Banda oszustów! Kolekcjonerska karafka "czaszka" piÄkna tylko na ich stronie-w rzeczywistoÅci takie dziadostwo, ÅŒe szkoda gadaÄ- tylko do kosza siÄ nadaje. Wstyd daÄ to komuÅ w prezencie. Zareklamo... ãã£ãšèŠã
Mniej niÅŒ zero. OmijaÄ szerokim Åukiem!!!. ZamówiÅem karafkÄ czaszki która na zdjÄciach wyglÄ da naprawdÄ imponujÄ co. Przecena z ponad 300 zÅ na 150 zÅ . Na zdjÄciach piÄkna szklana karafka minium 700... ãã£ãšèŠã
Maile z informacjami o etapie zamówienia sÄ bardzo przydatne. Poza tym wysyÅka nie trwaÅa zbyt dÅugo.
Napisane byÅo na stronie, ÅŒe wysyÅka 2 dni. Owszem wysyÅka niby byÅa, bo tak mnie poinformowali, ale na produkt czekaÅam prawie miesiÄ c. PisaÅam, ÅŒe zaleÅŒy mi na czasie dwa razy. Z Chin byÅoby szybcie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mniej niŌ zero
da naprawdÄ imponujÄ
co. Przecena z ponad 300 zÅ na 150 zÅ . Na zdjÄciach piÄkna szklana karafka minium 700 ml z piÄknymi metalowymi wykoÅczeniami i piÄknym korkiem a w rzeczywistoÅci :Karafka warta co najwyÅŒej 50 zÅ bo takÄ
samÄ
moÅŒna kupiÄ na innych chiÅskich stronach. Na zdjÄciach wyglÄ
da na co najmniej 700ml a w realu otrzymacie mini czaszkÄ okoÅo 250 ml.MoÅŒna to zwróciÄ ale niestety na wÅasny koszt. Zwrot do Chin poniewaÅŒ strona niby Polska ....ale Zwrot do Chin ....To co na zdjÄciach nie ma nic wspólnego
z tym co otrzymacie .... GoniÄ oszustów.....!!!!
Banda oszustów!
Kolekcjonerska karafka "czaszka" piÄkna tylko na ich stronie-w rzeczywistoÅci takie dziadostwo, ÅŒe szkoda gadaÄ- tylko do kosza siÄ nadaje. Wstyd daÄ to komuÅ w prezencie. ZareklamowaÅam -kazali odesÅaÄ do Chin a przesyÅka kosztuje 160-200zÅ. czyli wiÄcej niÅŒ to badziewie. Å»Ä
daÅam polskiego adresu i zwrotu pieniÄdzy -miÅo zaproponowali zwrot 25% kwoty i nie muszÄ odsyÅaÄ karafki. Nie zgodziÅam siÄ wiÄc niestety mogÄ skorzystaÄ z pierwszej moÅŒliwoÅci czyli wysÅaÄ do Chin.
Produkty w ogóle nie przypominajÄ
tych na zdjÄciu, nie dajcie siÄ naciagnÄ
Ä.
Tragedia,
Szkoda ÅŒe nie da siÄ tu zamieÅciÄ zdjÄÄ zamówienia bo zamówiony mustang bardziej przypomina poloneza i to po dzwonie, szkoda wydawaÄ kasy na coÅ co jest jednym maÅym shitem. OmijaÄ
Nie naleÅŒy siÄ ÅŒadna gwiazdka
Nie naleÅŒy siÄ ÅŒadna gwiazdka. Å»enada ,Oszustwo na zdjÄciach wyglÄ da piÄknie a to co przyszÅo nadaje siÄ do kosza. Poprostu tragedia. OmijaÄ szerokim Åukiem
Nie dajcie siÄ zwieÅÄ
Napisane byÅo na stronie, ÅŒe wysyÅka 2 dni. Owszem wysyÅka niby byÅa, bo tak mnie poinformowali, ale na produkt czekaÅam prawie miesiÄ c. PisaÅam, ÅŒe zaleÅŒy mi na czasie dwa razy. Z Chin byÅoby szybciej i taniej
DÅugi czas oczekiwania i produkt niezgodny z opisem
Niestety nie mogÄ poleciÄ tego sklepu. Zamówienie zostaÅo opÅacone 14 maja, a na jego wysyÅkÄ czekaÅam ponad 2 tygodnie. Przez caÅy ten czas status zamówienia pozostawaÅ bez zmian, co budziÅo duÅŒe wÄ
tpliwoÅci co do realizacji zamówienia.
Dodatkowo informacje na stronie okazaÅy siÄ mylÄ
ce. Przy zakupie podano wysyÅkÄ przez InPost, natomiast w rzeczywistoÅci przesyÅka zostaÅa nadana za poÅrednictwem Poczty Polskiej. Sam produkt równieÅŒ nie jest w peÅni zgodny z opisem zamieszczonym na stronie.
Brakuje jasnej komunikacji z klientem oraz informacji o opóźnieniach. Za tak dÅugi czas oczekiwania i niezgodnoÅÄ produktu z opisem wystawiam negatywnÄ
opiniÄ. Niestety moje doÅwiadczenie zakupowe byÅo rozczarowujÄ
ce i nie zdecydowaÅabym siÄ na ponowny zakup w tym sklepie
Typowa wysyÅka z chin
Typowa wysyÅka z chin, przewoznik inpost za którego pÅacimy jednak jest poczta polska, równie dobrze moÅŒna samemu z chin sprowadzic i to taniej, odradzam zamawiania z tej strony bo prezent napenwo nie dotrze na konkretna okazje
DaÅam 1 gwiazdkÄ
DaÅam 1 gwiazdkÄ , bo oczywiÅcie mniej nie moÅŒna !!! ZamówiÅam 2 karafki i o dwie za duÅŒo. ChiÅskie badziewie , w tym jedna z nich ma dziurÄ i siÄ leje ! DÅugi czas oczekiwania i zdjÄcia podglÄ dowe zupeÅnie róŌniÄ siÄ od tego , co dostaÅam!!!
daÅem 1 gwiazdkÄ bo mniej nie moÅŒna
daÅem 1 gwiazdkÄ za karafkÄ bo mniej nie moÅŒna .. zamiast KOLEKCJONERSKIEGO DZIEÅA SZTUKI z zapierajÄ cymi dech detalami i OZDOBY KAÅ»DEGO SALONU otrzymaÅem szklanÄ miniaturkÄ z pofalowanego szkÅa w kartoniku z niedopasowanym do zawartoÅci styropianem , zamiast starannych detali kilka niedbale naniesionych naklejek .. karafka - samochodzik nawet nie stoi na 4 koÅach tylko siÄ chwieje .. a wielkoÅÄ ? .. 15x9 cm i niÅŒsza niÅŒ szklaneczka whisky (na zdjÄciach AI wyglÄ da na 3Ox2O cm , prawda ? ;) .. zgÅosiÅem ReklamacjÄ i wysÅaÅem im zdjÄcia .. owszem - serecznie odpisujÄ , ÅŒe wg nich karafka wyglÄ da tak samo jak prezentowana na stronie ale jakby co to mogÄ odesÅaÄ - na wÅasny koszt ;] .. gdybym ich spotkaÅ to zamknÄ Åbym ich wszystkich w tej karafce i gÅÄboko zakopaÅ , ÅŒeby nikt wiÄcej ich nie wypuÅciÅ .. zwykli scamerzy udajÄ cy ludzi ;]
Nie polecam Oszustwo
Nie polecam oszustwo tandeta z Chin Zwrot moÅŒna zrobiÄ na swój koszt do Chin ale czy dostaniesz pieniÄ dze?Pierwszy raz kupiÅam i nie sprawdziÅam opini mój bÅÄ d OmijaÄ ten sklep
Modarnia.pl- UWAGA!!!
Firma Modarnia.pl to przykrywka do chiÅskich niepeÅnowartoÅciowych produktów!
Opis nie odpowiada rzeczywistoÅci
Opis nie odpowiada rzeczywistoÅci. Karafki to zabawki warte 3 euro najwyÅŒej. Nie polecam.
To jest jedno wielkie oszustwo
To jest jedno wielkie oszustwo. OferujÄ rÄcznie wykonane karafki do whisky, a w rzeczywistoÅci jest to szklany odlew. OferujÄ to czego nie majÄ , dopiero po dokonaniu zamówienia i opÅaceniu produktu, sprowadzajÄ to z Chin i przesyÅajÄ do nabywcy. KupiÅem karafkÄ w ksztaÅcie motocykla. Ma zdjÄciu wyglÄ da super, duÅŒa karafka rzekomo z oÅowianego szkÅa, w rzeczywistoÅci ChiÅski badziew, zwykÅy odlew, ze zwykÅego szkÅa, i taka malutka ÅŒe ledwie Äwiartka whisky siÄ mieÅci. Na TEMU te karafki sÄ po ok 65 zÅ, no ale mÄ dry polak po szkodzie. Nie przypuszczaÅem ÅŒe sÄ jeszcze w naszym kraju tacy bezczelni oszuÅci, Nie polecam tej firmy i nie kupujcie u nich, to samo jest na TEMU. Dodam jeszcze ÅŒe przesyÅkÄ otrzymaÅem po 16-tu dniach od zamówienia.....
Jedno wielkie oszustwo
Jedno wielkie oszustwo. Towar nie zgodny z opisem. PrzysyÅajÄ takie buble, ÅŒe szkoda gadaÄ.
ZamówiÅam karafkÄ
ZamówiÅam karafkÄ. OtrzymaÅam coÅ co jest niezgodna z produktem, przedstawionym na zdjÄciach. Cienkie szkÅo, widoczne ÅÄ czenia. Zdecydowanie tani chiÅski wyrób. Nie polecam
Bubel oszustwo
Bubel oszustwo, towar z Chin a w opisie ÅŒe rÄcznie robione w galerii sztuki, towar na zdjÄciach wyglÄ da caÅkowicie inaczej niÅŒ produkty który otrzymaÅem. Nie polecam!!! Uwaga to naciÄ gacze!!!
Towar zupeÅnie nie zgodny z zamówionym
Towar zupeÅnie nie zgodny z zamówionym. MiaÅa byÄ Åliczna lampka nocna z ÅŒywicy w formie witraÅŒu, a dostarczono plastikowe badziewie poÅowÄ mniejsze od zamówionej lampki za 159 zÅ. Oszustwo!!!
Nie polecam. Za duÅŒe pieniÄ dze przesyÅajÄ buble z Chin. Na stronie napisane, ÅŒe rÄcznie robione lampki led, a w rzeczywistoÅci kauczukowe buble. OdesÅanie to koszty rzÄdu 300 zÅ. Wystrzegajcie siÄ, bo to jedno wielkie oszustwo.
Strona zmienia nazwÄ sklepu co parÄâŠ
Strona zmienia nazwÄ sklepu co parÄ dni. Asortyment na stronie nie istnieje w rzeczywistoÅci. WysyÅajÄ
niby linki do Åledzenia paczek które generuj ze swojej strony.
Firma krzak zarejestrowana w honk kongu. Unika jak ognia bo to scam.
Dostarczona caÅa
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ