レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev efter 2 mÃ¥neder kontaktet direkte af ejeren som havde vÊret pÃ¥ barsel og haft et eksternt firma til at passe kundeservice. Efter at der havde vÊret stilhed i 2 mdr. fik jeg endelig mine penge... もっず芋る

Rigtig god service god kvalitet og fint levering tider flere gode udvalgt nemt og billigt dejligt og handle her som 40 årig

Bestilte min pakke hjem (Kolding), men de formÃ¥r at kludre i leveresadressen og min pakke bliver leveret hos Meny i SÞndervig.. MÃ¥tte bruge lidt over tre timer pÃ¥ selv at hente min pakke, da Morec... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 化粧品・銙氎提䟛業者
  3. 化粧品店
  4. 銙氎店

圓該䌁業による蚘述

Hos Morecosmetics brÊnder vi for at give dig adgang til kvalitetsprodukter inden for hudpleje, hÃ¥rpleje, make-up og parfume – altid til skarpe priser. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ god kundeservice, hurtig levering og en tryg kÞbsoplevelse. Vi glÊder os til at byde dig velkommen hos Morecosmetics – hvor kvalitet og kundetilfredshed er i centrum.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

200件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 45に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg blev efter 2 måneder kontaktet

Jeg blev efter 2 måneder kontaktet direkte af ejeren som havde vÊret på barsel og haft et eksternt firma til at passe kundeservice. Efter at der havde vÊret stilhed i 2 mdr. fik jeg endelig mine penge retur, jeg syntes virkelig det er god service og viser meget om ejeren at han selv kontakter de kunder der har haft problemer.

2026幎3月6日

Vare kom aldrig

KÞbte to deo-sticks i november. Fik dem aldrig. Skrev til dem og de svarede, at de havde glemt ordren og at de ville sende mig to uden beregning. De kom bare ikke
 SÃ¥ skrev jeg igen. Nu forklarede de, at de sÃ¥mÊnd ville komme sÃ¥ snart de var pÃ¥ lager. Det var i midt december. Nu er februar om lidt slut. Ikke skyggen af de deo-sticks. SÃ¥ der handler jeg nok ikke igen 🀥

2026幎2月26日

I placed an order on January 14 (Order

I placed an order on January 14 (Order #12004).
The payment has been stuck in authorization/provision for several days, and the order status still shows confirmed with no shipment.

I contacted customer service multiple times via email, but I have received no response at all. There has been no update about dispatch, delivery, or cancellation.

According to their own terms, payment should only be captured upon dispatch, yet there is no transparency or communication. This lack of response is unacceptable.

I am still waiting for either:

a clear shipping update, or

a cancellation and release of the reserved payment.

I would not recommend this store based on my experience.

2026幎1月14日

Ingen svar fra kundeservice

Vi kÞbte en parfume på deres hjemmeside, og har siden da forsÞgt at komme i kontakt med dem, da det åbenbart er nÞdvendigt for at returnere en vare. Vi har sendt adskillige mails og ringet mange gange, men ryger konsekvent på voicemail. Vi skrev fÞrste gang den 09-12, og har stadig ikke hÞrt noget, den 20-12.
VÊr sikker pÃ¥ at du kÞber det rette i fÞrste omgang

2025幎12月9日
自発的なレビュヌ

Super kvalitet og hurtig levering

Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse hos Morecosmetics. Produkterne lever op til forventningerne, og leveringen var både hurtig og problemfri. Kan klart anbefales fra min side!

2025幎11月26日

Hej Natascha,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at produkterne lever op til dine forventninger. Dejligt også at hÞre, at leveringen spillede. Tak fordi du anbefaler os - vi håber at se dig igen! :-)

Morecosmetics

Hurtig levering og gode mÊrkevare

Mange flotte ting på hjemmesiden. Fik en Maison Margiela parfume og en Dior lÊbepomade. Begge var Êgte. Hurtig levering og er virkelig glade for begge ting!

2025幎11月13日

Hej Maddie,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for både din parfume og lÊbepomade. Og ja - alle vores produkter er naturligvis 100% originale og kÞbt direkte fra de respektive brands.

Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt, og håber, du får masser af glÊde af dine nye favoritter! :-)

5/5 stjerner her fra

5/5 stjerner her fra! Alt gik som smurt, tak for det

2025幎11月5日

Hej Peter,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at alt gik som det skulle. Det betyder meget for os! 🌟

Med venlig hilsen,

lang leverings tid

bestilte parfume d 22-10 og betalt for hjemmelevering.pengene er trukket d 22-10 2025 men intet modtagtet endnu.skrevet flere gange til firmaet og ingen svar derfra.

2025幎10月22日

Hej Laila,

Tak for din anmeldelse. Vi bliver dog nÞdt til lige at prÊcisere et par ting. Vi kan se, at du desvÊrre ikke har kontaktet vores kundeservice-mail, men i stedet har kommenteret på vores annoncer, hvor vi også flere gange har oplyst, at vi meget gerne vil i kontakt med dig.

Vi har faktisk forsÞgt at ringe til dig pÃ¥ det telefonnummer, du har oplyst ved bestilling, men uden held. Ved gennemgang af ordren kan vi se, at du kun har angivet dit postnummer i adressefeltet, og desuden er den mailadresse, du har indtastet, desvÊrre ikke aktiv – derfor har vi ikke kunnet sende dig opdateringer eller leveringsinformation.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at få styr på din ordre. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 61 60 58 03 eller på kundeservice@morecosmetics.dk, så vi sammen kan få lÞst det hurtigst muligt.

At du vÊlger at give en 1-stjernet anmeldelse, er selvfÞlgelig Êrgerligt - men vi tager det til os og håber, vi kan finde en god lÞsning sammen.

Vildt lang leveringstid

Vildt lang leveringstid! Jeg bestilte den 23/10 et par deodoranter og lÊbepomader. I dag har vi den 3/11 og pakken er ikke fremme endnu, og ser heller ud til at komme forelÞbig, den ligger nemlig i Eindhoven ifÞlge sporingen? Er spÊndt på hvor lÊnge der går endnu. Priserne fejlede ingenting, men havde jeg vidst det tog så lÊnge havde jeg bestilt et andet sted da jeg er lÞbet tÞr.

2025幎10月23日

Hej Maria,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det Êrgerligt at hÞre, at du stadig ikke har modtaget din pakke, isÊr nÃ¥r man stÃ¥r og mangler sine produkter.

Vores pakker bliver ikke sendt via Eindhoven, så der er helt sikkert sket en fejl et sted. Da der ikke er oplyst et ordrenummer på din anmeldelse, har jeg desvÊrre ikke mulighed for at finde din ordre frem herfra. Du må derfor meget gerne kontakte os på kundeservice@morecosmetics.dk, så hjÊlper vi dig med at finde ud af, hvad der er sket!

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed.

/Morecosmetics

Lang leveringstid

Jeg lavede en ordrer tidligt om morgenen d. 28.10.25. FÞrst 4 dage senere leveres pakken til postdanmark, og den er idag d. 02.11.25 stadig ikke nået frem. Super trÊls, når der reklameres med hurtig levering.

2025幎10月28日

Hej Maria,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse - og vi er virkelig kede af, at din ordre ikke kom frem som forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

IfÞlge PostNord blev din pakke desvÊrre returneret til os ved en fejl. SÃ¥ snart vi opdagede det, sendte vi den afsted igen, og vi kan se, at den er blevet leveret hos dig i dag. Vi beklager forsinkelsen og den frustration, det har givet – det skal selvfÞlgelig fungere mere gnidningsfrit.

Tusind tak for din tålmodighed!

Super hurtig og god pris.

Varen jeg manglede var til en super god pris og varen kom 2 dage efter, leveret til min hoveddÞr. En rigtig god oplevelse og det bliver ikke sidste gang jeg handler ved jer.

2025幎10月22日

Hej Maybritt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Vi sÊtter stor pris på din feedback og glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

Bestilte en mascara

Bestilte en mascara og fik den uden problemer (Derfor 2 stjerner og ikke 1), men jeg fandt efter ud af det var den forkerte farve og skrev derfor en mail til dem om jeg kunne bytte til den rigtige farve, men har slet ikke hÞrt fra dem, selvom der er gået over en måned siden jeg skrev.

2025幎9月16日

Hej Martin,

Tak fordi du delte din oplevelse - og tak for de 2 stjerner, selvom vi ikke har ramt rigtigt denne gang. Det er vi oprigtigt kede af. At du ikke har fået svar, lever slet ikke op til vores standard.

Jeg har tjekket vores mailsystem og kan desvÊrre ikke finde en ubesvaret mail fra en Martin om bytte til en anden farve. Vil du ikke vÊre sÞd at sende din mail igen til kundeservice@morecosmetics.

Beklager ulejligheden – og tak for chancen for at rette op.

Bliver noget mistroisk over dette

Bliver noget mistroisk over dette firma. Bestilte 5 varer og efter 2 uger fik jeg besked på at hente dem i Roskilde. Bor i Jylland. Derefter får jeg billede af at den er leveret på en adresse i KÞge samtidigt med belÞbet er trukket fra min konto.
Fik efter rigtig mange forsÞg fat på sÊlgeren, der fortalte de havde kludder i deres leveringer og han sendte mig pengene retur med det samme. Senere er det igen umuligt at komme i kontakt med dem. Hmmmm tÊnker om dette firma er reelt

2025幎10月10日

Hej Gitte,

Som nÊvnt i telefonen, er der desvÊrre sket en fejl på lageret, som gjorde, at din ordre blev afleveret forkert - og det beklager vi naturligvis meget.
‹SÃ¥ snart du kontaktede os, refunderede vi hele belÞbet med det samme.

Blot til information har vi ikke modtaget yderligere opkald eller mails fra dig efterfÞlgende. TvÊrtimod har vi sendt en opfÞlgende mail, som vi ikke har fået svar på - men du er selvfÞlgelig meget velkommen til at kontakte os igen eller besvare vores mail på kundeservice@morecosmetics.dk, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Morecosmetics

Hurtig levering. Korrekt vare og til en udmÊrket pris.

2025幎10月8日

Hej Hanne,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du har fået din ordre hurtigt, og at du er tilfreds med både varen og prisen.

Vi håber at se dig igen!

Fantastisk service

Fantastisk service, bestemt et sted jeg handler igen.

2025幎9月9日

Hej Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。