Fantastiske bønner til en meget fornuftig pris, af dem jeg har smagt skilte især Espresso Milano fra Vertuzzi sig ud. Min favoritkaffe indtil videre 😀
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har brugt dem et par år. De leverer præcis hvad de lover. God kaffe, hurtigt, hver gang. Jeg køber i sidste øjeblik, fordi jeg ved de hurtigt leverer, inden jeg løber tør. At produktet så hol... もっと見る
Pakkeshoppen udleverede pakke til den gale kunde, men Mokkaland er erstattede min pake med en ny på nær en enkelt pose med 1000 g arabicakaffe der var blevet udsolgt i mellemtiden. Den fik jeg til gen... もっと見る
Havde købt en stor pakke vandfiltre til Brita-systemet meget billigt. Modtog pakken dagen efter, men jeg kunne ikke få det til at virke, så jeg skrev til kundeservice. De svarede indenfor en time, og... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mokkaland.dk er en online butik, der tilbyder alt indenfor kaffe. Vi har et stort udvalg af kaffekapsler, kaffebønner og generelt tilbehør. Her finder du kaffe til alle lejligheder, både morgen, middag og aften. Samtidig finder du altid et relevant udbud af afkalkning og rengøringsprodukter så du kan vedligholde din maskine.
Balshøje 1, 8530, Hjortshøj, デンマーク
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En god oplevelse
Lynhurtig levering af velduftende og velsmagende kaffebønner.
Indtil videre vil min kaffe og tilbehør til maskinen blive købt hos Mokkaland.dk.,
SUPER service !
SUPER ! service herfra.
Vi havde en maskine der havde fejl og var netop gået i reklamations perioden. Med andre ord den var faktisk lige nøjagtig uden for tidsfrist.
MOKKALAND fiksede det alligevel 100% - og vi fik en ny maskine UB !
KANON service - tak herfra !
Første klasse service!
Altid god at handle med
Altid god at handle med, nem hjemmeside. Rimelige priser. God
besked fra Mokkaland, fra de har modtaget ordren og til de sender pakken.
hurtig og høj kvalitetsforsendelse
Hurtig forsendelse
Hurtig levering. Vi bestilte 10 kasser kaffe og da vi åbnede vores pakke, var der fuld af hvid pulver. Så der må være nogle kasser, hvor kapslerne ikke er helt lukket
Uuuummmmm det er virkelig en fornøjelse…
Uuuummmmm det er virkelig en fornøjelse at prøve jeres forskellige kaffebønner, det er simpelthen så Nice når man værdsætter en rigtig god kop kaffe, tak fordi i eksisterer 👍
Meget hurtigt levering
Meget hurtigt levering. Super dejligt nå jeg nu bor på Bornholm.
Super produkter med stort udvalg fair…
Super produkter med stort udvalg fair priser og hurtig levering 👍🏼👍🏼👍🏼
super tilfredse 😊
Jeg super tilfreds med deres service og udvalget af kapsler til Dolce Gusto..
Mit valg falder altid på Espresso udvalget.. der er mange modeller at vælge imellem 🙏
Endelig blive ved at have et godt udvalg Til Dolce Gusto 😊
Godt produkt til meget favorabel pris.
Fint Godt Perfægt
Hurtig levering god service
God Service
Nem og overskuelig hjemmeside med beskrivelser af de forskellige - hurtig levering - så alt i alt god service
Nemt og enkelt, hurtig levering.
Det er nu anden gang jeg bestiller fra Mokkaland.dk, igen passede beskrivelsen af varen og forventet leveringstid 100 procent.
De varmeste anbefalinger herfra.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。