レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na mijn bestelling van een super leuk jasje ontving ik een leuke mail wat begint met Lieve.. Dat onderscheid jullie van alle andere online bestellingen.

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Dit is een leuke site met leuke kleding voor ieder wat wils. Verschillende prijsklassen. Ik heb er al 2 keer iets besteld. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. En dan mee doen aan een leuke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was netjes verpakt. Helaas verkeerde het artikel niet in goede staat maar dit werd heel snel en vriendelijk opgelost. Dit maakte veel goed! Op deze website rondk... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Molly&My! Hier kun je de mooiste merken voor vrouwen en kinderen shoppen. Bij ons vind je een groot en breed assortiment van de mooiste kleding voor vrouwen. Onze selectie dameskleding bestaat uit: Neo Noir, Karmamia, Noella, Co’Couture, Pieces, Cras, Gestuz, Global Funk, Gossia, Munthe, HunkÞn, Ball sweat blouses, Sofie Schnoor, Valentin Studio, Ravn, YAS, Liberte, Bruuns Bazaar, Lollys Laundry, Love&Divine en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils en in elke prijsklasse. Op onze sociale media kun je onze stijlen in verschillende maten en vormen zien. Wat schoeisel betreft, hebben wij de grootste selectie van Copenhagen Shoes en een heleboel prachtige Angulus schoenen. Naast een groot en breed assortiment dameskleding hebben we ook de mooiste merken voor kinderen. Bij Molly&My verkopen we Konges SlÞjd, Joha, Name it, Wheat en Marmar. Bij Molly&My richten we ons niet alleen op kleding, maar ook op sieraden, huidverzorging, make-up en accessoires voor je huis. Bij Molly&My streven we naar tevreden klanten en daarom hebben we een gemakkelijk toegankelijke klantenservice via e-mail, sms, telefoon en op alle sociale media. Als je dagelijkse inspiratie wilt, volg ons dan graag op sociale media. Als je bij Molly&My winkelt, ben je verzekerd van een snelle levering! We verzenden pakketten vanuit ons magazijn van maandag tot en met zaterdag. Veel winkelplezier!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Pre order jurk

Ik heb een pre order geplaatst en deze is netjes geleverd in de maand wat verwacht werd. Ik kreeg netjes een melding toen de jurk verstuurd was en wanneer de leverdatum was.

2026幎4月17日
5぀星のうち4の評䟡

Pre-order en klantenservice

Mijn bestelling waren jurken van een pre-order. Maar ze reageren snel en denken mee in oplossingen om te zien of het op tijd binnen is voordat je de jurken nodig hebt! Het aanbod is prachtig. Het retourneren van een product is een beetje onduidelijk, omdat bij je bestelling een briefje zit met qrcode die je kan gebruiken om te retourneren, maar op de website werkte dat net iets anders. Echter de klantenservice vind ik subliem, antwoorden zeer snel en zijn zeer klantgericht!

2026幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Negatieve ervaring

In maart een jurk geretourneerd en het geld staat nog steeds niet op mijn rekening. Iedere keer als ik mail krijg ik reden waarom het “nog niet gelukt is” om het geld over te maken naar mijn rekening. Helaas een negatieve ervaring.

2026幎4月15日
5぀星のうち1の評䟡

Retourneren niet zoals vermeld op site!

Bestellen gaat goed en wordt ook snel geleverd. Retourneren is niet klant vriendelijk. €9,45 voor retourlabel.

Op site staat 2-5 dagen retour verwerking nadat het in Magazijn is aangekomen. Magazijn is hier misleidend want deze is in Denemarken waardoor pakket 30 dagen onderweg kan zijn.

Je moet ook echt 30 dagen wachten en dan pas kan je weer mailen voor vragen als je je geld nog niet hebt.

Dit zal de enige keer zijn dat ik hier bestel want je moet hiervoor een administratie bij gaan houden.

2026幎4月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス