuld tilfredshed