Fantastiske bÞnner til en meget fornuftig pris, af dem jeg har smagt skilte isÊr Espresso Milano fra Vertuzzi sig ud. Min favoritkaffe indtil videre ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pakkeshoppen udleverede pakke til den gale kunde, men Mokkaland er erstattede min pake med en ny pÃ¥ nÊr en enkelt pose med 1000 g arabicakaffe der var blevet udsolgt i mellemtiden. Den fik jeg til gen... ãã£ãšèŠã
Havde kÞbt en stor pakke vandfiltre til Brita-systemet meget billigt. Modtog pakken dagen efter, men jeg kunne ikke fÃ¥ det til at virke, sÃ¥ jeg skrev til kundeservice. De svarede indenfor en time, og... ãã£ãšèŠã
Jeg super tilfreds med deres service og udvalget af kapsler til Dolce Gusto.. Mit valg falder altid pÃ¥ Espresso udvalget.. der er mange modeller at vÊlge imellem ð Endelig blive ved at have et go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mokkaland.dk er en online butik, der tilbyder alt indenfor kaffe. Vi har et stort udvalg af kaffekapsler, kaffebÞnner og generelt tilbehÞr. Her finder du kaffe til alle lejligheder, både morgen, middag og aften. Samtidig finder du altid et relevant udbud af afkalkning og rengÞringsprodukter så du kan vedligholde din maskine.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stort vareudvalg
Stort vareudvalg, gode priser, hurtig levering og solid indpakning. Kan kun anbefales.
God services
God services.
Fejl på varer, fik refunderet pengene med det samme.
Rigtig god og hurtig betjening..ð
God oplevelse
FÞrste besÞg på mokkaland.dk
Gode priser, godt udvalg og hurtig levering. Handler bestemt her igen
Tak for hurtig ombytnings pakke
Tak for hurtig ombytnings pakke. Alle er glade
Hurtig og god ekspedition af order.
Hurtig og god ekspedition af order.
Dejlig kaffe og hurtig levering ð
hurtig levering,og god kaffe og the
Supergodt tilfreds.Fint udvalg af produkter og hurtigâŠ
Fint udvalg af produkter og hurtig ekspedition.
Lynhurtig kaffe
Lynhurtig kaffe - fine âhverdagsbÞnnerâ til overkommelige priser.
Hurtig ekspedition
Hurtig betjening
Sendt afsted en time efter bestilling.
Fine produkter.
Gode priser på kvalitets produkter
Gode priser på kvalitets produkter.
Hurtigt levering.
Ikke sidste gang at jeg handler her.
Leveringstid lovet tid og i en god ogâŠ
Leveringstid lovet tid og i en god og sikker emballage.
Precio
Precio. Promociones. Ofertas accesibles y convenientes.
Stort udvalg
Stort udvalg.
Fair priser.
Hurtig levering.
Kan anbefales.
Fin chokolade og Te
Meget hurtig levering med fine produkter i pakken.
Super kvaliSupertet og lynhurtig levering.
Super kvalitet og lynhurtig levering.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã