Fantastiske bÞnner til en meget fornuftig pris, af dem jeg har smagt skilte isÊr Espresso Milano fra Vertuzzi sig ud. Min favoritkaffe indtil videre ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har brugt dem et par Ã¥r. De leverer prÊcis hvad de lover. God kaffe, hurtigt, hver gang. Jeg kÞber i sidste Þjeblik, fordi jeg ved de hurtigt leverer, inden jeg lÞber tÞr. At produktet sÃ¥ hol... ãã£ãšèŠã
Pakkeshoppen udleverede pakke til den gale kunde, men Mokkaland er erstattede min pake med en ny pÃ¥ nÊr en enkelt pose med 1000 g arabicakaffe der var blevet udsolgt i mellemtiden. Den fik jeg til gen... ãã£ãšèŠã
Havde kÞbt en stor pakke vandfiltre til Brita-systemet meget billigt. Modtog pakken dagen efter, men jeg kunne ikke fÃ¥ det til at virke, sÃ¥ jeg skrev til kundeservice. De svarede indenfor en time, og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mokkaland.dk er en online butik, der tilbyder alt indenfor kaffe. Vi har et stort udvalg af kaffekapsler, kaffebÞnner og generelt tilbehÞr. Her finder du kaffe til alle lejligheder, både morgen, middag og aften. Samtidig finder du altid et relevant udbud af afkalkning og rengÞringsprodukter så du kan vedligholde din maskine.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nem at finde det jeg ville kÞbe ogâŠ
Nem at finde det jeg ville kÞbe og meget hurtig levering
Forkert postnummer
Forkert postnummer, som bevirkede at jeg måtte kÞre 7 km. For at hente min pakke i menu i faxe på trods af at det tydeligt fremgik at min adresse var på postnummer 4654 faxe lsdeplads.

Mokkaland.dk ããã®åç
Very fast service.
Aroma Napoli
Aroma Napoli. Jeres hjemmeside lader forstå at kaffen er arrabica, men posen udelukker ikke at der er anvendt robusta. Det vil vi altid ungå.
Hurtig levering og fin kaffe
Hurtig levering og produkter somâŠ
Hurtig levering og produkter som forventet.
Altid hurtig betjening og stort udvalg
Hurtigt levering og godt produkt
Hurtigt levering og godt produkt
DÃ¥rlig service
Jeg kÞbte en Britta on tap pro vandfilter fra Mokaland og var meget skuffet over servicen. Da adapteren ikke passede til min vask, har jeg pakket den tilbage og kontaktet kundervice( Tobias). Her var jeg meget skuffet. Han begyndte at forklare, fÞrst helt Êrligt det passer ikke. Han forstår slet ikke min besked, at han konstant krÊvede nye krav, for at sende mig retur label, at dette ikke var acceptabelt, at den passer til alle vaske i Danmark, så han accepterede det ikke som sandt, at dette ikke kunne vÊre nok til at sende retur label til mig. For mig det var tydeligt at mine penge er bare spilt og han aldrig finder god grund til at få min vare returnet. Selvom man har 14 dage returnering. VÊrer opmÊrksom på, når I bestiller vare i den butik! De kan ikke returneres!

Mokkaland.dk ããã®åç
Fantastisk priser og udvalg
Fantastisk priser, hurtigt levering, og en af de eneste sÊlger af Vertuzzi kaffe brand som er en af de bedste brands indenfor Pour over coffee til en fornuftig pris â
Altid hurtig ekspedition og hurtigâŠ
Altid hurtig ekspedition og hurtig forsendelse
Godt udvalg som også udvides lÞbende
God service og hurtig svar på mail
God service og hurtig svar på mail. Da postnord mistede min pakke erstattede mokkaland med ny pakke med det samme
De bedste priser og hurtig forsendelse
De bedste priser og hurtig forsendelse
Love this site
Love this site. Fast and without troubles. Highly recommend
Meget glad for produkterne og hurtigâŠ
Meget glad for produkterne og hurtig levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã