レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÞllehuset har de smukkeste omgivelser og de fineste lokaler. Vi holdt begravelseskaffe der, men aldrig har jeg fÃ¥et sÃ¥dan noget dÃ¥rligt brÞd. bollerne var tÞrre og' smÞr smagte af fryser, samt af... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi tilbyder også overnatning på vores hotel, som kun ligger 400 meter vÊk. Se mere på www.lisboa.dk

• Skovalleen 45, 9900, Frederikshavn, デンマヌク

• mollehuset.dk

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

27件のレビュヌ

Smukt sted med dårlig mad ᅩ

MÞllehuset har de smukkeste omgivelser og de fineste lokaler.
Vi holdt begravelseskaffe der, men aldrig har jeg fået sådan noget dårligt brÞd.
bollerne var tÞrre og' smÞr smagte af fryser, samt af leverposteg.
Lagkagen var underlig, og heller ikke indbydene at se på.
Þv, det var så Êrgeligt, når nu stedet er så smukt og historisk.

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ

Har fÃ¥et virkelig lÊkker mad fra

Har fÃ¥et virkelig lÊkker mad fra MÞllehuset fÞr, og forretten var rigtig god (tumousselagkage). Hovedretten (flÊskesteg) var derimod en skuffelse. Steg, rÞdkÃ¥l og hvide kartofler var fine, men saucen smagte mere som en vildtsauce, og de brune kartofler var decideret ringe. SÃ¥ Êrgerligt

2026幎2月7日

Julefrokost hos MÞllehuset i Frederikshavn: En katastrofe fra start til slut

Vi var seks voksne og en lille baby afsted til deres julefrokost med buffet – en oplevelse, der desvÊrre endte som en af de mest uprofessionelle arrangementer, jeg nogensinde har deltaget i.

Allerede ved bookingen informerede vi om, at vi kom med baby og Þnskede et bord ved et vindue, så vi kunne have barnevognen tÊt på og i synsfelt. Det blev bekrÊftet uden tÞven.

Da vi ankommer, viser det sig, at ja, bordet stÃ¥r ved et vindue – men pÃ¥ den anden side af vinduet er der en skrÃ¥ning ned mod vandet, hvor en barnevogn selvfÞlgelig ikke kan stÃ¥. Med andre ord: LÞftet blev ikke opfyldt, og barnevognen skulle placeres et sted, hvor vi slet ikke kunne se den. En rigtig dÃ¥rlig start.

Men det var desvÊrre kun begyndelsen.

Vi satte os 10 minutter fÞr, som de beder om. Alligevel gik der 45-60 minutter, fÞr der overhovedet kom nogen for at spÞrge, hvad vi ville drikke. NÃ¥r man kun har 3 timer til hele arrangementet, er det fuldstÊndig uacceptabelt. Da drikkevarerne endelig kom, manglede der selvfÞlgelig en – og selv efter at have gjort opmÊrksom pÃ¥ det, gik der yderligere 5-10 minutter, uden at noget skete. Det virkede som om personalet konstant glemte tingene og lÞb rundt uden overblik.

Vi bemÊrkede hurtigt, at det ikke kun var os: Bordene omkring os ventede også helt op mod en time på deres drikkevarer. Mange gÊster klagede hÞjlydt over manglende betjening, dårlig service og et personale, der tydeligvis ikke havde styr på noget som helst. Stemningen i lokalet var alt andet end julestemning.

Buffeten var heller ikke i nÊrheden af at vÊre pÃ¥ plads. Der manglede kontinuerligt basale retter som flÊskesteg, kartofler, fiskefilet osv. GÊster stod i kÞ flere gange, blot for at opdage, at fadene igen var tomme – og at der kunne gÃ¥ 5-10 minutter, fÞr noget blev fyldt op. Kvaliteten af maden var ok, men bestemt ikke nok til at redde helhedsoplevelsen.

Dertil kommer, at man lÊgger et Þlkort pÃ¥ bordet med 15 forskellige Þl – men kun har 3 pÃ¥ lager. En detalje, der meget godt opsummerer hele aftenen: Masser af lÞfter, ingen levering.

Jeg har sjÊldent oplevet så dårlig organisering, så langsom service og så lidt overblik ved et arrangement, der burde vÊre planlagt i god tid og kÞrt på rutine. Det virkede, som om personalet var alt for få, alt for stressede og uden koordinering.

Alle ved vores bord var enige: Dette var ikke en julefrokost – det var et kaos.

Det er desvÊrre tydeligt, at dette ikke kun var et enkeltstående tilfÊlde. EfterfÞlgende kan vi se, at mange andre har oplevet det samme.
Min anbefaling er derfor klar: Afmeld hvis du har booket, og spar dig selv for skuffelsen.

2025幎11月30日
自発的なレビュヌ

Absolut ikke noget at skrive hjem om - at det er lykkes vÊrtsparret at holde 20 års jubilÊum, kan undre.

Vi var inviteret til en “fredags tapasplanke”. Vi blev modtaget af en tjener, som bestemt ikke var nogen humÞrbombe. Ved bestilling af alkoholfri Þl, fik vi et foredrag om, hvorfor man ikke kunne servere Furs gode Þl. Hvorfor var de sÃ¥ pÃ¥ det udleverede kort?
Bordet var dÊkket med en tynd papirserviet, en lille tallerken og en kagegaffel. Ingen lÊkker stofserviet! Vi bad om bestik og fik at vide, at det hÞrte ikke til denne servering - kÞkkenet ville ikke have det! Hvordan skulle vi så spise? Med fingrene? Og hvordan skulle vi tage maden fra brÊttet, som heller ikke var forsynet med nogen form for bestik. Vi fik dog bestik! Men fÞrst da jeg tilbÞd at kÞrer hjem efter det! BrÞd? Nej, det hÞrte ikke til denne servering, som var forsynet med en grissinistick pr person og to små tynde tÞrrede stykker brÞd. Men han kunne da godt finde lidt brÞd - og ja, 6 bitte små tÞrre skiver til 3 personer - 25 kr ekstra. I Þvrigt havde vores vÊrt bestilt planken til 3 personer - som hun havde gjort mange gange fÞr - får nu af tjeneren at vide, at hun nÊsten lyver, selvom det kunne dokumenteres ved hjÊlp af billeder, men nej! det kunne ikke vÊre i MÞllehuset hun havde spist. Lidt lÊkkert brÞd og smÞr til charcuteriet - (som i Þvrigt var anrette som noget, der lignede et trafikuheld, men var lÊkkert, da vi fik sorteret lidt i det, måske gode rester fra kongebesÞget!) - ville have hÞjnet oplevelsen.
De to stjerner skyldes udelukkende at vi hyggede os med vores vÊrt, ikke pga stedets service med en ubehÞvlede tjener, der slet ikke fortjener nogen stjerne. I Þvrigt er det uhÞrt at en tjener diskuterer med og irettesÊtter kunderne, og da slet ikke når han er helt galt afmarcheret. Da vi gik, vendte han hovedet vÊk, og ville slet ikke sige farvel til os. Vores vÊrt har flere gange fået denne planke til 3 personer, men nu kan den kun bestilles til et antal deleligt med 2. Osten på brÊttet var hård som granit, og da vi spurgte om navnet, fik vi oplyst at det var en Grand, som er hård. Hvortil jeg svarede, at den heller ikke blev mindre hård af, at man serverede den med parafinskorpen på!
Elendig service! Meget elendig service!!
14 dage senere!
Jeg ved, at vores gode veninde og vÊrt, har skrevet til MÞllehuset om den oplevelse, som var betydelig dyrere, end det hun havde forventet - uhÞrt at man skal bestille til 4 for at få en planke til 3 - man regner med at kokken kan tÊlle. Hun har INTET hÞrt som svar, så jeg må formode at MÞllehuset er helt lige glad med sit omdÞmme, og det vil vi nok ikke gÞre noget for at forbedre, men derimod gerne fortÊlle om oplevelsen. Rigtig synd for stedet, der har en fantastisk beliggenhed og tidligere en fantastisk god service.
Og så Êndrer jeg til en stjerne - da man ikke kan give mindre!

2025幎9月5日
自発的なレビュヌ

Meget dårlig oplevelse både mht. mad og betjening

Vi havde bestilt bord i rigtig god tid og samtidig fortalt, at en sad i kÞrestol. Vi kunne se, at vi ikke kunne komme ind ad hoveddÞren, så min mand gik ind og spurgte en tjener, hvordan vi kunne komme ind med kÞrestolen. Vi skulle så ind ad en sidedÞr. Vi regnede med, at tjeneren ville gå hen og låse dÞren op indefra, så vi kunne komme ind, men det gjorde han ikke, så min mand måtte hele vejen tilbage, for selv at gå ind og åbne dÞren.
Indenfor måtte vi selv finde et bord, stearinlyset blev ikke tÊndt og menukortene, måtte vi også selv finde. De havde set bedre dage og vi fandt hurtigt ud af, at de bestemt ikke var ajourfÞrt.

Langt om lÊnge kom en meget lidt imÞdekommende tjener hen til vores bord og eftersom han ikke sagde noget, sagde min mor friskt "Jamen goddag" hvilket han ignorerede.

Vi bestilte 3 x KrondyrkÞlle frisk fra rygeovnen med Êblechutney og små salater og sprÞdt. Vi spurgte, om der evt. var kartofler til, det var der ikke, det var små stykker brÞd evt rugbrÞd. Så vi bestilte pommes frites til.

Da tjeneren kom med maden, var det bestemt ikke en kÞlle, men derimod meget tyndt skåret kÞd, som var camoufleret af noget salat. Det hele smagte incl. kÞdet af ruccola og soltÞrrede tomater. Dags dato ved vi stadig ikke, hvad det var vi fik serveret. Ja, vi kunne have sagt, at det ikke var det, vi havde bestilt, men efter at have vÊret mÞdt af en tjener, som havde den attitude fra starten af, så valgte vi, at skrabe det meste af og spise pommes fritterne, så vi kunne få betalt og komme derfra hurtigst muligt.

Det var fÞrste gang, vi var der og blev bestemt også sidste.

2025幎7月12日

Bestilte en smÞrstegt rÞdspÊtte

Bestilte en smÞrstegt rÞdspÊtte. Fik den ind og så var den totalt rå indeni. Sagde de bare ku stege den lidt mere, behÞvede ikke en ny, men da jeg fik den ind ihen var den stadig ikke stegt. Kokken sagde, at kÞdet på de små ben ikke behÞvede at vÊre stegt, da man ikke spiser det. Nu er jeg frederikshavner, og jeg elsker kÞdet på de små ben. Kom stadig til at betale fuld pris for en fisk der var rå...

2025幎7月9日
自発的なレビュヌ

Vi havde set frem til kaffebord efter

Vi havde set frem til kaffebord efter en bisÊttelse i Frederikshavn, det var en stor skuffelse, der blev serveret tÞrre boller med skrabet smÞr og en kringle/kage der ikke var vÊr at spise selvom den var forsÞgt “genoplivet“ i ovnen inden serveringen.
Utroligt MÞllehuset vil vÊre bekendt at servere så dårligt brÞd!
Vil absolut ikke anbefale andre at holde nogen form for kaffebord der.

2025幎4月23日

VI KOMMER ALDRIG IGEN!

SÞndag d. 15 dec 2024 til julefrokost i mÞllehuset, Frederikshavn. De reklamerede med "et brag af en julefrokost" vi reprÊsentere 18 personer. Maden var meget ringe, ingen julemad men tÞm kÞleskabet smÃ¥ rette som var kedelig og havde ikke set skyggen af jul, altsÃ¥ der var lidt jul over de kedelige klatkager med kirsebÊrsauce, tÊnk at man kan tillade sig at tage 275 kr pr. Kuvert
. Der var igen smag, og der var simpelthen for lidt mad. Jeg kan ikke anbefale julemenuen hos MÞllehuset Frederikshavn!!!

2024幎12月15日

GennemfÞrt dårlig oplevelse

Vi har vÊret til Mortens aften. Det var mildest talt en gennemfÞrt dårlig men til gengÊld dyr oplevelse. Ud af de (måske) 4 tjenere var der een kvinde med accent, der gjorde hvad hun kunne (derfor 1 stjerne) resten af tjener staben var mildest talt noget rod. Og så var de heller ikke til at komme i kontakt med. Vi forsÞgte at fortÊlle på en yderst pÊn måde, da vi blev spurgt at tjeneren, om maden var ok, at maden var lunken, sovsen var meget tynd og de brunede kartofler intet smagte af, til gengÊld var kÞdet tÞrt, så fik vi et lunkent svar om at det er kun nordjyder der vil have tyk sovs
Til gengÊld brugte vi 1045 kr på 3 kuverter incl drikkevarer.
Det er mange år siden jeg sidst har vÊret i MÞllehuset og mon ikke det var sidste gang nogensinde

2024幎11月10日

Vi kommer aldrig igen!

Vores kylling sandwich var sÞbet ind i olie og smagte af fisk.
Stjerneskuddet var brÞdet sort og Brandt
Fisken var så saltet at men skulle tro de havde tabt salten der ned i pyntet var vidsne blade på og helt slatten vores snack mandler var brÊndte og nÊsten u spiselige. Vi ventede 50 min på maden

2024幎7月18日

Misinformeret om retten

Øv for en dårlig oplevelse.
Sidder med god udsigt, klar til at bestille og nyde en frokost med min kÊreste og datter efter en god gÃ¥tur i omrÃ¥det. SpÞrger ind til retten som hedder ‘KrondyrskÞlle’ og fÃ¥r afvide det er et stykke kÞlle som smager af vildt kÞd med lidt salat ved siden af. Da retten kommer ligger der skiveskÃ¥ret tÞrt kronddyrs kÞd, som nÊsten ikke er til at tykke igennem. Retten er overhovedet ikke noget for mig, jeg kan ikke lide den og spiser ikke af den. Dette fÃ¥r efter noget tid min kÊreste til at gÃ¥ ind med den og informere om at vi havde forestillet os noget helt andet, efter at have spurgt ind til hvad retten bestod af. Her bliver han blot mÞdt af at der desvÊrre ikke er noget af gÞre ved det, nu vi selv har bestilt den. Han spiser retten, til trods for det heller ikke var noget for ham, min er der blot taget en lille bid af. Bliver ikke tilbudt en anden ret eller givet afslag i prisen.
Vi sad mest af alt i tavshed, mega skuffede over retten og med Þdelagt humÞr og stadig sultne maver.
Alt i alt mega skuffede over denne oplevelse hos jer, som ellers ligger et meget idyllisk sted.

2023幎8月30日

Rigtig dÃ¥rlig oplevelse 👎🏿d20/4 /23 var min mand og jeg pÃ¥ besÞg

d20/4 /23 var min mand og jeg på besÞg i MÞllehuset for at fejre min mands fÞdselsdag
Et smukt sted men en tjener der var ret så uengageret.
Vi afgav vores bestilling og efter ca en halv time kom tjeneren med retten til min mand , og sagde han havde et problem med min ret ,for han havde skrevet noget forkert i bestillingen , spurgte om jeg kunne spise rÞdspÊtte i stedet , det var jeg ikke meget for , men jeg syntes der blev lagt sÃ¥ meget pres pÃ¥ mig at det endte med at jeg sagde ja og bad om den til samme pris som den anden ret . Men bevar mig vel der var sÃ¥ og sige ikke kÞd pÃ¥ ,og tÞr var den ogsÃ¥ , sÃ¥dan en kan man altsÃ¥ ikke vÊre bekendt at sÊlge. Da tjeneren spurgte om det havde vÊret godt , sagde jeg ,det var den ringeste rÞdspÊtte jeg nogen siden havde fÃ¥et . Var inde for at betale og der blev hverken sagt det ene eller andet, og sÃ¥ var tjeneren og en mere forÞvrigt ude inden vi havde forladt lokalet ,en meget ringe opfÞrelse . Synd for sÃ¥dan et smukt sted , men vi kommer der aldrig mere 👎🏿

2023幎4月20日

Nytårsmenu

Har netop fået MÞllehusets nytårsmenu. Desserten var rigtigt god, men forretten og til dels hovedretten var så saltet, at det Þdelagde menuen til lidt over 400 kr.

2022幎12月30日

Aldrig nogensinde mere

Dette var sÃ¥ 2. Og allersidste gang jeg/ vi lÊgger vores penge i MÞllehuset. Begge gange dÃ¥rlig/ ingen betjening. Mega dÃ¥rligt mad. NÃ¥r der endelig var noget pÃ¥ buffén. Pinligt at vÊre vÊrt til en julefrokost, og ens gÊster mangler mad og drikke vare. GØR DET ALDRIG IGEN.
Og vil hermed advare alle om ikke at gÞre det.
Vi havde en vegetar med som gÊst. Og havde spurgt og det var et problem og om de kunne lave noget til denne. Det var ingen problem fik vi af vide. Det de kunne mÞnstre var en total klam tÞr og grÃ¥ burger. 👎

2022幎12月2日
自発的なレビュヌ

En meget dårlig oplevelse.

Var lÞrdag d. 3 dec 2022 til julefrokost i mÞllehuset, Frederikshavn. De reklamerede med "et brag af en julefrokost" vi reprÊsentere 19 personer, og derud over var der 12 andre gÊster. Maden var meget ringe. Der var igen smag, og der var simpelthen for lidt mad. Nogle fik ikke steg, og nogle fik ikke hamburgerryg. Til silden skulle vi hele tiden selv påpege at brÞdkurven var tom. Vi skulle selv hele tiden bede om drikkevarer og påpege at vand karafler var tomme. Jeg kan ikke anbefale julemenuen hos MÞllehuset Frederikshavn.

2022幎12月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ