レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prachtige ringen. Helaas pasten ze niet, maar ik had snel een paar passende ringen in huis met een portvrije retourenveloppe voor de ringen die te groot waren. Wat een uitstekende service!

5つ星のうち5の評価

Toen mijn bestelde titanium herenring niet op tijd aankwam kreeg ik zonder meer een nieuwe toegestuurd. Vervolgens kwamen er snel twee achter elkaar binnen. Blijkbaar had de eerste ring bij de post ve... もっと見る

5つ星のうち2の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik bestelde twee ringen maar helaas miste er eentje. Foutje kan gebeuren. Geen probleem. Werd direct opgelost en daarna nog 2 ringen besteld welke goed werden geleverd. Ik vertrouw nooit snel een onli... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 宝石店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Op zoek naar een mooie ring? Bekijk de uitgebreide collectie van mannen en vrouwenringen bij Moorell. Wij bieden ringen aan in de kleuren: zilver, roségoud, goud, zwart en grijs. Onze ringen zijn van hoge kwaliteit voor een lange levensduur. Gratis verzending op elke order! Niet goed? Geld terug! Bezoek de website op www.moorell.nl

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Wij zijn tevreden!

We hebben een ring besteld maar door de haast waren we het huisnummer vergeten. Dat is gezien door Moorell en die hebben het er alsnog opgezet. dat hebben ze goed gedaan!
Verder was de ring die we wilde niet meer op voorraad, na een mailtje of ze dien nog konden krijgen was alles zo gepiept.

2026年1月19日
5つ星のうち5の評価

Service en kwaliteit, betrouwbaar.

Bestelling gedaan, prima producten. De prijs kwaliteit is verbazend wekkend positief. Omdat ik de ringmaat niet helemaal wist van mijn parter, had ik dubbel en een retour. Ook dat prettig en vlotjes afgehandeld. Aanrader.

2026年1月18日

Nu helemaal tevreden!

Mijn bestelling van 3 ringen is netjes geleverd. Ik wil echter 1 ring retour zenden en dat lukte niet zo snel. Uiteindelijk een reactie gekregen en de ring alsnog retour. Nu helemaal tevreden!

2025年11月9日

Topservice

Mooi product en snel verzonden.
Helaas bij de post uit de envelop verdwenen.
Na contact met Moorell werd er gelijk actie ondernomen, waardoor ik mijn bestelling op tijd ontving.

2025年2月26日
5つ星のうち3の評価

Lege envelop en geen reactie

De envelop met de bestelling was leeg. De pinkring die ik had besteld was niet erin gedaan. Hier is een formulier voor ingevuld maar nooit reactie op gehad.
* Na aanleiding van de recensie is er direct contact opgenomen om een nieuwe ring te sturen of aankoopbedrag terug te storten. Fijn dat er zo snel werd gehandeld.

2024年12月11日

Goedendag Mieke,

Vervelend dat de envelop leeg was, dit is uiteraard niet te bedoeling! Ik kan nergens een contactmoment vinden waarin u aangeeft dat de envelop leeg is. Ik stuur u zometeen een mailtje en dan gaan we het oplossen door een nieuw exemplaar af te sturen of uw geld terug te boeken.

5つ星のうち2の評価

Levertijden zijn echt heel lang

Levertijden zijn echt heel lang. Er wordt gewezen naar PostNL maar Moorell maakt wel de keuze hiervoor en zou ook meer strikte afspraken kunnen maken. Geen bestellingen meer plaatsen bij Moorell tijdens kerst en nieuw is de jammere conclusie!

2024年12月23日

Moorell からの回答

Goedendag Peggy, het klopt dat de levertijden rondom de feestdagen erg lang waren. Wij verzenden, zelfs met de feestdagen, de bestellingen de volgende ochtend. Helaas heeft PostNL voorrang gegeven aan pakketpost en heeft briefpost er erg lang over gedaan. Andere bezorgpartijen zijn hierin helaas niet sneller. Hopelijk heb ik zo een en ander verduidelijkt. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk kunt u ondanks de vertraging toch nog genieten van uw sieraad!

5つ星のうち1の評価

Niets ontvangen

2024年12月22日

Moorell からの回答

Goedendag Tim, vervelend dat de bestelling nog niet binnen is gekomen. Hopelijk is dit inmiddels wel het geval. Ik heb u zojuist een mail gestuurd. We gaan het oplossen!

5つ星のうち5の評価

Goede klantenservice en goed product.

De bestelde ring ziet eruit zoals op de website. de prijs- kwaliteitsverhouding is goed. De service is super! Door de drukte van sinterklaas was helaas mijn ring niet aangekomen. Na de persoonlijke mailwisseling met Jan heeft hij nogmaals de ring toegestuurd. De volgende dag was mijn ring er al. Bedankt Moorell en Jan!

2024年12月10日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Eerste levering was zoek geraakt bij de post helaas. Na een mailtje kreeg ik de optie geld terug of opnieuw het artikel te laten leveren. Dat is netjes opnieuw geleverd. Armband is erg mooi en van goede kwaliteit.

2024年4月26日
5つ星のうち1の評価

Het zijn oplichters

2 Ringen besteld, waren te groot. Gelijk gemaild of ik ze terug kon sturen, kreeg netjes reactie dat dat kan en ik mijn geld terug krijg. Ringen netjes terug gestuurd, nooit meer iets gehoord en mijn geld niet terug gekregen! Oplichters, zou hier niets kopen!

2024年4月9日

Moorell からの回答

Beste Judith, dank voor de review. Vervelend dat de reactie even op zich heeft laten wachten, hiermee begrijp ik uw frustratie. Ik heb u zojuist een mailtje gestuurd om tot een oplossing te komen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。