レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik was al geen fan van mora maar ik kon het toch niet laten om de nieuwe topping eens te proberen. Na een hap heb ik het uitgespuugd want het is echt smerig. Ik begrijp niet dat ze zoiets op de... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kort geleden een kalfslroket gekocht en gegeten van Mora. Ooit jaren geleden ook een onaangename verrassing in de saté gevonden maar helemaal vergeten dus kreeg een soort déjà vu. Want er zat een 6cm... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Airfryer frikandel van mora gegeten. Was eerst teleurgesteld over de afmeting. Ongeveer een derde van een normale frikandel, maar was uiteindelijk een geluk want ze zijn echt niet te vr.t.n. Uitsch... もっず芋る

1.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Je koopt rundvleeskroketten

Je koopt rundvleeskroketten, maar liefst een verpakking van 12 want je hebt vertrouwen in het merk Mora. Wat een teleurstelling: met het blote oog valt er geen vlees waar te nemen en proven doe je het ook niet. Ik voel me bekocht !

2025幎3月17日
5぀星のうち2の評䟡

De kipsate is tegenwoordig slecht

De kipsate uit het bakje was altijd goed met echte kipfiletstukjes. Laatst weer gekocht, is het veranderd in een 100% bewerkt product met wel wat kippenvlees maar vooral zetmeel en sojaeiwit en andere rommel. Lijkt op brokjes slecht kipcornvlees, soort zachte gehaktballetjes. Koop ik niet meer dus.

2025幎3月13日
5぀星のうち1の評䟡

Broodje chickenburger te vies!

2 heerlijke broodjes chickenburger gekocht. Lekker en makkelijk even in de magnetron. Dacht ik..
Ze kwamen uit de verpakking en leken totaal niet op het voorbeeld.
Niet gebakken maar een gekookt rond soort van burger, flauw en kleurloos en smaakloos.
Toen we de verpakking beter bekeken was de burger gemaakt van vlees wat aan een karkas blijft zitten.
Eet smakelijk! Niet kopen!

2025幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Wat hebben jullie in godsnaam met de frikadellen gedaan??!

Wat hebben jullie in godsnaam met de frikadellen gedaan??! Jarenlang waren Mora frikadellen altijd mijn favoriet, maar de laatste tijd is het gewoon echt niet te kanen. De ooit fijn van structuur en smaakvolle frikadellen zijn er niet meer. Een melerige, droge en viessmakende frikadel met een harde schilferige korst is ervoor in de plaats gekomen. Schandalig! En dan zo'n prijs er voor vragen. Ik weet niet wat jullie eraan veranderd hebben, maar het is ronduit walgelijk. Gadverdamme!

Update: kipnuggets hebben dezelfde zurige en melige smaak. Wat doen jullie in godsnaam voor troep in jullie producten?

2025幎1月5日

Hapjesmix Oven & Airfryer

Wij hebben de Hapjesmix 16 stuks voor de Oven &Airfryer gekocht. Alle hapjes die er in zaten waren niet te eten. En zoveel E- nummers er in. Dit kan niet goed voor je gezondheid zijn. Prijs erg duur voor deze mix. € 9,18. Belachelijk. Koop deze mix niet.
Mora was altijd goed maar nu zijn de hapjes afval! Wij kopen geen Mora meer.

2025幎1月4日

Bitterballen

Bitterballen

Meer omhulsel dan inhoud. Zat meer lucht in dan ragout.,erg jammer. Voor ons is mora beetje afgedaan met de bitterballen

2024幎12月22日

Empenadas van Mora

Ik zag de empenadas op de televisie, en mijn herinnering hieraan was heeeeeel anders dan wat ik door Mora voorgeschoteld kreeg. De vulling was een papperig goedje, vet en weinig smaak.. Bah.... heel jammer dat ik hier mijn geld aan besteed hebt... Overigens zijn andere airfryer producten van Mora beter...

2024幎12月11日

Vandaag de empanada’s geprobeerd

Vandaag de empanada’s geprobeerd. Wat was ik blij dat ik deze aan halve prijs had kunnen kopen en zelfs dat was nog te duur. Een soort babyvoeding binnenin zonder kip, zonder smaak maar met veel vet. Echt niet lekker. De eerste maar tevens de laatste keer.

2024幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Dankjewel voor mijn buikpijn en diaree

Dankjewel voor mijn buikpijn en diaree! Blijkt sojaeiwit en sojabonen in de Pikantos te zitten, waar ik dus overgevoelig voor ben! Vroeger zat die smurrie er niet in, waarom nu wel!? Moet er wel bij zeggen dat het ineens in veel kant en klaar produkten zit. Blijkbaar moeten we het leren eten. In het vervolg voor aankoop dus de ingrediënten maar lezen.

2024幎9月7日

Veel te zoet

Nieuw produkt uitgeprobeerd: Kipsaté kroketten voor in de Oven/Airfryer, in de oven bereid volgens instructies. Afgezien van de korst, die taai bleef, smaakte de vulling ontzettend zoet. Eén kroket blijkt 4,3 gram suiker te bevatten.

2024幎8月24日

Mora haat snacks

Inmiddels, tegen beter weten in, wederom thuisgekomen met een Mora product. De kipcorn en kroket, beide waren ze smaakloos. Kipcorn meer jasje dan inhoud. Mij is duidelijk, Mora haat snacks en de supermarkten hebben geen smaak. Motto: consument stop met het kopen van deze troep. Ik start er mee vanaf vandaag

2024幎7月30日
5぀星のうち1の評䟡

We wilden vandaag nassie met kipsaté

We wilden vandaag nassie met kipsaté van Mora eten
We hadden een bakje opengemaakt daar zat een zwart stuk troep in of het nou verrotte kip was oid maar de wormpjes kwamen er uit
Nooit meer mora
Dat zoiets door de kwaliteitseisen controle komt
Zegt iets over de kwaliteit van hun producten
Jan Gerrits
Overasselt