Vooraf: Ik weet niet of fashion amsterdamamsterdam dezelfde is als mode atelier Noor. Als dat zo is: niets kopen bij deze firma. Ze adverteren met een satijnen blouse voor rond 35 euro. Ik bestel de... もっと見る
Modeatelier Noor
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Het liefst geef ik nog minder dan 1 ster want wat een belabberd bedrijf is dit zeg!!!! Retourneren wordt niet geaccepteerd, alleen als ik het pakket terugstuur naar China (op eigen kosten). Een Nederl... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Bij Modeatelier Noor draait alles om stijl, zelfvertrouwen en een vleugje flair! Wij zijn een kledingwinkel met liefde voor mode die niet alleen mooi is, maar ook lekker zit. Of je nu op zoek bent naar dat ene perfecte jurkje voor een feestje of een comfy outfit voor een relaxte zondag – wij hebben het allemaal! We geloven dat iedereen er goed uit mag zien, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom selecteren we onze collecties met zorg, met aandacht voor pasvorm, kwaliteit én trends. Van basic essentials tot eyecatchers: bij Noor vind je kleding die bij je past. Wat ons anders maakt? Persoonlijke service, en we luisteren écht naar onze klanten. Mode hoeft niet ingewikkeld te zijn – gewoon leuk, betaalbaar en met een glimlach verpakt! Welkom bij Modeatelier Noor - waar mode leuk hoort te zijn 💛
連絡先
Opletten: ik denk zwendel met een grote Z.
Als dat zo is: niets kopen bij deze firma. Ze adverteren met een satijnen blouse voor rond 35 euro. Ik bestel de blouse en dan blijkt dat deze gewoon van polyester gemaakt te zijn. Komt gewoon van Temu en daar is de verkoopsprijs rond 6 euro. Gevraagd naar teruggave geld; tot nu toe geen antwoord. Zwendel denk ik!
oplichterij.
september bestelling gemaakt na bestelling direct antwoord van U BESTELLING IS ONDERWEG .
nu 7 januarie gemaild ,site ligt plat,
De vieze vuile op-lichters.
Bedrog bij on-line verkoop
Het geleverde product komt helemaal niet overeen met het bestelde product. De kwaliteit is ondermaats en het retourbeleid is onbestaande. Zulke zakenmensen zouden geen toelating moeten krijgen op een bedrijf op te richten, dit is gewoon diefstal !!!
Jurk besteld in augustus maar tot op…
Jurk besteld in augustus maar tot op heden niets ontvangen, kreeg wel netjes mailtjes dat ze vertraging hebben met de vervoersmaatschappij en dat track&trace niet werkt ! Gelukkig met Klarna de betaling g voor een groot deel stop kunnen zetten, maar zal hier nooit meer iets bestellen !!!!
Waarschuwing!
Waarschuwing!
Dit is pure dropshipping. Kwaliteit is waardeloos en retourneren moet naar China waarbij de verzendkosten voor jezelf zijn.
Dropshippers!
Veel te lang moeten wachten op mijn bestelling en daardoor pas na mijn vakantie ontvangen. DROPSHIPPERS! Kwaliteit beneden alle peil. Terugsturen tegen enorm hoge kosten, waardoor ik maar besloten heb dit waardeloze product te houden. Uiteindelijk akkoord gegaan met 30% terugbetaling. Jurkje gaat bij mij de prullenbak in.
Niets van bestellen mensen
Niets van bestellen mensen . Jullie zijn gewaarschuwd. Dat zijn oplichters!!!!
Zeer slechte ervaring
Wat ben ik er ingeruimd. Dacht te bestellen in een Nederlandse winkel, maar nadat de kwaliteit van de kleding heel erg slecht was en zeker niet overeenkwam met de advertentie, wilde ik het pakket retourneren en moest het retour naar het buitenland. 24 euro verzendkosten. Heel vervelend retourproces ook. Denk na voor je besteld bij deze partij.

Je retour moet voor €23 eigen kosten naar China gestuurd worden
Ik had een jurk met jasje besteld in 2 kleuren. Er kwamen 2 zwarte sets en ook nog in de verkeerde maten. De kleding leek in de verste verte niet op wat ik besteld had. Op hun website staat dat retourneren zorgeloos kan, maar ze vragen je eerst of je 10% dan of je 20% en als laatste ook nog of je 30% van je geld terug wil en dan mag je het product houden. Wil je dan toch echt retourneren dan moet je die op eigen kosten (€23,-) naar China sturen! Terwijl de afzender een adres in NL is.
Uiteindelijk mijn aankoopbedrag minus €3,95 verzendkosten teruggekregen. Maar dan heb ik het dus wel ook €23,- kosten gemaakt om het naar China terug te sturen.
Koop hier niet!!!!

Slecht!
Bedrijf is hetzelfde als Modeatelier Noor. Twee (linnen) jurkjes besteld voor mij en iemand anders. Jurkjes kosten per stuk in de sale €30, maar zelfs die prijs zijn ze niet waard. Echt Aliexpress, misschien nog wel slechter.
Wat een soepjurken. Op 1 zat een ‘drukfout’. Die mag retour. De andere jurk past totaal niet en mag ik nu zelf retour sturen naar China tegen belachelijke hoge kosten. Ik ben maar akkoord gegaan met 15% teruggave. Tenminste iets, maar ik zit met een jurk waar ik niets aan heb. Weggegooid geld. Kwaliteit van de jurk is slecht en dun en absoluut geen linnen, model is slecht. Nooit meer!

Check trustpilot voor aanschaf
Ik hou t op 1 omdat ik iets bijzonders vond.
Ik ging Modeatelier Noor eerst even checken op Trustpilot, voordat ik de leuke jas kocht.
Had een adv via Insta gekregen .
De beoordelingen waren niet al te best en in de comments vermeldde ik alleen: check trustpilot,
En die vind ik dus niet meer terug. Verwijderd?
Opvallend is dat je in de comments (nu) niks (meer) kunt plaatsen.
Ben gewaarschuwd!!
Overigens vind ik dat Instagram hier een verantwoordelijkheid over heeft of zou moeten hebben. Zulke slechte recensies en dan maar door kunnen gaan.
Check trustpilot dus. Die krijgen wel 5 sterren en bedankt.

Modeatelier Noor からの回答
Superslechte kwaliteit stof maten komen…
Superslechte kwaliteit stof maten komen niet overeen. je krijgt 30% terug van je aankoopbedrag na ontelbaar veel mailtjes gestuurd te hebben. Wil je het volledige bedrag terug moet je je pakketje terugsturen inclusief de torenhoge verzendkosten. Bestel hier nooit!!!

Modeatelier Noor からの回答
Doen hartstikke moeilijk met retouren
Doen hartstikke moeilijk met retouren. Foto's, extra info van de producten en reden dat je het wil retourneren, dropshipping en zelf retourkosten betalen naar China met hun chineze kwaliteit. Na contact bieden ze 30% ipv gewoon de bestelling te kunnen retourneren. Bestel hier niet!!

Waardeloos!
Waardeloos!! Jurkjes uit China van slecht kwaliteit. Wordt omschreven als linnen maar is verre weg van dat.
Filmpje op hun site komt rechtstreeks van Ali express af.
Retourkosten zijn heel hoog dus retourneren doe je niet.
Nooit kopen daar!!

Modeatelier Noor からの回答
Gewoon een ordinair dropshipping webshop
Let op! Dit is gewoon een ordinair dropshipping webshop. Geen echte winkel! Heb je hier geen moeite mee en wil je teveel betalen voor een product wat je wss zelf ook in China kan bestellen bij de bekende sites, kan je gewoon bij ze bestellen. Ze reageren op je mails en sturen de pakketjes die zij uit China ontvangen gewoon naar je door. Wel is de kwaliteit en levertijd gewoon een teleurstelling, als je verwacht dat je bij een Nederlandse winkel besteld. Ik ben er gewoon ingetrapt. Hopelijk weerhoud ik jou hiervan! En anders succes 😉

Modeatelier Noor からの回答
3 paar schoenen gekocht,maat 43(was 28…
3 paar schoenen gekocht,maat 43(was 28 cm,stond bij de maat tabel),was maat 41..terug sturen,blijkt naar china te zijn retourkosten zijn voor jezelf.behoorlijk bedrag.(Ik had hiervoor gespaard.,deze schoenen)
Ik bestel hier nóóit weer.
Mensen,bestel niet bij NOOR atelier!!!!
Kwaliteit ook erg,plastic,doorzichtig materiaal.

Wat een aanfluiting!
Wat een aanfluiting! Regelrecht uit China. Zeggen bezig te zijn met duurzaamheid, maar laten je het retour terug naar China sturen. Slechte kwaliteit en heel anders dan de foto. Oplichters!

Modeatelier Noor からの回答
Kleding komt uit China en is niet zoals…
Kleding komt uit China en is niet zoals op de afbeelding. De split van de jurk kwam tot aan mijn billen. Bij de vraag om te retourneren kreeg ik iedere keer korting aangeboden. Uiteindelijk een retour etiket gekregen. De kosten om terug te sturen zijn ook niet mis.

Modeatelier Noor からの回答
Slechte kwaliteit kleding uit China.
Kleding komt uit China, vreselijke kwaliteit. Retourbeleid is al helemaal ruk. Je bent eerst een hele tijd over en weer aan het mailen. Ze betogen dat ze zo min mogelijk willen retourneren om hun ecologische voetafdruk te willen verkleinen, maar verkopen vervolgens wel allemaal kleding uit China die ze gratis laten verzenden.. en voor retour draai je zelf wel voor de hoge kosten op
Koop hier ABSOLUUT niets!!

Modeatelier Noor からの回答
De kwaliteit van de jurkjes die ik heb…
De kwaliteit van de jurkjes die ik heb besteld is om te huilen, zelfs SHEIN is nog beter. Verder komen de jurkjes ook niet overeen met de getoonde foto's op de website. En wil je retourneren? Helaas. Kan niet volgens het retourbeleid. Ik stap hiervoor naar de consumentenbond. Te triest voor woorden.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。