monsterbilligt レビュヌ 522

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var rÀtt enkelt Ã¥ skapa egen via hemsidan. Dock uppstod missförstÃ¥nd gÀllande format. Men med bra support sÃ¥ löste det sig! Supernöjd! Kommer köpa fler flaggor/banners. Snabb leverans (inom 5 arbetsda... もっず芋る

Nöjd med mina Roll up, bra tryck, snabb leverans och bra service i samband med uppladdning av bilderna till roll upp. TyvÀrr fanns det skador pÃ¥ kassetterna som troligtvis uppkommit under transporten... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag köpte en flagga och jag hoppades verkligen att den skulle komma fram före evenemanget. Leveransen var berÀknad till den 2 mars, men evenemanget var den 28 februari. Tack och lov kom den fram i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Otroligt bra kundservice. Hade många frågor och kontakt ang min pdf-fil för att trycka en banderoll. De var otroligt hjÀlpsamma och svarade alltid snabbt. Banderollen blev också fin.

䌁業情報

1. デゞタル プリント サヌビス

monsterbilligt に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos monsterbilligt vil vi gerne give dig muligheden for at kÞbe kvalitetstryksager til de billigste priser i både Danmark og Sverige! Vi har fjernet alle unÞdvendige omkostninger og fokuserer på det der betyder mest for dig - kvalitetstryksager til billige priser og monster hurtig leveringstid. Vi modtager lÞbende nye produkter og modtager gerne feedback om de produkter vi sÊlger og ideer til nye spÊndende produkter.

Hvad Kan Du Forvente?

• Kundeservice i Verdensklasse: Vores dedikerede kundeserviceteam er klar til at hjÊlpe dig via e-mail, telefon og chat pÃ¥ alle hverdage mellem 8:30 og 16:30. Vi strÊber efter at levere den bedste kundeservice og sikre, at dine behov og forventninger opfyldes.
  • GRATIS DesignhjÊlp: Vi tror pÃ¥, at tryksager skal vÊre tilgÊngelige for alle, uanset ens designfÊrdigheder. Derfor tilbyder vi GRATIS hjÊlp til opsÊtning af din trykfil. Vores dedikerede og erfarne grafiske designere stÃ¥r til rÃ¥dighed for at sikre, at dit budskab prÊsenteres klart og professionelt, selv hvis du ikke er en designekspert.
  • Prisgaranti: Vores prisgaranti sikrer, at du altid fÃ¥r den bedste pris. Finder du en identisk tryksag til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. BemÊrk, at sammenlignelige tryksager skal have lignende specifikationer for at kvalificere sig til prisgarantien.

Tak fordi du valgte Monsterbilligt som din tryksagsleverandÞr. Vi ser frem til at betjene dig med fantastiske produkter til monsterbillige priser!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

522件のレビュヌ

Super Service

Super Service - godt produkt
Bestilte et banner, og havde et rigtig fint forlÞb med layout og levering - et firma man stadig kan ringe til, og hvor telefonen også bliver svaret hurtig - super arbejde....

2023幎3月21日

Hej SÞren,

Mange tak for din fine anmeldelse og de rosende ord. Det betyder meget for os, at vores kunder altid er glade og tilfredse! :)

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og layouthjÊlp.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med tryksager i fremtiden!

Super service,pris og produkt 😊

2023幎3月23日

Hej Jasmine,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre du har vÊret tilfreds med vores service, pris og produkter. Vi går meget op i, at vores kunder altid er MONSTER glade og tilfredse når de har handlet hos os! :)

Vi håber, at kunne hjÊlpe dig med mange flere tryksager i fremtiden!

God og hurtig service

2023幎3月17日

Hej Torben,

Tusind tak for de rosende ord!

Vi er enormt glade for, at du har vÊret tilfreds med vores service.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig med mange flere tryksager i fremtiden.

Rasmus, monsterbilligt

Snabbt billigt och enkelt!

2023幎3月16日

Hej David,

Tack för ditt omdöme! Vi Àr glada över att du Àr nöjd med våra priser och service :)

Rasmus, Monsterbilligt

Snabb återkoppling av er personal om

Snabb återkoppling av er personal om att texten inte får plats enligt önskemål. Mycket fint resultat! Dock upplevde jag att leveranstiden var något lång. Tack för ert fina arbete!

2023幎3月14日

Hej,

Tack för din feedback, vi Àr glada över att höra att du Àr nöjd med din produkt. Vi hoppas kunna hjÀlpa dig med fler trycksaker i framtiden.

Grym service och support

2023幎3月14日

Hej Johanna,

Tusen tack för ditt omdöme! Vi Àr glada över att höra att du Àr nöjd med vår service och support :)

Supernöjd med leveranserna frÃ¥n

Supernöjd med leveranserna från Monsterbilligt. Bra service, trevligt bemötande, skarpt tryck och bra kvalitét. Uppskattas och vår mÀssmonter kommer bli riktigt fin, Stort tack!

2023幎3月13日

Hej Emmy,

Tack för din kommentar. :)

Vi Àr glada över att du Àr nöjd med din bestÀllning! Vi hoppas kunna hjÀlpa dig med flera trycksaker i framtiden.

Rasmus, Monsterbilligt

Altid monster god service!!!

Altid monster god service.

Har flere gange bestilt materiale til mine kunder, hvor leveringstiden er en udfordring, men hver ENESTE gang har de leveret hurtigt, fantastisk kvalitet og god pris!!

Det er i orden!!

2023幎3月9日

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Det er dejligt at hÞre, at du kun har haft gode oplevelser med at handle hos os og, at du er tilfreds med kvaliteten på vores produkter, pris og leveringstid! :)

Vi håber, at kunne hjÊlpe med flere tryksager i fremtiden.

Super serivce , Tak Rasmus

Let - enkel - billig
også klar til at hjÊlpe når det kniber ....

2023幎3月7日

Hej Jann,

Tak for de rosende ord :)

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse.

Vi håber, at kunne hjÊlpe dig med tryksager i fremtiden.

Super nöjd

Super nöjd! Rekommenderas starkt

2023幎2月16日

Hej Lisa-Marie,

Tusen tack för ditt omdöme!
Vi Àr glada över att du Àr nöjd med vår service.

Verkligen en enorm superservice

Verkligen en enorm superservice! Vi skulle ha fönsterfilm till vår verksamhet och Joakim har varit enormt duktig och så oerhört hjÀlpsam och verkligen gjort allt för att göra oss nöjda Àven då vi har begÀrt vÀldigt mycket ifrån honom så gjorde han allt och lite till för att hjÀlpa oss att få det så snyggt och bra det bara kunde bli. Har sÀllan stött på någon så serviceminded och hjÀlpsam. Stort tack, kommer bestÀlla mer ifrån er hÀdanefter och rekommenderar verkligen er!

2023幎3月1日

Hej Gustav,

Tusen tack för det fina omdömet!

Vi Àr vÀldigt glada över att höra att du Àr nöjd med vår service och har haft en god upplevelse. Det var ett nöje att samarbeta med dig.

Vi ser fram emot fler uppdrag i framtiden :)

Med vÀnlig hÀlsning,
Joakim, Monsterbilligt

Snabbt hanterat och god hjÀlp!

2023幎2月2日

Hej Ove,

Tack för din fina kommentar. Vi Àr glada över att du Àr nöjd med din bestÀllning! :)

KONGE SERVICE

KONGE SERVICE
Alle de år vi har brugt Monsterbillig, har de altid vÊre gode til at sikre produkterne er afstemt så kvaliteten er i orden.
Denne gang toppede de serviceniveauet, ved at gÞre opmÊrksom på fejl som jeg have sendt ind, fik dem rettet og stadig leveret til mig, to dage tidligere end mit behov.
Pris har betydning, men man kan bare ikke kÞbe sådan en kundeorienteret indstilling hos medarbejderne (Rasmus i kundeservice)

Jeg kan kun give dem, mine varmeste anbefalinger.

Hilsen
Mikio
HOKA

2023幎2月17日

Hej Mikio,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord!

Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med at handle hos os og, at du er tilfreds med vores kundeservice og produkter.

Vi bestrÊber os altid på at yde den bedst muligt service!

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med tryksager i fremtiden :)

Rasmus, monsterbilligt

Det sjÀlvklara valet om man söker en

Det sjÀlvklara valet om man söker en bra leverantör av marknadsföringsprodukter. Snabba leveranser, bra priser samt bra och trevlig support vid både kontakt och eventuella fel. VÀldigt nöjd.

2023幎2月13日

Hej Nicklas,

Tusen tack för din kommentar! Vi Àr glada över att du Àr nöjd med vår service och vi hoppas kunna hjÀlpa dig med fler trycksaker i framtiden. :)

Joakim, Monsterbilligt

Jag har hittills fÃ¥tt hjÀlp att

Jag har hittills fått hjÀlp att förverkliga fem projekt.
Alla produkter har varit toppen och personalen som hjÀlpte vid grafiska korrektion har alltid varit snÀll och konstruktiv.
Tusen tack Àn en gÃ¥ng Joakim 🙂

2023幎1月26日

Hej Omar,

Tusen tack för det fina omdömet! Vi Àr vÀldigt glada över att höra att du Àr nöjd med vår service och har haft en god upplevelse. Vi ser fram emot fler uppdrag i framtiden :)

Rasmus, Monsterbilligt

Super service og hurtig levering!

2023幎2月9日

Hej Jacob,

Mange tak for din fine anmeldelse! :)
Vi sÊtter stor pris på din feedback.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og, at du er tilfreds med vores service og levering.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig med tryksager i fremtiden.

Bestil ikke deres blokke

Lidt Êrgerlig oplevelse af produkterne...

God service og rådgivning i den indledende fase af handlen, dog med lidt forvirringer og Êndringer undervejs pga. Êndring i produktmål - men vi fik det lÞst. Leveringstiden var lidt lang på måtten (over 2 uger). Blokkene er efter vores mening i virkelig billig kvalitet. De leveres som om de har vÊret opbevaret forkert, så de er helt bÞjede og limen er meget porÞs, hvilket medfÞrer at siderne "drysser" af fÞrste gang man bruger dem. Kan ikke forestille mig, at de kan hÊnge sammen, når man når halvvejs igennem siderne.

Vi klagede over kvaliteten og sendte billeder til virksomheden, og de ville have os til at sende en blok til gennemsyn hos dem. Og de mener selv, at kvaliteten er super og vil ikke anerkende klagen. Det er ikke tilfredsstillende 👎🏌 ØV. Der er mange bedre producenter derude. Vil ikke anbefale dem her.

2023幎2月5日

Hej Monica,

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og rådgivning i forbindelse med din ordre. Vi bestrÊber os altid på at yde den bedst mulige service for vores kunder og sikre, at de er glade og tilfredse.

I forhold til produktionstiden på vores gulmåtter fremgår denne tydeligt på vores hjemmeside på 15-18 hverdage efter godkendt design + levering med GLS på 1-2 hverdage. Jeg kan se, at din gulvmåtte er sendt i produktion d. 13. januar og er blevet afsendt fra vores lager d. 2. februar, dvs. en produktionstid på 15 hverdage, hvorfor vi har overholdt den lovede tid. Produktionstiden på gulvmåtter er også blevet oplyst i en mail til dig i forbindelse med udarbejdning af design til din ordre. Hvis man er interesseret i at få leveret hurtigere end det lovede på hjemmesiden, er man altid velkommen til at kontakte kundeservice og hÞre om mulighederne for expressproduktion mod et gebyr.

Vi er naturligvis kede af, at blokkene ikke lever op til det du havde forventet. Vi tager alle reklamationer meget seriÞst og det samme gÞr sig gÊldende i dit tilfÊlde. Produkterne skal naturligvis vÊre i orden og vi er bestemt ikke blege for at indrÞmme fejl. Derfor har vi som du selv nÊvner bedt om at få en af blokkene sendt retur med et returlabel som vi har sendt til dig, fordi vi ud fra de fremsendte billeder, havde svÊrt ved at se problemet. Efter modtagelse af blokkene, kan vi konstatere, at der ikke er sket en fejlproduktion. Blokkene er i samme stÞrrelse og kvalitet som dem vi bruger på kontoret hver dag. Blokkene er af standard kvalitet til lav pris og produceres af mange forskellige virksomheder. Vi har tilmed aldrig hÞrt om denne type reklamation fÞr. Vi forstår godt, at det er frustrerende, hvis man havde forventet at modtage noget andet, men vi har ikke mulighed for at yde kompensation når det leveret produkt svarer til det på hjemmesiden.

En anden gang er du mere end velkommen til at komme forbi og teste vores blokke eller andre produkter af eller få et sample tilsendt såfremt det er på lager. Dette gÞr vi gerne helt gratis!

Trods den Êrgerlige oplevelse håber vi stadig, at kunne hjÊlpe dig med tryksager i fremtiden.

Rasmus, monsterbilligt

Först trodde jag att det var fake

Först trodde jag att det var fake. För priset var för bra. Men checken kom som vÀntat och mailkontakten gick sjukt smidigt tack monsterbilligt

2022幎12月27日

Hej Niclas,

Tack för din feedback. Det Àr kul att höra att du Àr nöjd med våra priser och service! Vi hoppas på fler uppdrag i framtiden.

Joakim, Monsterbilligt

Bra kvalitet till rÀtt pris

Bra kvalitet till rÀtt pris. Relativt snabb leverans

2023幎1月22日

Hej,

Tusen tack för din kommentar!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。