Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... もっと見る
企業が回答しました
5 stjerner slår slet ikke til. Fortjener over 10 Helt fantastisk service og hjælpsomhed . Bestilte 2 cubano barstole og Anette ydede top service og hjælpsomhed , langt udover hvad jeg nogensinde har... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.
Gratis fragt
Gratis levering på alle møbler
Luneborgvej 57, 9382 , Tylstrup, デンマーク
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tak for god service
Tak for god service. Købte 2 lækre lænestole og de blev leveret dagen efter. Et rigtig fint forløb

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Skønne spisebordsstole til en god pris. Servicen var i top. Leveringen levede op til aftalen. Vi er meget glade for vores valg. Kan kun give de bedste anbefalinger.

Alt har fungeret perfekt
Alt har fungeret perfekt - lige fra bestillingen til hurtig levering - transportfirmaet kontaktede mig dagen før og kom præcis til aftalt tid - produktet jeg har købt lever helt op til mine forventninger - alt i alt en rigtig god handel / oplevelse

MØBELSALG からの回答
Møbler af kvalitet og god service
Vi har købt en smuk sofa af høj kvalitet. Tak for en personlig rådgivning og fantastisk service. Vil helt klart anbefale :-)

MØBELSALG からの回答
Mega god betjening fede produkter
Mega god betjening fede produkter. Vi har købt en sofa som vi er mega glade for så lækker tak for god behandling. 🤗👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

10 stjener!
"At handle med Møbelsalg.dk har været en yderst positiv oplevelse fra start til slut. Annette imponerede os fra begyndelsen med hendes ekspertise og ærlige rådgivning, der gjorde valget af en sofa og sovesofa til en glat proces. Hendes personlige engagement og fokus på at imødekomme vores præferencer satte virkelig prikken over i'et.
Efter to måneder med møblerne fra Møbelsalg.dk kan vi med stor tilfredshed sige, at kvaliteten er enestående. Sofaen og sovesofaen har bevaret deres komfort og elegance på imponerende vis. Det er klart, at der er blevet lagt vægt på håndværk og holdbarhed.
En særlig tak til Annette for at sikre, at hele købsprocessen var gnidningsløs og levering inden Juleaften og professionelle tilgang og opmærksomhed på detaljer har bidraget til den overordnede positive oplevelse. Hun har dannet et team, der virkelig forstår at levere kvalitet og service i særklasse.
Vi er dybt tilfredse med vores valg af Møbelsalg.dk og vil ikke tøve med at anbefale dem til andre. Tak til Annette, Martin Gade og hele holdet bag Møbelsalg.dk for at levere mere end blot møbler – I har leveret en fuldstændig tilfredsstillende oplevelse."

MØBELSALG からの回答
Der var Super fedt med en ny stole man sender godt i den
Det var Super fedt man sider god i denq

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, det er jo svært at vente på noget godt. De købte stole var endnu mere lækre end ventet. Så skal ha sparet sammen til mange flere.

MØBELSALG からの回答
Meget hjælpsom kundeservice og…
Meget hjælpsom kundeservice og beskrivelse af stol passede perfekt, flot design og god sidde komfort. Var lidt betænksom ved at handle en dyr lænestol på nettet, men bestemt ikke sidste gang jeg kommer tilbage til Jer.👍

Professionel og super butik
Møbelsalg har været super i deres kommunikation og behjælpelighed.
Vi måtte dog annullere vores ordre grundet nogle andre ting, men møbelsalg har været meget professionelle i deres arbejde og vi ender med at handle med dem igen i fremtiden.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。