Banner for MØBELSALG

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5 stjerner slår slet ikke til. Fortjener over 10 Helt fantastisk service og hjælpsomhed . Bestilte 2 cubano barstole og Anette ydede top service og hjælpsomhed , langt udover hvad jeg nogensinde har... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... もっと見る

企業情報

1. 家具店
  2. 寝室家具店
  3. フラットパック組み立て
  4. リビングルーム用家具の店
  5. アウトドア家具店
  6. ソファー専門店

当該企業による記述

Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.

Gratis fragt

Gratis levering på alle møbler

Hos Møbelsalg mener vi, at det skal være både nemt og bekvemt at handle møbler og tilbehør til dit hjem. Derfor tilbyder vi altid gratis fragt – uanset om du køber et stort spisebord, en komfortabel sofa eller det perfekte tilbehør til at fuldende dit rum. Vi tager os af leveringen, så du kan fokusere på at nyde dine nye indkøb. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – kun ægte værdi og god service! 🚛✨

4.7

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tak for god service

Tak for god service. Købte 2 lækre lænestole og de blev leveret dagen efter. Et rigtig fint forløb

2024年3月24日

Kære Niels
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi værdsætter høj dit besøg.
Håber at i får brugt stolene her i påsken.

5つ星のうち5の評価

Ingen problemer med bestilling og…

Ingen problemer med bestilling og levering

2024年2月27日

Kære Bent
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at der ikke er problemer.
Det skal helst være let og ukompliceret at være kunde hos os.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Skønne spisebordsstole til en god pris. Servicen var i top. Leveringen levede op til aftalen. Vi er meget glade for vores valg. Kan kun give de bedste anbefalinger.

2024年3月11日

Kære Bettina
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at du er tilfreds med dine stole.
Og ikke mindst rigtig glad for at du syntes at servicen er i top.

Alt har fungeret perfekt

Alt har fungeret perfekt - lige fra bestillingen til hurtig levering - transportfirmaet kontaktede mig dagen før og kom præcis til aftalt tid - produktet jeg har købt lever helt op til mine forventninger - alt i alt en rigtig god handel / oplevelse

2024年2月11日

Kære Jesper
Tak for din flotte anmeldelse og billedet af din flotte stol.
Det betyder meget for os.

Hurtig levering, venlig betjening

2024年2月28日

Kære Mogens
Tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt at vi kunne levere hurtigt og at du var tilfreds med vores betjening.

5つ星のうち5の評価

Møbler af kvalitet og god service

Vi har købt en smuk sofa af høj kvalitet. Tak for en personlig rådgivning og fantastisk service. Vil helt klart anbefale :-)

2024年2月26日

Kære Emma
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er også en super kvalitet som I har købt. Den er også opkaldt efter Birgitte som I handlede med. Da det er hendes ynglings sofa:) Jeg giver din anmeldelse videre til Birgitte.
Tak for at du tog dig tid til at anmelde os. Det har stor betydning for et mindre firma som vores.

Rigtig god service

Rigtig god service, vil gerne handle der igen.

2024年2月2日

Kære Lisbeth
Tak for din gode anmeldelse. Den har stor værdi for os.
Vi håber at vi kan handle sammen igen.

5つ星のうち5の評価

Mega god betjening fede produkter

Mega god betjening fede produkter. Vi har købt en sofa som vi er mega glade for så lækker tak for god behandling. 🤗👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2023年10月27日

Hej Mathias
Tak, for din flotte anmeldelse. Jeg kan se at du har lagt din sofa ind som dit profilbillede. Så kan det da ikke blive bedre.
Jeg håber også at jeres hund er glad for sin sofaseng:), som passer til sofaen.

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Fin levering

2024年1月19日

Kære Christine
Tak for din flotte anmeldese af dit bord.
Jeg håber at vi kan handle med dig en anden gang.
Møbelsalg

Kære Tina
Tak for handlen af din flotte sofa.
Jeg kan godt forstå at du syntes at din sofa er dejlig.
Den er også unik og ikke en sofa at du finder andre steder.

Super flinke

Super flinke
Hurtig handel 👍🏻

2024年2月3日

Hej John
Vi er glade for at du syntes at vi er flinke og at vi kunne lave en hurtig handel.
Du er altid velkommen igen også til en "langsom" handel:)

Super oplevelse

2024年1月14日

Kære Kristine
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Skønt at du havde en super oplevelse.
Vi håbet at vi kan være dig behjælpelig en anden gang,

10 stjener!

"At handle med Møbelsalg.dk har været en yderst positiv oplevelse fra start til slut. Annette imponerede os fra begyndelsen med hendes ekspertise og ærlige rådgivning, der gjorde valget af en sofa og sovesofa til en glat proces. Hendes personlige engagement og fokus på at imødekomme vores præferencer satte virkelig prikken over i'et.

Efter to måneder med møblerne fra Møbelsalg.dk kan vi med stor tilfredshed sige, at kvaliteten er enestående. Sofaen og sovesofaen har bevaret deres komfort og elegance på imponerende vis. Det er klart, at der er blevet lagt vægt på håndværk og holdbarhed.

En særlig tak til Annette for at sikre, at hele købsprocessen var gnidningsløs og levering inden Juleaften og professionelle tilgang og opmærksomhed på detaljer har bidraget til den overordnede positive oplevelse. Hun har dannet et team, der virkelig forstår at levere kvalitet og service i særklasse.

Vi er dybt tilfredse med vores valg af Møbelsalg.dk og vil ikke tøve med at anbefale dem til andre. Tak til Annette, Martin Gade og hele holdet bag Møbelsalg.dk for at levere mere end blot møbler – I har leveret en fuldstændig tilfredsstillende oplevelse."

2023年12月20日

Kære Lars Morten
Hvor er vi glade for din flotte anmeldelse.
Det er bestemt også en lækker sofa og sovesofa at I har købt til jeres lille famile på Sjælland.
Jeg hilser Martin og teamet jeg er sikker på at de påskønner din anmeldelse.
Tak til dig!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, det er jo svært at vente på noget godt. De købte stole var endnu mere lækre end ventet. Så skal ha sparet sammen til mange flere.

2024年1月11日

Kære Ida
Hvor gør det mig glad at høre at stolene er bedre en forventet.
Ring endelig hvis at vi kan være dig behjælpelig med mere.
Tak til dig!
Møbel Salg.

5つ星のうち5の評価

Meget hjælpsom kundeservice og…

Meget hjælpsom kundeservice og beskrivelse af stol passede perfekt, flot design og god sidde komfort. Var lidt betænksom ved at handle en dyr lænestol på nettet, men bestemt ikke sidste gang jeg kommer tilbage til Jer.👍

2024年1月30日

Kære Henrik
Tak for din flotte anmeldelse af din David lænestol.
Jeg håber at du vil nyde dine aftner med benene oppe og hovedet ned😀
Ring endelig hvis at vi kan være dig behjælpelig.

Hjælpsom personale

Hjælpsom personale , sofa kom som lovet

2024年1月29日

Kære Connie
Hvor gør det mig glad at du syntes at vi er hjælpsom.
Dejligt at sofaen kom hjem til tiden. Jeg håber at du er glad for den. Du må endelig give os et kald hvis at du har spørgsmål.
Møbel Salg.

flot service

2023年12月27日

Kære Kirsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Du er til hver en tid velkommen igen.

Professionel og super butik

Møbelsalg har været super i deres kommunikation og behjælpelighed.
Vi måtte dog annullere vores ordre grundet nogle andre ting, men møbelsalg har været meget professionelle i deres arbejde og vi ender med at handle med dem igen i fremtiden.

2023年12月24日

Kære Magnus
Tak for din flotte anmeldelse. Jeg håber at du har fundet en løsning. Ellers er du meget velkommen igen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。