Nu sturen jullie wel een reactie .en vragen daarin om bestelgegevens .dat is lastig he .lees mn mail aub NOOI ONTVANGEN GEEN BESTELBEVESTIGING DUS OOK GEEN GEGEVENS HAAL MIJN BETALINGSAANVRAAG MAAR N... もっと見る
Modehuis Amsterdam
レビュアーのコメントを見てみましょう
15 oktober een bestelling geplaats. Tot op heden nog niet ontvangen, maar wel al betaald. De reviews gelezen zodat ik nu weet dat ik met oplichterij te maken heb. Ik wacht nog even, ga anders toch aa... もっと見る
Op 20 november lampjes besteld, 8 stuks. Het zou maximaal 2 weken duren tot levering. Tot op heden niets ontvangen. Contact gezocht via mail maar geen antwoord gekregen. Nu aangemeld bij nietbezorg... もっと見る
Shady webwinkel
Week geleden 2 Hugo Boss Polo's gekocht bij Modehuis Amsterdam of wel Heemstra-Outlet.com. Na een beetje research lijkt dit een front voor een bedrijf in China met een adres in Hong Kong. Met open ogen erin getuind omdat het om een Nederlnds bedrijf lijkt te gaan. Na betaling van 49.95 Euro geen bevestiging ontvangen. Na 2 mailtjes aan Heemstra-outlet en wederom geen antwoord heb ik dit gemeld bij nietbezorgd.nl, ACM en aangifte gedaan bij de politie. Uit andere reviews blijkt dat dit dus een oplichtings webwinkel betreft. Het lijkt mij toch dat iedereen die zijn/haar aankoop bedrag kwijt is via aankopen op deze website (via Facebook) in staat moeten zijn om een wat grootschaliger onderzoek te starten naar deze oplichters. Dus doe net als ik aangifte bij diverse instanties. Ik ben met pensioen dus ik heb wel wat tijd over om overal in de pen te klimmen. Wellicht een internationale consumenten organistie in te schakelen. Ik moet bovenstaande weghalen want ik heb (na een ontvangen email) mijn aankoop bedrag terug ontvangen! Maar ik heb ook 2 shirts ontvangen (2XL) zonder het Hugo Boss logo en een Europese maat L. Die ga ik proberen terug te sturen als ik een retour sticker krijg. Ik heb aangifte gedaan bij de politie, ACM en nietbezorgd.nl. die laatste 2 organisaties kunnen niets doen omdat het een buitenlands (adres in HKG) bedrijf betreft. Maar Janssen Mode, Modehuis Amsterdam, Heemstra-Outlet toch maar niets meer bestellen.
Circa 2 maanden geleden een mouwloos…
Circa 2 maanden geleden een mouwloos vest besteld en betaald. Bij navraag over uitblijven levering de reactie ontvangen dat het product snel geleverd wordt. Bij nieuwe aanvraag geen reactie meer. Dit bedrijf staat garant voor oplichting!
Oplichterij praktijken
Op 15-11-2022 heb ik 2 geruite jacks, rood en blauw geblokt, gekocht en betaald bij Modehuis Amsterdam.
Op 16-11 kwam er nog wel een bevestiging van mijn bestelling met een traceer code. Maar hier viel niets mee te doen.
Tot op heden niets meer vernomen van dit Modehuis.
DUS 1 STER IS NOG TE VEEL VOOR DERGELIJKE OPLICHTERS.
Oplichters
In augustus schoenen besteld. Niets binnen gekregen maar wel alles betaalt!!! Op mails geen antwoord. Gewoon een vieze oplichtersbende.
Besteld op 13 sept en betaald tot op…
Besteld op 13 sept en betaald tot op heden 18 oktober niets ontvangen. Ook geen reaktie op mijn mail waar de bestelling blijft.
Ik heb 26 september iets besteld en na…
Ik heb 26 september iets besteld en na 10 dagen zou het geleverd worden en toen kwam GLS aan met een kaartje dat mijn pakket beschadigd was en kaartje staat alleen in het Engels ik heb hun een bericht gestuurd maar geen gehoor gekregen vandaag nog maar eens een bericht gestuurd maar zal ook wel niks worden haal mij ook maar uit klarna want ik betaal ook niks
GEEN STERWAARD
GEEN STERWAARD
OPLICHTERS!!! GELD KWIJT, HOOP DAT ZE SNEL GEPAKT WORDEN EN DE STRAF KRIJGEN , IK GA MELDING DOEN VAN DIEFSTAL, ZAL WEL NIET VEEL HELPEN,
EN OOK EEN TRIEST BERICHT DAT PAKKET BESCHADIGD IS.HOOP DAT HIER IETS MEE GEDAAN GAAT WORDEN ...en ze krijgen ook nog es bericht dat er een revieuw is geplaatst? ..hoezo??...ze zijn Nep
Op 22 september een bestelling gedaan…
Op 22 september een bestelling gedaan en betaald
Nog steeds niets ontvangen, op mails krijg je geen reactie en zijn op geen andere manier te bereiken!!
Weg geld, en geen spullen!!
Niet bestellen !!!! 🤬🤬🤬
Oplichters
Oplichters, trui besteld en een speelgoed ringetje ontvangen! Gemaild maar geen reactie!!!!!
Ik heb betaald
Ik heb betaald, drie weken later niks ontvangen, geen mail gekregen niks!!! He wordt gewoon opgelicht!! En als ik klik op de link die ik had gekregen na betaling, dan bestaat deze niet meer!!! Dus mensen nks bestellen!!!!!
Het is een scam!
Het is een scam!
Artikelen besteld, meteen een bevestiging gekregen, en we zijn nu 3 weken later, tientallen mails verder: geen contact, niets geleverd.
NIET BESTELLEN!!!!
Gemeld bij nietbezorgd.nl
Oplichtersbende
Oplichters, je krijgt via de post een envelop met een kaartje erin: pakket beschadigd, neem contact op met de verkoper. Telefoonnummer bestaat niet en het mailadres is totaal iets anders! Vuile oplichters zijn het!!
Had liever 0 sterren gegeven
Had liever 0 sterren gegeven. Oplichters, bestelling nooit ontvangen en nooit geen antwoord op mails gekregen
Na twee weken nog niets ontvangen . Op mijn mail wordt niet gereageerd . Oplichterij?
Bestelling na twee weken nog niet ontvangen en geen reactie op e-mail met de vraag wanneer bestelling geleverd wordt. Oplichterij?
Wat blijft mijn kleding!!@
Wat blijft mijn kleding!!@
Mail gestuurd maar geen antwoord
Geef ze nog een week anders ga ik aangifte doen
Oplichters,
Pakket ruim 1,5 week geleden besteld,
Nog steeds niks te horen mailtjes worden niet beantwoord
Andere woorden,
Nooit wat bestellen hier want je krijgt je producten niet
Nu sturen jullie wel een reactie .en…
NOOI ONTVANGEN GEEN BESTELBEVESTIGING DUS OOK GEEN GEGEVENS HAAL MIJN BETALINGSAANVRAAG MAAR NETJES UIT DE KLARNA APP .IK BETAAL GEEN STUIVER VOOR IETS WAT IK NOOIT GEHAD HEB .OPLICHTERS.
Let op: Oplichters!
Let op! Niet bestellen. Je krijgt je bestelling niet en geld terug lukt ook niet. Je wordt aan het lijntje gehouden.
Oplichtersbende!
Op 20 november lampjes besteld, niets ontvangen
Op 20 november lampjes besteld, 8 stuks.
Het zou maximaal 2 weken duren tot levering.
Tot op heden niets ontvangen. Contact gezocht via mail maar geen antwoord gekregen. Nu aangemeld bij nietbezorgd.nl.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。