レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har bÃ¥de kÞbt og solgt bil hos Simon Hansen ved Molges Biler. Jeg oplevede en sÊrdeles jordnÊr, Êrlig og ligefrem service hos Simon. Her er der ikke noget "salgsgas" og floskler, der bliver talt Ã¥ben... もっず芋る

KÞbte en kompakt bil hos Simon Hansen/Molgesbiler. ImÞdekommende og godt behandling. Vi havde fundet bilen pÃ¥ nettet og ville prÞve en tur, det var som man kunne forvente ikke noget problem. Bilen var... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車垂堎
  3. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Molges Biler Dit one-stop destination for kÞretÞjer og komplet bilpleje! Find dit drÞmmebil blandt vores håndplukkede udvalg af biler til salg. Vores passion for biler driver os til at tilbyde dig de bedste kÞretÞjer til konkurrencedygtige priser. Uanset om du leder efter en pålidelig pendlerbil, en rummelig familie vogn eller noget sporty til weekendeventyr, har vi bilen til dig. Hold din bil i topform med vores professionelle mekaniske vÊrksted. Vores erfarne mekanikere er dedikerede til at sikre, at din bil kÞrer problemfrit og sikkert. Fra rutinemÊssige serviceeftersyn til avanceret reparation - vi har ekspertisen og udstyret til at håndtere det hele. Vi er her for dig, når uheldet er ude. Vores skadescenter er her for at hjÊlpe dig med at genoprette din bil til sin tidligere skÞnhed efter en ulykke. Vores dygtige team er klar til at håndtere alt fra mindre skrammer til stÞrre skader. Uanset om du leder efter din nÊste bil, har brug for pålidelig vedligeholdelse eller skal have din bil repareret efter en skade, er Molges Biler dit fÞrstevalg. BesÞg os i dag for en unik biloplevelse!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

25件のレビュヌ

God og hÞjflig betjening

God og venlig betjening i forbindelse med en forsikringssag. Molges Biler forsÞgte hvad de kunne, i forhold til at hjÊlpe med at undgå en totalskadeerklÊring, men i sidste ende er der jo regler, der skal fÞlges. Fik fred og ro til at tÞmme bilen og hjÊlp med hjulskifte.

2025幎9月24日
自発的なレビュヌ

Benyttede Molges Biler til en forsikringsskade og det gÞr jeg gerne igen. God kommunikation, fleksibilitet, service og upÃ¥klageligt plade- og malerarbejde. Samtidig blev jeg udstyret med en fin lille lÃ¥nebil - Topkarakter herfra👍👍

2024幎11月26日
自発的なレビュヌ

Vil gerne fremhÊve at det var super

Vil gerne fremhÊve at det var super service og fik lÞst et problem som jeg har forsÞgt lÞst de sidste 2 år hos Mercedes i KÞbenhavn men uden held. (Mercedes KÞbenhavn kunne ikke skaffe en sparepart )
Har nu fået skifte sÊdefÞler hos Molges Biler og er super tilfreds.
Også god og effektivt service fra Benjamin som tog i mod mig på vÊrksted.
Mvh
Nicolai Nygaard

2024幎10月29日

Kan kun anbefale Molges Biler

Kan kun anbefale Molges Biler.
Har lige hentet min bil fra reparation og sikke et sublimt arbejde der er blevet udfÞrt.
Ydermere var bilen rengjort så det fÞltes nÊsten som at sÊtte sig ind i en ny bil.
Brug dem hvis i skal vÊre sikre på, at tingene bliver gjort korrekt/rigtigt.

2024幎10月2日

Fantastisk service

Jeg reprÊsenterer en virksomhed med 40 firmabiler. Vi har i mange Ã¥r benyttet os af Molge’s Biler / Suhrs Auto. Der er altid super service og de klarer problemerne sÃ¥ hurtigt de kan. Flexibilitet er deres mellemnavn. Flere ansatte er derfor ogsÃ¥ begyndt at benytte vÊrkstedet. Altid mÞdes man med et smil fra alle, bÃ¥de mekanikere, ledelsen og Hr. Claus🙈💪

2024幎4月17日

Super god service

Super god service. På trods af en bil der drillede og der blev brugt lang tid på den så blev der ikke skrevet ekstra på regningen. Lånebilen var en flot ny Opel Corsa. Her bliver kunderne behandlet med respekt, og selvom jeg lidt utålmodigt ringede et par gange så fik jeg en god service og fik gode forklaringer når jeg spurgte. Godt arbejdet!!

2024幎3月18日

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!! fantastisk service, super sÞde medarbejdere, kan kun varmt anbefales herfra.

Jeg fik mere end jeg forventede, hvilket ikke er normalt hos tidligere mekanikere. Jeg har intet styr på biler, men jeg fÞlte mig på INGEN måde snydt eller "kÞrt over" af fagsprog.

2019幎11月12日

Molge biler👎

Har kÞbt bil hos Molge, og efter en tid kom der en meddelelse i instrumentbordet om polutions fejl. Og der havde vÊret en knagelyd fra trÊkakslen. Jeg kÞrte fra BrÞnderslev til Kastrup og bilen blev lavet i alle ender og kanter og afsluttet med en vask. SjÊldent har jeg fået en sådan service og venlighed, troede jeg.
Der gik ca. 14 dage, så viste det sig han bare havde fyldt manchetter med fedt så de ikke larmede og slukket fejlen i computeren. NÊste gang gad jeg ikke kÞre til SjÊlland. En feriedag, brÊndstof, bropenge og en bil som stadig ikke virker, så er det billigere bare selv at lave bilen Þv.

Lars Vejby.

2019幎1月19日
自発的なレビュヌ

Find dig en anden forhandler end Molges

Bilen var istykker fra start, sommersÊkne jeg fik med var ikke alene Þdelagte men også den forkerte stÞrrelse. Og stÞrrelsen på dÊkne kendte vÊrkstedet ikke noget til og de dÊk jeg fik var, suprise, igen forkert i stÞrrelsen.
Og så er de ikke til at komme i tlf kontakt med og de besvare ikke mails.
Service er ikke en del af deres koncept tilsyneladende

2018幎6月8日

Yderst tilfredsstillende service.

KÞbte for få uger siden en MB af Molges biler til en fornuftig pris. I handlen indgik vores "gamle" Skoda Superb med mere en 400.000 km på tÊlleren. Molges Bilers sÊlger Simon gav en hÊderlig pris for denne.
På MB skulle vi have monteret trÊk for at bilen var interessant for vores vedkommende og vi kunne handle. Simon gav et yderst rimeligt tilbud på montering af et nyt trÊk som vi ikke kunne afslå. Så handlen kom i hus og ganske få dage efter var bilen klar til afhentning monteret med trÊk.
Efter små 10 dage modtog vi reg.attesten fra Skat i postkassen. Til vores forundring stod der intet på attesten vedr. trÊk. Vi tog fat i Simon for at hÞre hvordan og hvorledes. Simon ville undersÞge og vende tilbage hurtigst muligt med svar. Kort efter meldte Simon tilbage at forholdet var bragt i orden og vi ikke skulle spekulere mere på det. Samme dag få timer efter kunne vi på nummerplade.net konstatere at bilen nu var listet med trÊk.

Små 3 uger efter kÞb fik vi pludselig en mandag aften totalt nedbrud på bilen. Bilen blev bugseret 83 km på ryggen af en Falck bil ind til Molges Biler. Da vi ikke havde Falck abonnement skulle bugsering afregnes kontant på stedet. Kvittering blev sendt videre til Molges Biler som allerede dagen efter satte belÞbet ind på vores konto. 2 dage efter var bilen repareret og klar til afhentning.

Bortset fra det irritationsmoment det er når bilen går i stykker, er alt forlÞbet gnidningsfrit og professionelt og Simon har ydet fortrinlig service både ved handlen såvel som under nedbruddet.

2017幎7月18日
自発的なレビュヌ

Super godt, skal jeg dog sÊtte finger på noget !

Efter mange timer prÞvekÞrsel af en Skoda Fabia, kÞbte vi den, jeg havde dog ikke tjekket cd afspilleren som ikke duede. Den blev skiftet uden beregning, og med et smil, som resten af oplevelsen hos molges har vÊret . Alt har vÊret rigtig godt, skal jeg dog sÊtte finger på noget, så manglede der side tal på slutsedler og et logo fra danske Automobil forhandlere ( eller hvad de hedder ) havde vÊret rart.

2016幎7月4日

Super fin behandling

I forbindelse med kÞb af min "nye" bil har jeg oplevet en rigtig god service hos Molges Biler: En OK fair byttepris for min "gamle" bil, hurtig klargÞring af den nye og ikke mindst en super behandling fra Simon. Kan varmt anbefales.

2015幎12月29日

Serviceminded og kompetent autoforhandler

Hej

Jeg har kÞbt min seneste bil (VW Jetta 2012) fra Molges biler.
Jeg er bestemt overrasket over hvor serviceminded og venlig Simon og Klaus er fra Molges biler.
Vores nye bil blev klargjort inden for få dage, og alle nÞdvendige papirer hurtig ordnet.

Jeg og konen gik med med stort smil fra Molges biler med en positiv oplevelse og handel, og det er garanteret ikke sidste gang vi kÞber bil her.

Molges biler kan stÊrk anbefales hvis i vil kÞbe en ny bil.

2015幎11月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。