Modulari レビュヌ 9,445

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goede software om tot een design te komen. Goede prijs. Mooie producten. Er waren 2 onderdelen beschadigd aangekomen maar de klantenservice heeft dit heel netjes en snel opgelost. Het enige vreemde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helaas was er na de bestelling iets misgegaan met de printkwaliteit waardoor er strepen in de fotoafdrukken op hexagon zaten. Contact opgenomen met de klantenservice waarop snelle reactie en goed geho... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De ervaring met Modulari is helemaal TOP. De levering van het door ons bestelde voldeet aan onze verwachting op een ding na een foto was beschadigd aangekomen maar deze is in een kort tijdbestek ver... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ
  2. むンテリア デザむン店
  3. 写真珟像サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Er is niets zo fijn als thuiskomen, of je nu terugkomt van een lange werkdag of van een zonovergoten vakantie. De plek waar je ongegeneerd jezelf kunt zijn en warme, persoonlijke momenten beleeft. Alles wat we bij Modulari doen draagt bij aan dat warme thuisgevoel en het ervaren van meer geluksmomenten. Het begon allemaal in 2017, toen we na veel ontwerpen en testen het ideale systeem ontwikkelden voor persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen foto’s en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Je leven staat namelijk nooit stil. Je hebt dromen en momenten die je wilt blijven vastleggen. Modulari is er voor jouw geluksmomenten van gister, vandaag en morgen. We waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product). Maar daar bleef het niet bij. Want we ontwikkelen door, elke dag weer. Nieuwe materialen, verrassende combinaties en de mooiste beelden in onze veelzijdige beeldbank. Wat we voor jou creëren is onze passie en geeft ons energie! Daarom is het onze missie om een warm thuisgevoel te creëren voor jou. Omring jezelf met wat je dierbaar is en maak er jouw thuis van. Wanddecoratie die je blijft raken.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Hexagons M

Al verschillende keren de hexagons bij Modulari besteld. Elke keer mooie kwaliteit en door het ophangsysteem zijn de foto’s heel gemakkelijk te verwisselen.

2026幎3月31日

Hi Lien,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren hebt besteld!

We hopen dat je nog lang plezier hebt van jouw Modulari. 🧡

Perfect

Het product, de levering en de service na verkoop is gewoon top!

2026幎3月30日

Hi JÃŒrgen,

Bedankt voor je review. Super om te horen!

Veel plezier met jouw Modulari!

Top!

Snelle opvolging. Goede en duidelijke communicatie in mail en in instructie. Mooi product.

Hi!

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen! We wensen je veel plezier met jouw Modulari. 🥰

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte toepassing en snelle levering

We bestelden het hexagon systeem op aluminium. Foto's waren perfect. De platen zijn van goede kwaliteit en het ophangsysteem is simpel en heel goed uitgelegd. Ook werd alles heel snel en goed verpakt geleverd.

Hi Eric,

Bedankt voor je review en fijne woorden! Goed om te horen.

We wensen je veel plezier met jouw Modulari.

Mooi product

Mooi product, snelle levering, achteraf betalen, perfecte ophangmethode, zeer tevreden.

Hi!

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Veel plezier met jouw Modulari. 😊

5぀星のうち4の評䟡

Hexagon

Op de advertentie spraken de Hexagons mij meteen aan, de prijs aantrekkelijk om dit als verjaardagscadeau aan de hele familie te vragen,

Hi Carry,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen!

We hopen dat je nog lang kunt genieten van jouw Modulari.

Heel devoratief

Mooie afwerking. Duidelijke uitleg boord plaatsing

2026幎3月26日

Hi Stefaan,

Bedankt voor je review. Goed om te horen! Veel plezier met jouw Modulari.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en mooi afgewerkt

Snelle levering en mooi afgewerkt product. Makkelijk te monteren en je kunt de foto’s steeds op een andere plek aan de muur hangen. Heel blij mee!

Hi Inge,

Bedankt voor je review. Super om te horen dat je er blij mee bent!

We wensen je veel plezier met jouw Modulari. 🥰

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit
Weer zeer tevreden.
Leuk om de tegels om de zoveel tijd te wisselen

Hi Herma,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je weer tevreden bent!

Geniet van jouw Modulari. 🧡

5぀星のうち1の評䟡

Il pacco non Ú mai arrivato

Il pacco non Ú mai arrivato
Il corriere indica indirizzo errato Ma indirizzo Ú corretto
Nessuna risposta da Modulari

自発的なレビュヌ

Buongiorno Silvia,

Grazie per la tua recensione. Ci dispiace molto sapere che non hai ancora ricevuto il tuo pacco.

Ci siamo già messi in contatto tramite e-mail e telefono. Risolveremo tutto per te!

Cordiali saluti,

toppie

ik heb al meerdere foto s bestelt verleden jaar en nu weer top top

Hi Lydia,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je al meerdere jaren bij ons besteld!

We hopen dat je nog lang kunt genieten van jouw Modulari. 🧡

5぀星のうち5の評䟡

Hele fijne klantenservice, goede kwaliteit en verzending

Hele fijne klantenservice. Denken mee en helpen mee zodat je het product krijgt die je voor ogen had. Gevoel dat ze me echt wilde helpen zonder de druk te leggen om wat te willen verkopen. Werd er zelfs op geattendeerd even dagje te wachten ivm aanbieding de volgende dag. Snelle verzending, goede kwaliteit.

Hi Anita,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat dit jouw ervaring is geweest. De mooie woorden doen ons goed!

We hopen dat je nog lang plezier hebt van jouw Modulari. 😊

Snelle verzending

Snelle verzending, prima resultaat!

2026幎3月18日

Hi Gerda,

Bedankt voor je review. Goed om te horen!

Geniet van jouw Modulari. 🧡

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス