企業情報

2. 金融ブローカー
  3. 金融コンサルタント
  4. ローン代理店

当該企業による記述

MoneyPanda to serwis, który pomaga Ci świadomie wybierać pożyczki i chwilówki — bez pośpiechu, bez presji i bez ukrytych obietnic. Naszym celem jest jasne wyjaśnienie różnic między ofertami, tak aby decyzja była prosta i logiczna. Działamy jak doradca, który stawia na fakty, a nie na marketingowe hasła. Na platformie znajdziesz pożyczki ratalne oraz krótkoterminowe chwilówki pochodzące wyłącznie od wiarygodnych instytucji. Każdą ofertę przedstawiamy w przejrzysty sposób: podajemy koszt, RRSO, całkowitą kwotę do spłaty i zasady przedłużenia. Nie koloryzujemy i nie obiecujemy „najlepszej oferty dla każdego” — pokazujemy realne parametry, abyś mógł sam ocenić, co ma sens w Twojej sytuacji. Korzystamy z algorytmów, które pomagają dopasować oferty do podstawowych kryteriów użytkownika, ale to Ty podejmujesz decyzję. Naszą rolą jest ułatwić porównanie i wyjaśnić konsekwencje finansowe, nie nakłaniać do zaciągania zobowiązań. Dbamy również o bezpieczeństwo danych. Wszystkie wnioski przechodzą przez zabezpieczone połączenia, a partnerzy spełniają wymagane normy branżowe. MoneyPanda powstała po to, by wybór pożyczki lub chwilówki był spokojnym, racjonalnym procesem. Bez presji, bez niejasności — z pełną świadomością kosztów i dostępnych możliwości.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Wszystko super

Wszystko super. W zaledwie 3 minuty udało mi się znaleźć ofertę z niskim RRSO. Przekierowanie na stronę firmy pożyczkowej zadziałało błyskawicznie, bez żadnych błędów.

2026年4月16日

Może być

Może być, choć ofert jest tak dużo, że na początku można się pogubić. Ale jak się już ustawi te filtry po swojemu, to zostają same konkretne opcje. Najlepiej patrzeć na całkowity koszt, bo te reklamy o 0% to czasem haczyk, a tutaj MoneyPanda fajnie to wyłapuje i pokazuje prawdę.

2026年4月10日

Spoko serwis

Spoko serwis, bez ściemy. Wszystkie koszty podane jasno, RRSO się zgadza z tym co potem dają w umowie (przynajmniej w moim przypadku). Nie trzeba się rejestrować żeby sprawdzić listę ofert, co dla mnie jest dużym plusem bo nie znoszę spamu na mailu.

2026年4月6日
5つ星のうち5の評価

Zawsze sprawdzam oferty na takich…

Zawsze sprawdzam oferty na takich portalach, bo szkoda mi kasy na wysokie prowizje. MoneyPanda ma o tyle fajnie, że te ich zestawienia są mega czytelne - od razu widzisz ile oddasz w sumie, a nie tylko gołą ratę. Ostatnio szukałem tysiaka na szybko i przez te filtry znalazłem opcję bez żadnych opłat dla nowych. Serio, warto poświęcić te 2 minuty na porównanie, zamiast brać w pierwszym lepszym miejscu.

2026年3月9日

Porównywarka pomocna

Porównywarka pomocna, sporo ofert których wcześniej nie znałem. Tylko jedna uwaga - przydałoby się więcej opcji sortowania, np. według opinii innych użytkowników. Ale i tak zaoszczędziłem ze dwie godziny szukania po googlach. Ostatecznie wziąłem pożyczkę w tej firmie co była na samej górze i wszystko poszło gładko.

2026年2月23日
5つ星のうち5の評価

Dzięki nim nie wtopiłem w drogą…

Dzięki nim nie wtopiłem w drogą pożyczkę. Wszystkie parametry widoczne na jednej stronie, łatwe porównanie i szybki przeskok do wniosku. Cenię za uczciwe podejście do klienta i brak ukrytych kosztów w opisach.

2026年2月3日
5つ星のうち5の評価

Używam już któryś raz z rzędu jak…

Używam już któryś raz z rzędu jak potrzebuję podreperować budżet przed wypłatą. Najbardziej lubię te opcje filtrowania po okresie spłaty, bo nie każdy chce brać kasę na 2 lata, czasem trzeba tylko na 30 dni. Wszystko w jednym miejscu, nie trzeba mieć otwartych 20 kart w przeglądarce. Bardzo ułatwia życie.

2026年1月29日

Wszystko niby ok

Wszystko niby ok, oferty aktualne i szybko można przejść do wniosku. Dałbym 5 gwiazdek, ale strona na moim starym huaweiu trochę długo się wczytywała jak zaznaczyłem dużo filtrów naraz. Ale ogólnie warto zajrzeć przed braniem jakiejkolwiek kasy, bo wybór jest naprawdę spory.

2026年1月24日
5つ星のうち5の評価

Dla mnie najważniejsze było to

Dla mnie najważniejsze było to, żeby nie wpakować się w jakieś ukryte koszty. Na moneypanda.pl fajnie widać RRSO i tę całkowitą kwotę do oddania - to mi uratowało tyłek, bo jedna oferta wyglądała super, a jak porównałem ją z drugą tutaj, to się okazało że prowizja zjada połowę oszczędności. Strona prosta, bez zbędnych bajerów, po prostu robi swoją robotę

2026年1月20日

Dobra stronka

Dobra stronka, wszystko w jednym miejscu i bez zbędnego gadania. Brakuje mi tylko trybu ciemnego (dark mode), bo wieczorem trochę razi po oczach jak się przegląda oferty na telefonie, ale poza tym to top. Oferty aktualne, przekierowania działają bez błędów. Polecam.

2026年1月12日
5つ星のうち5の評価

Dobra robota z tą stroną

Dobra robota z tą stroną. W końcu nie muszę wchodzić na każdą strone po kolei i sprawdzać formularzy. Tutaj mam wszystko w tabeli: raty, całkowita suma do spłaty i czas decyzji. Plus za to, że nie spamują po wejściu jakimiś wyskakującymi okienkami. Prosto i konkretnie.

2026年1月2日

Szukałem czegoś na szybko

Szukałem czegoś na szybko, bo mi auto padło pod koniec miesiąca i potrzebowałem 2-3 tysiące na naprawę. Na MoneyPanda spoko jest to, że od razu wywaliło mi listę z opcją 'pierwsza pożyczka za darmo'. Wybrałem jedną z góry, przekierowało mnie na stronę firmy i faktycznie, oddałem tyle ile pożyczyłem bez żadnych doliczonych ubezpieczeń czy prowizji. Strona mega czytelna, nawet jak się człowiek śpieszy to ogarnie o co chodzi.

2025年12月24日

Fajna porównywarka

Fajna porównywarka, ale te filtry na telefonie czasem mi uciekały jak chciałem zmienić kwotę. Ale merytorycznie git – RRSO podane rzetelnie, a nie jak na niektórych stronach, że niby zero procent a potem w umowie niespodzianki. Tutaj dane się zgadzały z tym, co potem widziałem na stronie pożyczkodawcy. Oszczędziłem sporo czasu na szukaniu.

2025年12月22日

Dobra wyszukiwarka

Dobra wyszukiwarka. Zamiast otwierać 10 kart w przeglądarce, mam wszystko w jednej tabeli. RRSO i całkowity koszt widoczne od razu, co ułatwia decyzję.

2025年12月19日

Super narzędzie

Super narzędzie! Można porównać wiele ofert w kilka minut, bez wychodzenia z domu. Intuicyjny interfejs i jasne informacje o ratach sprawiają, że wybór jest łatwy i szybki.

2025年12月15日
5つ星のうち4の評価

Korzystałem z MoneyPanda.pl kilka razy…

Korzystałem z MoneyPanda.pl kilka razy i jestem zachwycony. Serwis pozwala porównać wszystkie dostępne oferty pożyczkowe w jednym miejscu, a każdy parametr jest dokładnie opisany. Ostatnio złożyłem wniosek online i obsługa klienta szybko odpowiedziała na moje pytania, dzięki czemu cały proces był bezproblemowy. Naprawdę polecam wszystkim, którzy chcą zaoszczędzić czas i uniknąć błędów przy wyborze pożyczki. 😊

2025年12月12日

Trustpilot エクスペリエンス