anvÀnder nu varje dag, mÀrkte direkt att dragkedjorna sitter mjukt och gÃ¥r lÀtt utan att fastna, tidigare plÃ¥nböcker var alltid krÃ¥ngliga dÀr. fÀrgen Àr mer dÀmpad Àn bilderna, inget fel men jag undra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vill helst inte ens ge 1 stjÀrna till detta företag utan 0. Fick tvÃ¥ produkter som inte ens var i nÀrheten av vad jag hade bestÀllt. Försökte att kontakta dem i tvÃ¥ veckor, fick tillslut kontakt men d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde ett mobilskal som pÃ¥ deras hemsida och var precis ett som jag ville ha, fick ett helt annat plastikt billigt skal och har skrivit till företaget som tar bort mina mail. ANVÃND INTE detta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Supernöjd kund! Köpte ett par termiska vinterstövlar för kvinnor. Ãr supernöjd, passar perfekt, sitter bra, lÀtt att ta pÃ¥ och av. Bra mönster, varma och snygga! KÀngorna kommer jag att ha glÀdje av... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
skönt att ha allt på ett stÀlle
anvÀnder nu varje dag, mÀrkte direkt att dragkedjorna sitter mjukt och går lÀtt utan att fastna, tidigare plånböcker var alltid krångliga dÀr. fÀrgen Àr mer dÀmpad Àn bilderna, inget fel men jag undrade lite först.
BestÀllde ett mobilskal som pÃ¥ derasâŠ
BestÀllde ett mobilskal som på deras hemsida och var precis ett som jag ville ha, fick ett helt annat plastikt billigt skal och har skrivit till företaget som tar bort mina mail.
ANVÃND INTE detta företag, dom Àr INTE ÃRLIGA!
Vill helst ge detta företag ingen stjÀrna men det går ju inte!

Varning
Vill helst inte ens ge 1 stjÀrna till detta företag utan 0. Fick två produkter som inte ens var i nÀrheten av vad jag hade bestÀllt. Försökte att kontakta dem i två veckor, fick tillslut kontakt men de vill skicka nya produkter, nÀr jag vÀgrar det utan vill ha pengarna tillbaka så slutar de att svara mig. Det har nu gått 12 dagar och fortfarande inget svar eller pengar tillbaka trots 2 påminnelser via mail. Så nej jag rekommenderar EJ att handla från detta företag.

Moisere ããã®åç
So cute and fast delivery
Det Àr jÀtte dåligt
Det Àr jÀtte dåligt. Funkar inte . Jag Àr inte nöjd.
DÃ¥lig batterikapacitet och i vÀldigtâŠ
Dålig batterikapacitet och i vÀldigt plastig design
Lampan ger ett underbart sken.
Lampan fungerar bra. Och den ger ett hÀrligt sken.
Fast delivery
Easy to shop and good quality
Easy to shop and good quality
Clue in my new towelhanger needed helpâŠ
Clue in my new towelhanger needed help to be able to stay put on the wall but after that everything is perfect and I am happy that I bought it.
Poor quality
Poor quality.
Much too loud when setting the time and alarm.
Lens for display in the ceiling was not correctly adjusted.
Green display could be used as reading light although it was set to minumum

Multifunktionell rund smart sportklocka UR FUNKTION
Har köpt ett armbands klockan "Multifunktionell rund smart sportklocka" som gick inte att starta funktionen. Klockan lag pÃ¥ laddning men aldrig fungerade. Har försökt kontakta flera gÃ¥nger via mail för att returnera klockan och be en Ã¥terbetalning men de svarar inte. REKOMMENDERAS KÃP INTE NGN FRà N MOISERE.
The quality is terrible
I expected the quality of the suit to be much better. This quality is good enough to wear once, and even then, only for a trip to the forest. I haven't attached a photo, but you can see for yourself.

Dont buy
Dont buy, fake chineese things that dont match the pictures they present on website

Absolute scam
Absolute scam. Sent wrong products then stated I must pay all âreturnâ costs and if I wanted the original product I ordered, Iâd need to pay more for that too. Avoid at all costs, almost certain the products are all fake and potentially contain dangerous chemicals.

Nöjd kund
Nöjd kund.
Varorna levererade efter lång leveranstid,men förståeligt då varorna skeppas från ett annat land.
Mycket nöjd och rekommenderar...+++++
Undvik!
BestÀllning Àr borta, ingen svar, inga pengar. Scam!!!
Högsta varningen pÃ¥ detta företag ettâŠ
Högsta varningen på detta företag ett skÀmt. Köpte nålfiltade möss 5 st och det jag fick var 5 st "byggsatser" av billigt skrÀp.....! Går direkt i soporna. Taktiken Àr att marknadsföra varan och sen en lÀngre tids leverans vilket möjiggör för företaget att sÀlja flera innan klagomålen kommer. NÀr jag sen skriver och klagar så får jag bara ett svar som de tidigare svarat på gÀllande leverans.....SE UPP
Skyddet för bilrutan var skrÀp
Skyddet för bilrutan var inte likt annonserade bilden
varken i textur eller storlek
Rekommenderas inte!
BestÀllde tÀckduk till framrutan på bilen. Fick något som liknar silverfÀrgat papper som inte ens tÀcker rutan. Skulle vara med magneter och remmar att fÀsta i dÀcken. Inte en enda magnet och inga remmar på produkten jag fick.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ