レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÞllers-Auto kan varmt anbefales. Servicen er til alle tider hurtig, uden at der pÃ¥ nogen mÃ¥de bliver gÃ¥et pÃ¥ kompromis med grundigheden. Arbejdet udfÞres professionelt og med stor omhu, og priserne... もっず芋る

䌁業が回答したした

Top service, transparente og fornuftige priser. For min M3 2020 Performance har jeg tidligere brugt anbefalede -ret dyre Tesla vÊrksteder. Har nu lige hentet min bil efter udfÞrt reparation pÃ¥ bl.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at have "shoppet" rundt mellem forskellige mekanikere i noget tid, har jeg det seneste Ã¥r udelukkende brugt MÞllers Auto – og det bliver jeg ved med fremover. Deres service er i top, og jeg h... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理・敎備店

圓該䌁業による蚘述

Vores lokale AutoPartner-vÊrksted er stolt af at vÊre en pålidelig og kompetent samarbejdspartner for vores kunder. Vi er dedikerede til at yde den bedste kundeservice og professionelle bilreparationer, der sikrer, at vores kunder altid kÞrer sikkert og problemfrit på vejene. Vi tror på at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer til vores kunder, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at hver enkelt kunde fÞler sig godt taget hånd om fra det Þjeblik, de trÊder ind på vores vÊrksted. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive og hjÊlpe vores kunder med deres behov og udfordringer. Vi ved, hvor vigtigt det er at bruge reservedele og udstyr af hÞjeste kvalitet, når det kommer til bilreparation og vedligeholdelse. Derfor har vi nÞje udvalgt vores leverandÞrer og sikret, at alt udstyr og reservedele, der anvendes på vores vÊrksted, er af topkvalitet og overholder vores strenge specifikationer. Dette sikrer, at vores kunder altid får den bedste kvalitet til den rigtige pris. Vores stab af dygtige teknikere er altid opdateret med de nyeste teknologier og opdateringer i bilindustrien. Vi er forpligtet til lÞbende at videreuddanne vores medarbejdere, så vi kan levere den bedst mulige service og resultater for vores kunder. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og kompetent partner, når det kommer til bilreparation og vedligeholdelse, så er vores AutoPartner-vÊrksted det perfekte valg for dig. BesÞg os i dag og oplev, hvad vi kan gÞre for dig og din bil! Martin Ellehammer MÞller overtog i 2022 NJ Auto. Vi kan efter en årrÊkke stolt fortÊlle at vi har Þget tilfredshedsgraden hos vores kunder, og med kvalitet for Þjet, har vi leveret en bedre oplevelse. Rejsen fortsÊtter i vores ejet navn, MÞllers-Auto med bestrÊbelse om at fortsÊtte den hÞje kvalitet og den gode oplevelse.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

Fem stjerner og nul motorlamper

MÞllers-Auto kan varmt anbefales. Servicen er til alle tider hurtig, uden at der på nogen måde bliver gået på kompromis med grundigheden. Arbejdet udfÞres professionelt og med stor omhu, og priserne er yderst konkurrencedygtige.
Derudover mÞdes man altid af et usÊdvanligt venligt og imÞdekommende personale, som tager sig tid til at forklare tingene ordentligt og får én til at fÞle sig i trygge hÊnder. Et vÊrksted man trygt vender tilbage til.

2026幎1月27日

MÞllers-Auto からの回答

Hej Gideon. Mange tak for de fine ord. Det er lige prÊcis det vi strÊber efter. Alle os her hos MÞllers-Auto siger mange gange tak for anmeldelsen

Kvalitetsarbejde til en fair pris og

Kvalitetsarbejde til en fair pris og service og kompetencer på hÞjeste niveau.

Simple og komplicerede opgaver lÞses til perfektion og fleksibiliteten og forståelsen er i top, når man hsr brug for det.

2026幎1月7日

MÞllers-Auto からの回答

Tak for anmeldelsen Rasmus. Tak for de fine ord. Det er sådan det skal vÊre. Vi gÞr alt for at kunne hjÊlpe. Igen mange tak

Utrolig god service

Utrolig god service. Altid venlig og seriÞs betjening. Jeg har ikke selv det mindste forstand på biler, men fÞler at de har tålmodighed og vilje til at vejlede mig alligevel.
Fast kunde gennem mange år.

2025幎12月12日

MÞllers-Auto からの回答

Tak Trine. Det er det vi er her for :D. Vi står altid klar til at hjÊlpe, fra opgaver eller bare vejledning

Super service (hurtig

Super service (hurtig, venlig, overholder aftale, ringer om Êndringer) både ved planlagt service og akut reparation med gennemgang af de skiftede dele hvilket er rart så man forstår hvad der bliver lavet og hvad der var Þdelagt.

2025幎12月17日

Virkelig god service

Virkelig god service.
Ringede om morgen med en mÊrkelig lyd på bilen og kunne komme med med den med det samme.
Da det var en mindre fejl, fiksede de det med det sammen.
Rigtig venlig personale og virkelig service mindede.

2025幎12月15日
自発的なレビュヌ

Har brugt vÊrkstedet siden jeg flyttede

Har brugt vÊrkstedet siden jeg flyttede til Silkeborg for 10 år siden. For en der ikke har meget forstand på biler, er det vigtigt man kan stole på sin mekaniker - og det kan jeg her. De er dygtige - og er endnu ikke gået derfra med en dårlig fÞlelse - altid positivt.

2025幎12月10日

Tusinde mange gange tak for den fine anmeldelse Janie. Hilsen Martin

Dygtige

Dygtige, hurtige, ordentlige priser, super venlige og altid parat til at hjÊlpe.

2025幎12月8日

Tak for den fine anmeldelse. Glad for vi kunne hjÊlpe. Hilsen Martin

Meget imÞdekommende og venlige

Meget imÞdekommende og venlige. Jeg har stor tillid til Jer -og altid en fair pris.
I yder altid en god service og man fÞler sig velkommen. Mine bedste anbefalinger 🙏.

2025幎12月2日

Mange tak for de fine ord. Vi sÊtter stor pris på det. Hilsen Martin

Tesla specialister

Top service, transparente og fornuftige priser.
Har nu lige hentet min bil efter udfÞrt reparation på bl.a. udskiftning af bÞsninger til fast pris, nye bÊrearme og komplet bremsesÊt.. og som altid lidt mere. Det spiller bare! TAK MÞllers Auto.

2025幎10月7日

MÞllers-Auto からの回答

Hej Stella. Mange tak for de fine ord, vi er glade for at kunne hjÊlpe dig videre :D

Altid god service

Vi bruger MÞllers-Auto hver gang til begge vores biler. Altid en god oplevelse med god service.

2024幎12月1日

MÞllers-Auto からの回答

Glad for vi kan hjÊlpe. Tak for den fine anmeldelse

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。