Twee keer eerder broeken besteld. Super fijne broeken met voor mij een fijne pasvorm. Altijd mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. De eerste bestelling was de volgende dag in huis, zoals het... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super en zeer vriendelijke service. Via de ap gelijk een reactie gehad over een bestelling. Altijd alles mooi ingepakt en met aandachtð
Twijfelde eerst omdat ik liever niet online bestel maar de revieuws gelezen te hebben was ik overtuigd meteen 3 bloesjes besteld .deze zitten heerlijk. En mooie printjes die ik al zocht pasvorm perfec... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn 3e bestelling bij ModeLunna. Alle keren super tevreden, netjes ingepakt en verzorgd verzonden. Alleen zijn de broeken iets te langð Maar gauw naar de kleermaker brengen om in te kortenðð»
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nieuwe Trustpilot-pagina! ð We hebben onze allereerste en enige officiële Trustpilot-pagina aangemaakt! We zouden het geweldig vinden als je jouw ervaring met ModeLunna daar deelt. Jouw feedback helpt ons om te blijven groeien en andere klanten te inspireren. ð Alvast bedankt voor je steun! ð
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie kwaliteit kleding
Mooie kwaliteit kleding. Nette levering, keurig en extra mooi ingepakt.
Snelle verzending helaas niet waar gemaakt
Altijd mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. De eerste bestelling was de volgende dag in huis, zoals het ook op de website staat. Tweede keer werd de bestelling na twee dagen verzonden.
Nu heb ik vier dagen geleden iets besteld, maar mijn bestelling is nog steeds niet verzonden. Gisteren gemaild: geen reactie. Vandaag geappt: geen reactie.
Jammer! Te druk? Personeelstekort?
Misschien de vermelding op de website aanpassen?
Uitstekende service
Mijn 3e bestelling bij ModeLunna
Alleen zijn de broeken iets te langð
Maar gauw naar de kleermaker brengen om in te kortenðð»
Slechte klantenservice
Al een week probeer ik contact met Mode Lunna te krijgen over een GLS probleem. Mijn bestelling heeft verpakkingsschade en wordt niet uitgeleverd door GLS. Ik heb al meerdere mails gestuurd wat we nu moeten doen. Ik krijg er geen antwoord op. Het telefoonnummer op de website is niet meer in gebruik. Ik heb nu geen shirtje en geen geld meer en de verzender geeft aan geen enkele kant thuis. Hopelijk komen ze door deze review nu wel tot actie. Mijn bestelnummer van deze bestelling is #37679
mooie kleding die lekker zit voor eenâŠ
mooie kleding die lekker zit voor een mooie prijs en stapelkorting
Het voelde als een kadootje om eenâŠ
Het voelde als een kadootje om een pakket van Modelunna te krijgen. Prachtig ingepakt met kado-papier! Snel en kwalitatief prima, mijn complimenten!!
moeilijk om juiste maat te kiezen
Heel mooie kleren maar met zo een maten weet je niet wat nemen , heb dus eerste keer besteld , alles veel te groot , tweede bestelling zelfde artikelen maat kleiner besteld , zit aan de vrij krappe kant dus weer maar eens een retour doen en de kosten van retour zijn vind ik toch redelijk veel , dus voor mij geen mode luna meer
Tijd voor een slechte review
Tijd voor een slechte review. Mijn laatste redmiddel om mijn geld terug te krijgen. Let op als je hier bestelt, mijn correspondentie loopt al sinds 27/9 en nog steeds geen retourbedrag op mijn bankrekening. Morgen is het december! Door omstandigheden heb ik het pakket 2x moeten opsturen, enige voordeel hiervan was dat ik de verzendkosten 1x vergoed kreeg. Dit werd op de verkeerde bankrekening gestort. Antwoorden op mails duren doorgaans 5-7 dagen. Echt, ik ben het zo ontzettend zat! Ik wil gewoon mijn geld terug van een broek wat niet past.
Onzekerheid
Gisteren 2 broeken besteld. En geen bevestigingsmail gekregen. Vind vervelend dat je ook niet kan bellen. Omdat er geen telefoonnummer bij staat. Dit maakt mensen onzeker. En bang om opgelicht te zijn. Maar nu achteraf blijkt mijn eigen fout. Mijn emailadres was niet goed ingevuld. Broeken keurig netjes geleverd. Dank u

Modelunna ããã®åç
Eigen foutje in bestelling geweldig opgelost
Ik had foutje gemaakt in bestelling en zelfs op black friday werd ik snel beantwoord en werd een jurk omgeruild. De andere jurk had ik overigens al en was ik heel blij mee. Super leuke kleren en geweldige service.
Keurig en klantvriendelijk bedrijf
Ik heb de negatieve reviews weggehaald. Niet omdat het allemaal niet waar was wat ik schreef, maar omdat het anders was dan ik in eerste instantie dacht. Het is allemaal heel keurig opgelost. Ik had geschreven dat ik de bestelde artikelen na 10 dagen niet ontvangen had en ik kreeg de indruk dat ik opgelicht was. Wat bleek? Het bedrijf had personeelstekort en zat midden in de verhuizing. Het was op dat moment even allemaal teveel. Lang verhaal kort: het liep even niet zo goed maar wat ik schreef (dat ik dacht dat ze oplichters waren) klopt niet. Mijn mening is nu anders. Hoe boos ik ook mailde naar ze, ze bleven vriendelijk en deden hun uiterste best.
Dus mensen, geloof me: ModeLunna is geen slecht bedrijf maar wordt gerund door klantvriendelijke mensen en toevallig ging het bij mij verkeerd maar alles is keurig opgelost.
Te laat/1 maat jurk
Pakket was niet de volgende dag binnen. Ik had een jurk besteld. 1 maat 38-46.
Ik draag maat 40. Is toch echt te groot. Jammer. Een hele mooie jurk en fijne stof.
Ik bestel hier zeker geen tweede keer
Ik bestel hier zeker geen tweede keer! In september een bestelling gedaan, deze kwam 2,5 week later want ja ze zitten in een verhuizing en ze zijn erg druk. Ik had kleding besteld in meerdere maten, ik heb op 10 oktober een aantal artikelen teruggestuurd en nog steeds mijn geld niet terug! Ik heb al meerdere mails gestuurd, en op wat onpersoonlijke standaard mails zoeken ze niet naar een oplossing maar willen ze mij nog steeds laten geloven dat ik binnenkort mijn geld terug krijg. Ik heb er een hard hoofd in, helaas!
Slechte zaak !
Inmiddels bijna een week geleden besteld en betaald.
Behalve 2 onpersoonlijke standaard mail over kleine vertraging verder niets gehoord of gezien.
Contact opnemen lukt op geen enkele manier.
1,5 dag geleden zogenaamd verzendbewijs van gls, maar zij hebben het pakket nog niet in hun bezit.
Echt waardeloos
Ik voel me opgelicht!
ik bestel normaal gesproken nooit online
Ik shop eigenlijk nooit online omdat ik bang ben dat het niet past nou heb ik op advies van mijn dochter toch maar een keer online geshopt bij jullie en ben erg blij met mijn bestelling. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Besteld en het is 2 weken geledenâŠ
Besteld en het is 2 weken geleden opgestuurd, krijg ik nu inees geld terug om dat het gewoon niet geleverd wordt.
1 keer en nooit weer. En nog niets ontvangen....
Mooie shirt mooie kleuren
Mooie shirt mooie kleuren
Snelle levering 27 september besteld
30 september geleverd
Toppie

Modelunna ããã®åç
Producten zijn goed maar de belofteâŠ
Producten zijn goed maar de belofte voor 16 uur besteld de volgende dag thuis bezorgd gaat niet op. Ik wacht al 5 dagen op een pakket. Er wordt aangegeven , we doen het inpakken met z'n tweeën dus dat levert vertraging op. Neem dan iemand aan om je belofte na te komen want nu krijgt GLS de schuld en dat is dus niet waar.

Komen hun voor 16.00 besteld=morgen binnen niet na
Ze geven aan voor 16.00 besteld is morgen binnen maar dat is helemaal niet zo. Ze sturen wel een verzendbewijs na 3 dagen maar leveren het niet aan bij GLS zodat je nog langer moet wachten. Dit heeft niks met GLS te maken maar met hun zelf. Reactie op mijn vraag was alleen. Het is goed gegaan. Order staat er tussen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ