Ãén van mij favoriete winkels! Een meerwaarde in onze gemeente De Pinte :-) De kleren zijn ook van uitstekende kwaliteit. Prijs-kwaliteit echt top dus. Amina en haar partner zijn zo vriendelijk en sta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super vriendelijk en behulpzamen eigenaars, die heel veel aandacht schenken aan hun klanten. De kwaliteit van de kledij is uitstekend en betaalbaar, hier vind je de perfecte basics voor in de kleerkas... ãã£ãšèŠã
Heel vriendelijke bediening een woordje uitleg bij wat je past dit geeft aanleiding tot kopen ben zelf shop manager en sta daar ook achter spijtig genoeg vindt je dit nog in weinig zaken . Blij de za... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met als slogan "effortless chic" bieden we jou tijdloze fashion met een luxe uitstraling en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Modespot gaat op zoek naar de nieuwste trends en maakt deze voor jou toegankelijk!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Echt een aanrader!
Zeer vriendelijke en spontane verkoopster/zaakvoerdster die zeer behulpzaam is! Wat ik leuk vond is dat ze zeker niet opdringerig was en ook eerlijk was in haar mening. Eerlijkheid gaat hier boven verkopen, want ik ten zeerste apprecieer als klant. Ik kom hier zeker nog terug!
Ik werd zeer goed geholpen in de winkelâŠ
Ik werd zeer goed geholpen in de winkel bij het zoeken van de juiste maat. Zeer vriendelijk personeel dat meehelpt een outfit samen te stellen.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk , vlotte leuke babbel en leuk assortiment van kleding zowel vrouwen als mannen
Fijne winkelervaring en goed advies.
Prachtige collectie en heelâŠ
Prachtige collectie en heel vriendelijke, persoonlijke hulp in de winkel.
Super service
Super service, onmiddellijk geholpen, zeer vriendelijk, kom zeker terug
Topwinkel!
Een mooi assortiment aan betaalbare kledij. Super vriendelijk onthaal en stijladvies er gratis bovenop. Ik ben fan! ð
super vriendelijk!!!!
super vriendelijk!!!!
passen zoveel je wil, goed advies, mooie collectie!
Super toffe winkel
Super toffe winkel, direct hulp gekregen bij het zoeken van de juiste maat en wat leuk bij elkaar past!
Geweldig!!!
Altijd vriendelijk
Heel hulpvaardig
Superleuke outfit
Superleuke outfit, goede kwaliteit,...
Heel vriendelijke, snelle, correcte, behulpzame, persoonlijke, warme mensen.Top ervaring!
Super lieve bediening en ook eenâŠ
Super lieve bediening en ook een eerlijke mening. Altijd een mooie collectie!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã