レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

IÂŽve paid for an azteco bitcoin voucher, on 11th feb 2026, but no code was sent to me!! The amount was paid to moontopup according to my bank records, but in my moontopup account it keeping show... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I purchased a €25 Gift Me Crypto gift card from Moontopup and the experience was flawless. The code was delivered straight to my inbox after payment. The card activated smoothly and I could use it rig... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Anscheinend kann man keine iCloud-E-Mail fÃŒr den Bestellprozess nutzen. Dies wird jedoch nicht mitgeteilt sondern man merkt es erst wenn man keine BestellbestÀtigung erhÀlt und den Support kontakti... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na 2x naar tevredenheid een PaysafeCard te hebben aangeschaft, geeft de bestelling van De Cadeaukaart meer problemen. Bij navraag waarom ik de bestelde cadeaukaart nog niet heb ontvangen, blijkt deze... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

MOONTOPUP BV に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Moontopup.com is de vernieuwde versie van smsbeltegoed.nl. Waar we vroeger alleen beltegoed aanboden, hebben we nu ons aanbod uitgebreid met een breed scala aan betaalkaarten, gamingtegoed en cadeaukaarten. Wij opereren nu wereldwijd en bieden innovatieve oplossingen zoals internationale top-ups, waarmee je eenvoudig beltegoed, energierekeningen of waterrekeningen voor je familie en vrienden in het buitenland kunt regelen. Ontdek het uitgebreide assortiment en de nieuwe mogelijkheden bij Moontopup.com!

Let op: Wij willen u informeren dat er helaas oplichting en fraude plaatsvindt waarbij onze naam wordt misbruikt. Wij werken NOOIT via andere platforms zoals Marktplaats en delen ook geen betaallinks via aparte berichten. Wij werken uitsluitend via onze officiële website. Betaal daarom nooit gekregen betaal-linken maar plaats uw bestelling alleen via onze website om veilig te blijven.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Opgelicht

Opgelicht! Tickets niet binnen gehad en nergens meer reactie op!!

2024幎7月4日

MOONTOPUP BV からの回答

Het spijt ons zeer dat u bent opgelicht door iemand die onze naam heeft misbruikt.

We raden u aan om aangifte te doen bij de politie, zodat er verdere stappen kunnen worden ondernomen. Wij nemen de veiligheid van onze klanten serieus en werken samen met de autoriteiten om fraude aan te pakken.

Wij delen nooit betaallinks en werken niet samen met platforms zoals Marktplaats, Watchtivo, Facebook, enz. Onze medewerkers communiceren uitsluitend via onze officiële kanalen.

5぀星のうち3の評䟡

Oplichters

Ik dacht opgelicht te zijn omdat ik geen orderbevestiging kreeg en ook de bestelde simkaart nog niet in huis had. Gemaild met de klantenservice en die vroegen om een kopie van mijn id bewijs en bankpas. Wat ik natuurlijk niet heb gegeven.
Vandaag toch opeens de simkaart in huis

2024幎7月1日

MOONTOPUP BV からの回答

Beste klant, ik ben blij om te horen dat de simkaart is aangekomen. De email die u ontving is een automatische email, deze geldt zoals ook vermeld alleen voor bestellingen die een verificatie nodig hebben.

Verslag over Moontopup

## Verslag over Moontopup: Een Waarschuwing voor Oplichting en Slechte Klantenservice

### Inleiding
Moontopup profileert zichzelf als een betrouwbaar bedrijf voor het aankopen van digitale producten, maar mijn ervaring vertelt een heel ander verhaal. Wat begon als een simpele online aankoop, veranderde al snel in een frustrerende en tijdrovende strijd tegen oplichting en slechte klantenservice. In dit verslag deel ik mijn ervaring om anderen te waarschuwen voor de malafide praktijken van dit bedrijf.

### Mijn Ervaring
Na een korte zoektocht op Google kwam ik terecht bij Moontopup. Ik besloot het eens te proberen, niet wetende dat dit mijn grootste fout ooit zou zijn. Na mijn bestelling ontving ik geen bevestigingsmail, zelfs niet na een dag wachten. Dit was het begin van een lange reeks teleurstellingen en frustraties.

#### Het Begin van de Problemen
Toen ik na een dag nog steeds geen mail had ontvangen, besloot ik contact op te nemen met de klantenservice. Wat volgde was een surrealistische ervaring. Ik ontving een antwoord met een in Photoshop bewerkte screenshot waarin een rode cirkel om de zogenaamd verzonden bestelling stond. Natuurlijk controleerde ik mijn inbox en spamfolder grondig, maar er was niets te vinden.

#### Zinloze Correspondentie
Ondanks meerdere pogingen om via e-mail contact op te nemen, kreeg ik telkens hetzelfde antwoord: de bestelling was verzonden. Mijn verzoek om de code direct door te sturen werd genegeerd, wat aantoont dat de klantenservice niet in staat of bereid was om op een zinvolle manier te helpen.

#### Technische Problemen en Verdere Frustratie
Mijn frustratie nam toe toen ik probeerde in te loggen om mijn bestelgeschiedenis te bekijken. Hoewel mijn e-mailadres werd herkend, leidde de link in de bevestigingsmail steeds naar een foutmelding over een "verkeerde token". Dit patroon van technische problemen is kenmerkend voor oplichterspraktijken.

### Escalatie en Oplossing
Na talloze e-mails en pogingen om mijn probleem opgelost te krijgen, had ik er genoeg van. Ik schakelde een advocaat in om deze oplichterij aan te pakken. Verrassend genoeg ontving ik na mijn vijfde mail plotseling de code, drie dagen na de eerste klachten.

### Conclusie
Moontopup blijkt een bedrijf te zijn waar je geld uitgeeft zonder iets terug te krijgen behalve een slechte klantenservice en een hoop frustratie. Mijn ervaring heeft me ertoe gebracht dit bedrijf te melden bij diverse instanties voor internetcriminaliteit, hoewel ik sceptisch ben over de effectiviteit hiervan zonder de tussenkomst van een televisieprogramma.

Ik heb mijn verhaal ook gedeeld met enkele televisieprogramma's in de hoop dat dit bedrijf openbaar aan de kaak wordt gesteld. Mijn advies aan iedereen: blijf weg van Moontopup. Ze verzieken het voor andere bedrijven en brengen je alleen maar ellende.

### Aanbeveling
Voor iedereen die overweegt om bij Moontopup te bestellen: doe het niet. Bespaar jezelf de moeite en de stress en kies voor een betrouwbaar bedrijf. Mijn ervaring is een waarschuwing voor anderen om niet in dezelfde val te trappen.

Ga gewoon naar beltegoed.nl die zijn goed en betrouwbaar

2024幎6月25日

MOONTOPUP BV からの回答

Beste klant, uw bestelling is gewoon meerdere keren naar uw emailadres verstuurd. Het gehele verslag die u hierboven beschrijft zijn wij niet mee eens. Een klant doet namelijk geen bestelling zonder te weten hoe het product werkt.

Oplichters!

Oplichters!! Actief op Marktplaats als L. Velden.

2024幎6月24日

MOONTOPUP BV からの回答

Nogmaals, wij werken NIET vanuit Marktplaats en hebben geen enkele connectie met dit bedrijf.

Inderdaad oplichters

Inderdaad oplichters. Probeerde kaarten te verkopen voor Guus en het ergste was nog dat ze ze vonden dat ik een scammer was. Betaling kon niet via gewone rekening. Moest via de webshop. Ze zouden overal melden dat ik de oplichter was zodat ik niet meer aan kaarten kon komen ergens anders. Chat geschiedenis telefoon is gewist.

2024幎6月18日

OPLICHTERS

OPLICHTERS - OPLICHTERS.....
Verkopen concert en parkeertickets door op Marktplaats onder de naam Reit of Reitsma en zeggen dan dat de betaling aan hun Moontopup bv niet goed is gegaan en betaling wordt teruggestort. Dat gebeurt natuurlijk niet. Sneue types die net doen als of ze nog nooit gebruik hebben gemaakt van Marktplaats en allemaal niet weten hoe het werkt. Stelletje zieligerds om zo aan je geld te komen.

2024幎6月13日

Scammers!!!

Scammers!!!! Didn't receive anything! When I contacted support, they send automated email, to provide your ID and card number. Stay away from this website! I will report them.

2024幎6月16日

5぀星のうち1の評䟡

Als jij een telefoon betaling voo niks wild

Als jij een telefoon betaling voor niks wil doen vooral bestellen op moontopup. Ik had 40 euro aan bol.com kaarten besteld maar niks binnen gekregen echt dieven zijn dat.

2024幎6月5日

MOONTOPUP BV からの回答

Beste klant, u ben een van onze vaste klanten, dat wij zo een review krijgen vanuit kant vinden wij zeer jammer. Ook is het voor u bekend dat u gewoon contact kan opnemen met onze klantenservice om na te gaan wat er met uw bestelling is gebeurd.

Oplichters! Niets ontvangen

Oplichters . Ticket besteld krijgt niks

2024幎6月2日

OPLICHTING

OPLICHTING
Alles is volledig vals!!!!!

2024幎5月12日

MOONTOPUP BV からの回答

Beste klant, bij problemen met uw bestelling, neem contact op met support@moontopup.com zodat wij dit voor u kunnen controleren.

It's a scam

It's a scam, took 50 usd and never sent the voucher codes

2024幎4月23日

Dear,

If you have not received your order or are experiencing any issues with it, please contact us at support@moontopup.com. We will promptly check whether your order was dispatched and investigate any potential issues.

Oplichters

Wel betaald, maar geen product ontvangen.

2024幎4月19日

5぀星のうち1の評䟡

legit scammers got my refund from

legit scammers got my refund from paypal tho

2024幎4月6日

5぀星のうち1の評䟡

I was a victim of spoofing

I was a victim of spoofing, all my money (€ 688) went to Moontopup. Need to say more?

2024幎3月21日

Took my money

Took my money , but never got the voucher . They said they refunded the money but its been more than a week I am waiting . Also customer support is non existent. Disgusting

2024幎3月20日

arnaque

C'EST UNE ARNAQUE J'AI PAYER 107 euros debiter sur mon compte aucun code et aucun reponse

2024幎2月15日

Scam

Scam, bought and never received $15 down the drain and the support is TERRIBLE. Do not recommend

2024幎2月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス