Modelwinkel レビュヌ

䌁業情報

1. 暡型店
  2. ホビヌショップ

圓該䌁業による蚘述

gespecialiseerd in volledig afgemonteerde scheepsmodellen, gemaakt door vakmensen met oog voor detail en respect voor de maritieme geschiedenis. Elk schip is een kunstwerk op zich, van beroemde VOC-schepen en klassieke fregatten tot iconische Tall Ships zoals de Cutty Sark en HMS Victory. In tegenstelling tot bouwpakketten leveren wij kant-en-klare modellen die direct een blikvanger zijn in huis, kantoor of collectie. Dankzij de hoogwaardige afwerking en authentieke uitstraling zijn onze modellen geliefd bij verzamelaars, liefhebbers en als exclusief cadeau. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies en service. Elk model wordt zorgvuldig verpakt en veilig verzonden, zodat het in perfecte staat bij u aankomt. Heeft u speciale wensen of zoekt u een specifiek schip? Wij denken graag met u mee. Met passie voor scheepshistorie en vakmanschap brengen wij de sfeer van de grote zeilvaart tot leven. Ontdek het ambacht, de kwaliteit en het verhaal achter elk schip – welkom bij Modelwinkel.nl.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち4の評䟡

Ben super blij met men HMS BEAGLE

Ben super blij met men HMS BEAGLE. Hij ziet er echt Cool uit.
Ook al waren er 2 kleine beschadegingen. Waarschijnlijk door transport. Het is dan ook iets heel fragil om met de post te versturen. Ook al was het goed en stevig verpakt. Maar het was snel opgeloste met wat lijm.
Nu staat hij mooi naast een oude wereldbol en men Darwin boeken en het brengt een lach op men gezicht. Bedankt

2026幎5月18日
5぀星のうち5の評䟡

Quite simply one of the best online

Quite simply one of the best online transactions I have ever experienced....and that amounts to thousands!
Personal attention,great communication.
A total pleasure to deal with you,asnd hope to again.
SIX stars...first class,thank you Herbert.

2026幎2月23日
Modelwinkel ロゎ

Modelwinkel からの回答

Thank you so much for your incredibly kind Trustpilot review it truly means a lot.

It was a real pleasure assisting you, and I’m very grateful for your trust and support.

All the very best,
Herbert

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website met een uitgebreid

Duidelijke website met een uitgebreid assortiment.
De medewerkers van modelwinkel.nl hebben kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Het gekochte en afgeleverde product komt goed overeen met de presentatie op de website en het is een blikvanger in onze kamer. Aanschaf van dit product wordt door mij aanbevolen.

2026幎2月23日
Modelwinkel ロゎ

Modelwinkel からの回答

Beste Jan,

Ik wens u vooral heel veel kijkplezier met De Zeven Provinciën, hopelijk krijgt het een mooie plek in uw woonkamer waar u er dagelijks van kunt genieten.

Herbert

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス